Follow:
fashion, samenwerking

Mooie overhemden voor mannen voor het heerlijke voorjaar!

Het heerlijke voorjaar zit in de lucht en niet alleen vrouwen gaan dan als een gek door hun kledingkast heen om te kijken wat ze allemaal voor dit heerlijke weer aan kleding hebben en wellicht nog nodig hebben. Ook mijn man, die normaal niet zo heel erg met mode bezig is, zag de eerste zonnestralen en kreeg zin om even zijn kast uit te spitten. Mijn man is een echte ‘overhemden-man’, en ik moet zeggen dat die hem ook erg leuk staan (het strijken vind ik iets minder). Een aantal overhemden waren aan vervanging toe, en hij heeft een leuke wishlist opgesteld die hij dit jaar wel zou willen (lees; Vaderdag, zijn verjaardag etc). Dit is zijn top 5!

Gave overhemden zonder printje

Hij kwam tot de conclusie dat hij geen enkel zwart overhemd in zijn bezit had! Hij was er dus snel uit dat daar al meteen verandering in moest komen. Hij bestelde dit mooie zwarte overhemd bij Gentile Bellini en deze werd de volgende dag al bezorgd. Een prachtig licht glanzend overhemd met een mooie fit.

Een overhemd die je zowel casual als voor netjes kan dragen. Andries is er in ieder geval helemaal blij mee. Zo blij, dat hij van hetzelfde merk nog een effen overhemd wil. Hij twijfelt tussen de volgende kleuren:

Maar aangezien er een Vaderdag in juni is, en hij zelf in mei jarig is gok ik dat er wellicht kans is dat hij ze allebei zal krijgen. Zeker omdat hij ze ook veel casual draagt.

Overhemden met printjes

Mijn favoriete kledingstuk bij de man. Ik ben echt verzot op gave overhemden met printjes. Gelukkig vindt Andries dit ook leuk (onze smaak verschilt helaas soms nog wel). Op een gave jeans, in het zonnetje, is een overhemd met print gewoon gaaf. Ook voor, hopelijk, alle verjaardagen in de familie die gaan komen is het leuk om een mooi overhemd te dragen. De volgende overhemden vonden we beide geweldig.

Er was er eentje waar ik helemaal weg van was, maar Andries helaas niet. Nou kan ik die natuurlijk nog altijd cadeau geven in de hoop dat hij hem aantrekt en ziet dat hij toch wel erg leuk is. Wie weet….;-)

Want zeg nou zelf, een overhemd met pauwen is toch fantastisch?!

Ben je dus op zoek naar een leuk origineel cadeau voor je vader, partner, broer of vriend? Een kwalitatief mooi overhemd zal zeker worden gewaardeerd. Op dit moment zijn er ook leuke kortingen op de overhemden, dus dat is helemaal mooi meegenomen. Je kan het ruime assortiment overhemden vinden op Gentile Bellini.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge