Follow:
fashion, samenwerking

Musthave schoenen voor op je werk in het najaar!

Nu ik weer een baan heb zijn goede schoenen heel belangrijk. Ik sta namelijk uren achter elkaar in de winkel en mag geen sneakers of sportschoenen aan. Voordat ik met mijn baan begon heb ik dus ook even grondig mijn schoenencollectie bekeken en kwam tot de ontdekking dat er nog wel wat bij moest komen. Geen straf! Tijdens het zoeken naar nieuwe schoenen kwam ik de leukste trends tegen. Welke schoenen zijn een musthave voor het najaar?

Cowboylaarzen

Ik heb een zwak voor cowboylaarzen. Ik vind ze stoer, vrouwelijk en kunnen perfect onder rokjes en jurkjes. Het enige nadeel met sommige cowboylaarzen is dat ik er niet de hele dag op kan lopen zonder pijn in mijn voeten te krijgen. Mijn allereerste cowboylaarzen waren van Sendra en hier kon ik dagenlang op lopen zonder pijnlijke voeten. Dus op mijn lijstje staan: nieuwe Sendra laarzen!

 

De enige belangrijke vraag…..welke van deze twee? (of stiekem allebei ;-))

Ik heb ook nog gekeken naar overknee laarzen. Deze vind ik stiekem wel mooi voor de feestdagen onder een mooie jurk. Dit is nog een twijfelgevalletje.

Dr. Martens

Schoenen waar veel collega’s bij Paagman ook op lopen zijn Dr. Martens. Zelf heb ik twee jaar geleden een paar gekocht en ben hier nog altijd heel blij mee! Ik kan hier de hele dag op staan en lopen zonder een centje pijn. Een extra paar in een ander model was dus zeker een fijne toevoeging. Ik koos dit keer voor een paar zonder veters, en wat zijn ze gaaf! Wel weer even door de bekende ‘inloop-periode’ heen bijten, maar daarna lopen ze als slofjes 😉 Als je een baan hebt waarbij je veel moet lopen zijn schoenen die gezond zijn voor je voeten heel belangrijk!

Dit model is zeker ook weer perfect onder mijn vrolijke Tantilly kleding en andere nette kleding die ik op het werk draag. Dit model is wat smaller van boven, dus ik heb even de hulp van een schoenlepel nodig, maar het is het waard. Wat een gaaf model is dit ook weer. Deze Dr. Martens lopen lekker, ze zijn netjes en perfect voor het najaar!

Enkellaarsjes

Waar ik ook meerdere collega’s op zie lopen zijn enkellaarsjes. Deze zijn er in heel veel modellen en ook met een laag hakje. Dit staat dan toch netjes en het doet niet zo snel zeer aan je voeten. Gezien het seizoen lijkt het mij verstandig om te kiezen voor leren enkellaarsjes. Gebruik dan een verzorgende spray om het leer goed te beschermen en je hebt lang plezier van je mooie schoenen.

Deze van Gabor vind ik bijvoorbeeld lekker stoer. En een zool met reliëf is ook wel fijn als het wat gladder buiten wordt 😉

Stiekem ben ik ook verliefd op het merk Shabbies. Ik twijfel alleen of ik voor een langere tijd op die hakken kan lopen. Ik zou het gewoon moeten proberen, wellicht is het ook een vorm van gewenning. Iemand tips?

Er zijn zo veel mooie, vrouwelijke schoenen te vinden voor het najaar. Het liefst zou ik er ook nog een paar Uggs bijnemen voor de hele koude periode. Op de dagen dat ik vrij ben zijn dat natuurlijk wel ideale schoenen om lekkere warme voeten te houden. Jullie merken het al, het is maar goed dat ik nu ook een baan heb, want ik heb een flinke wishlist aan schoenen inmiddels! Ik zeg nu gewoon telkens: “Sorry schat, deze heb ik écht nodig voor tijdens mijn werk.” 😉 ssstttt, ons geheimpje….

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge