Follow:
beauty

Nieuw! Kneipp Sheet Masks

Mijn huid krijgt deze periode een hoop te verduren. Een drukke tijd in verband met de verhuizing, de zon die zich steeds meer laat zien, en toch wel wat spanning door de hele situatie rondom het Corona virus. Het coördineren van het schoolwerk van Thomas geeft soms echt wat stress. Hij is namelijk niet altijd even blij met de situatie en dat resulteert in huilbuien. In de avond ben ik dan ook vaak geradbraakt. Tijd voor wat me-time met een heerlijk masker!

Clean Beauty met Kneipp® Sheet Masks

Sheet masks zijn dé huidopkikkers van dit moment. Voor elk huidprobleem is een sheet mask te vinden. Maar wat dacht je ervan als zo’n masker ook fungeert als een booster voor je stemming? Kneipp ontwikkelde drie speciale sheet masks die je ‘skin’ en ‘mood’ weer helemaal in balans terugbrengen. Met natuurlijke oliën en plantenextracten voor een wetenschappelijk bewezen effectieve huidverzorging. Daarnaast ook etherische oliën en extracten voor een instant mood-booster. Kies uit Chill Out, Detox Care of Hydro Kick. Geniet van deze clean beauty treatments zonder conserveringsmiddelen & microplastics en met sheets die zijn gemaakt van 100% natuurlijk, biologisch afbreekbare viscose.

Chill Out Sheet Mask

Het Chill Out sheet mask met hennepzaad- en patchouliolie-extract voor een kalmerend en ontspannen huideffect (wetenschappelijk bewezen). De natuurlijke etherische oliën en zacht kruidige geur, zorgen (tijdens het gebruik) voor ontspanning van skin en mind.

Een heerlijk masker na een lange dag klussen bijvoorbeeld. Dit masker is echt een weldoener voor je huid!

Detox Care Sheet Mask

Dit masker bevat algen-, moringa-, en bamboe-extract voor een anti-pollution effect. Dit masker is ideaal voor een wat onzuivere huid. Deze werd dus ingepikt door één van mijn tienerdochters. Je huid ziet er na gebruik weer lekker fris en vitaal uit.

Hydro Kick Sheet Mask

Een verfrissend masker met watermunt, agave en cactuswaterextract. Elke huid heeft hydratatie nodig, zeker wanneer je lekker in je tuin van het zonnetje hebt genoten. Je huid kan dan trekken en onprettig aanvoelen. Een heerlijke verfrissend, hydraterend masker is dan echt iets waar je huid naar snakt. Dit masker is een musthave om in je kast of lade te hebben.

Alle voordelen op een rij

  • Clean beauty: zonder conserveringsmiddelen & microplastics
  • De sheet masks bestaan uit 100% natuurlijk en biologische afbreekbare viscose
  • Vegan
  • Direct zichtbaar effect: je huid is zichtbaar soepeler en gladder
  • Ontwikkeld voor Europese gezichtsvormen

De nieuwe Kneipp Sheet Masks zijn verkrijgbaar bij alle Kneipp verkooppunten en kosten €3,99 per stuk.

Liefs Hilde

**Ik heb deze maskers ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge