Follow:
budget

Milly Pie: de multifunctionele planner!

MillyPie

Sinds ik druk ben met budgetteren heb ik overal notitieboekjes en schriftjes in huis. Sowieso heb ik al een schriftje voor mijn blog, waar ik alle blog-items in opschrijf. Maar mijn kasboek valt al bijna uit elkaar. Gelukkig ontving ik een prachtige planner van Milly Pie, de Milly Patty, en ik kan je vertellen dat ik daar super blij van werd!

Milly Pie

Nu ik mijn eigen persoonlijke budgetcoach ben noteer ik alles op financieel gebied in mijn kasboek. Maar die was helaas al aardig op weg om opgegeven te worden. De Milly Pie planner kwam dus écht op het juiste moment! Wat mij al meteen opviel zijn de ontzettende leuke quotes in de planner. Daar word ik wel vrolijk van.

 

Bij de planner zat ook een heel handig notitieblok die je handig in het opbergvak in de planner kan bewaren.

Milly Pie

Maar wat maakt een Milly Pie Planner nou nét weer even anders dan de standaard planners?

 • Uniek plansysteem – de Milly Pie planner inspireert, motiveert en zet je aan tot actie
 • Nu eens zonder smoesjes en uitstel gedrag aan de slag met jouw dromen en doelen
 • Staat vol inspirerende quotes
 • Achterin: boordevol met shop-, wens-en verlanglijstjes. Overzichten voor jouw eigen bucketlits, “trots op”, briljante ideeën en nog veel meer.
 • Bevat opbergvak voor iPad of om inspirerende knipsels en bonnen in te bewaren.

millypie

 

Ik gebruik mijn planner ook wel een beetje als agenda, maar eigenlijk is hij puur voor mijn budgetteren. Ik heb bijvoorbeeld nu een No Buy periode, dus dat schrijf ik erin. Ook hoe het staat met die challenge, mijn behaalde doelen, mijn inkomsten via Marktplaats etc. Alles pen ik neer in mijn Milly Pie Planner! ( de leuke stickers zijn ontworpen door mijn zusje)

millypie

 

Deze planner stimuleert je echt om je doelen te behalen. Als je dagelijks in je planner aan het schrijven bent, lees je ook telkens al die quotes en inspirerende teksten, en dat stimuleert enorm!

Milly Pie

Waarom er in de planner telkens ‘doo’ staat ipv ‘do’ daar ben ik nog niet helemaal achter. Is natuurlijk een leuke woordspeling, maar ik snap hem nog niet 😉

Milly Pie

Ben je op zoek naar een allround planner? Dan ben je bij Milly Pie aan het juiste adres. En er zijn ook ontzettend veel gave versies verkrijgbaar. Check de site van millypie.nl om alles eens goed te bekijken, maar pas op ik heb je gewaarschuwd! 😉

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply marije

  Wat een leuke agenda! Ik ben een echte planner. Heerlijk om zo overzicht te houden.
  marije onlangs geplaatst…Happy Sunday: ♡ Happy moments ♡My Profile

  juli 16, 2017 at 06:21
 • Reply Romy

  Wat een onwijs leuke en handige planner! Ideaal om zo alles bij elkaar op te kunnen schrijven. En wat een leuke stickers heeft je zusje trouwens ontworpen!
  Romy onlangs geplaatst…Outfit | Gele jurk met witte stippenMy Profile

  juli 16, 2017 at 09:34
 • Reply Melanie

  Wat een ideale planner. Ik moet echt alles plannen. Ik vergeet werkelijk alles zonder planning.

  juli 16, 2017 at 13:04
 • Reply chucky1012

  Zo mooi en erg handig 😉
  Planners zijn helemaal van nu.
  Leuk dat je zusje mooie stickers had ontworpen.

  Xoxo

  juli 16, 2017 at 17:51
 • Reply Miranda

  Hoewel ik hem erg prijzig vind is hij wel supergaaf!

  juli 22, 2017 at 14:46
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge