Follow:
beauty

Nieuw! The Body Shop Almond Milk & Honey Collectie!

Een persbericht met nieuws over  The Body Shop is voor mij een waar feestje! ( dat moge duidelijk zijn ). Dit persbericht ontving ik al ergens in november, zolang moest ik mijn mond houden! Vandaag mag ik het jullie eindelijk laten zien! Een compleet nieuwe collectie binnen het The Body Shop assortiment! Nieuwsgierig? Kijk dan maar even verder. 😉

INTRODUCING NEW ALMOND MILK AND HONEY BODY CARE
The Body Shop producten hebben mij zelden teleurgesteld. Ook deze lijn lijkt mij weer zalig. Deze lijn is met liefde ontwikkeld voor de gevoelige, droge huid. Omdat tederheid iets is om trots op te zijn.
“Bij The Body Shop geloven we sterk in onze verantwoordelijkheid om te zorgen dat jij je gelukkig voelt, dankzij een stralende huid. Dus toen we erachter kwamen dat 1 op de 3 van jullie denkt een gevoelige huid te hebben, besloten we dit te onderzoeken. Een gevoelige huid is momenteel één van de grootste zorgen wereldwijd wanneer het skincare betreft, dit leidde zelfst tot ruim 270.000 zoekopdrachten in Google in het afgelopen jaar. “
In de Almond Milk and Honey Body Care collectie zitten voedende en herstellende ingrediënten. Ook hebben alle producten een aangename textuur. Gevoelige huidjes zullen deze lijn omarmen!
Soothing & Restoring Body Lotion – 10 euro – 200ml
Beschermt tegen een ongemakkelijk trekkerige en jeukende huid met een zijdezachte, snel absorberende en lichtgewicht textuur die 48 uur lang hyrateert. Deze skin-loving body lotion schenkt het lichaam comfort en beschermt en herstelt de gevoelige, droge huid.
Gentle Exfoliating Cream Body Scrub – 18 euro – 250ml
Kalmeer en verzacht de gevoelige huid met deze delicate exfoliating cream scrub, doordrenkt met gemalen amandelschelpen. Ontworpen om voorzichtig dode huidcellen te verwijderen en de huid te verzachten.
Soothing & Caring Cleansing Bar – 5 euro – 100 gram
De Cleansing Bar werkt in harmonie met het natuurlijke vochtgehalte van de huid om een aangenaam trekkerig gevoel te verlichten.
Calming & Protecting Hand Cream – 5,50 – 30ml
Deze rustgevende, verzachtinde en beschermende handcrème is onmisbaar als je onderweg bent.
Soothing & Restoring Body Butter – 16 euro – 200ml
Deze hemels rijke body butter, verrijkt met natuurlijke oliën, is speciaal ontwikkeld om de gevoelige, droge huid rust te geven en te beschermen. Zorgt voor 48 uur van intense hydratatie en vermindert een trekkerig gevoel.
Soothing & Caring Bath Milk – 15 euro – 400 ml
De formule van Soothing & Caring Bath Milk respecteert de natuurlijke vochtbarrière met een delicate en decadente mix van natuurlijke oliën. De romige Bath Milk reinigt en kalmeert de huid, en vermindert een trekkerig gevoel.
Soothing & Caring Shower Cream – 7 euro – 250 ml
Schenkt je huid rust wanneer je deze reinigt met de milde, zeepvrije douchegel – speciaal ontwikkeld om de natuurlijke vochtbarrière en pH-waarden van de huid te respecteren. Deze slimme formule zal er voor zorgen dat jouw huid geen vocht verliest.
Doordat deze nieuwe range verrijkt is met Community Trade-amandelolie uit de regio Alicante in Spanje en Community Trade-honing uit het UNESCO Sheka regenwoud in Ethiopië, is de range net zo goed voor het milieu als voor je huid.
Community Trade – Amandelolie uit Spanje
De amandelolie van The Body Shop is afkomstig van de amandelnoten die geteeld worden door deskundige boeren in de regio Alicante, in Spanje. Het is een nieuw ingrediënt in het Community Trade-programma van The Body Shop, die ze een stap dichter bij hun Enrich Not Exploit Commitment brengt waarmee ze het aantal gebruikte Community Trade-ingrediënten willen verdubbelen in 2020.
Community Trade – Honing uit Ethiopië
Om de kostbare honing uit het biosfeerreservaat in het Sheka regenwoud te verzamelen, werkt The Body Shop samen met de “bee whisperers” van Beza Mar. Een groep gewijd aan het verbeteren van het levensonderhoud van de Ethiopische bijenteelt gemeenschappen en het behoud van hun traditionele, natuurlijke manier van werken met de bijen. The Body Shop handel helpt bij de ondersteuning van het duurzaam gebruik van het bos door een vast inkomen aan de lokale bevolking aan te bieden, die anders zouden worden gedwongen om te vertrouwen op de landbouw wat weer kan leiden tot ontbossing.
Dus met de aanschaf van deze prachtige producten steun je ook heel veel mooie initiatieven van The Body Shop! Daarom hou ik van The Body Shop. 😉
Vanaf februari zijn deze producten verkrijgbaar in alle winkels van The Body Shop en online.

Hoe vinden jullie de nieuwe collectie klinken?

Liefs Hilde

** Dit artikel bevat een affiliatelink **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply bianca

  Deze lijkt me heel erg lekker! Snel naar de bodyshop als deze verkrijgbaar is, jammer dat we nog even moeten wachten.

  januari 17, 2017 at 06:25
 • Reply Romy

  Ooh, beautyproducten met honing…daar kan ik er nooit genoeg van hebben! Het klinkt als een heerlijke lijn!
  Romy onlangs geplaatst…5x wat je als mens kunt leren van kattenMy Profile

  januari 17, 2017 at 07:58
 • Reply Irina

  Oew het ziet er heel erg goed uit! Lijkt me ook echt een heerlijke geur ^^

  januari 17, 2017 at 10:08
 • Reply Lonneke

  Ik ben gek op de geur van Almond in verzorgingsproducten, ben benieuwd naar deze nieuwe lijn van TBS.

  januari 17, 2017 at 10:18
 • Reply Jessica J.

  Oeh, die handcrème wil ik wel! Ik heb een zwak voor de geur van honing en handcrèmes, dus die combinatie moet ik hebben! :’D
  Jessica J. onlangs geplaatst…Zondag Leesdag #1My Profile

  januari 17, 2017 at 10:46
 • Reply Lieke

  Oehh deze lijkt mij heerlijk!

  januari 17, 2017 at 11:06
 • Reply Astrid

  Klinkt weer zalig! Ik krijg vandaag mijn bodyshop bestelling binnen 😀
  Astrid onlangs geplaatst…Low budget High end TagMy Profile

  januari 17, 2017 at 11:16
 • Reply Natasja

  Oh, dit klinkt heerlijk!
  Natasja onlangs geplaatst…Cenzaa NWYRK Wake Up Boost serum-maskerMy Profile

  januari 17, 2017 at 11:28
 • Reply Tania

  Ben echt superbenieuwd naar deze lijn.

  januari 17, 2017 at 13:30
 • Reply Maxime

  Ik ben heel erg benieuwd naar deze lijn.

  januari 31, 2017 at 20:13
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge