Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #27

Ik ben blij dat deze week er weer op zit. Ik ziek, kids ziek, ik was even bang dat er geen einde aan kwam. Gauw vergeten deze week! Toch heb ik nog wel wat foto’s om te laten zien.

Maandag

Vandaag was Fenna thuis. Die had erg last van hoofdpijn en het leek mij verstandig haar een dagje thuis te houden.

Vandaag kwam er wel een super gaaf pakketje binnen van Dr. Pierre Ricaud! Allemaal reinigingsproducten. Ik kan niet wachten om ze te testen.

Andries heeft eindelijk onze klus op werkspot gezet. Ik kijk al zolang tegen de vensterbankloze muur/ramen aan. Nu maar hopen dat het snel gemaakt is. Dit is het ontwerp, zo moet het worden.

Omdat we vandaag autoloos zijn ( woensdag eindelijk de leenauto ) bleef Fenna thuis van de training voor een keertje. Ze was toch nog niet helemaal fit, dus voor een keertje geen probleem.

Dinsdag

Fenna weer naar school, maar Thomas ziek. Spugen, spugen spugen. Arm ventje!

Eigenlijk heeft hij de hele dag op de bank gehangen en geslapen. Hij is al bleek van zichzelf, nu was Thomas bijna doorschijnend.

Amy bleef ook thuis, die had allemaal rare uitslag op haar gezicht en lichaam. Met haar ging ik ondertussen naar de dokter ( Andries had avonddienst dus die kon mooi bij Thomas blijven ). Amy een zalfje gekregen. Vandaag was ik aan huis gekluisterd verder, dus besloot ik eens een begin te maken aan mijn giga make-up bak die ik nog moet reviewen.

Dus de komende periode een hoop make-up reviews online 🙂

Woensdag

Amy en Fenna weer naar school, Thomas nog een dagje thuis. Hij spuugt niet meer, maar eet nog vrij weinig. Het leek mij dus verstandig hem nog maar een dagje thuis te houden.

In de ochtend werden de kranten alweer gebracht. Gelukkig is het wederom een droge dag!

Ook kreeg ik dit pakketje binnen. Zalig! Ik kan niet wachten dit masker te gaan proberen. En super leuk die goodies erbij.

In de middag met de kids weer de krantjes rondlopen. Van hard werken krijg je vieze handen, dat blijkt maar weer! Judo heb ik verzet naar een extra les voor volgende week, Thomas was nog niet fit genoeg om te gaan judoën. Dus wederom een heerlijk rustig avondje.

Donderdag

Fenna en Thomas naar school en Amy thuis. Spugen en ziek 🙁

Amy haar dag bestond dus uit slapen en op de bank liggen. Het is niet anders.

Ik kreeg vandaag mijn nieuwe Zoo Adventure laarzen binnen. Ik heb een gave samenwerking met dit merk en er komt deze week een uitgebreide review online. Echt de moeite waard om te lezen.

Amy haar hockeytrainen had ik al afgezegd, maar Fenna had ik moeten brengen. Om iets voor 17:00 werd ik niet lekker, ik voelde de bui al hangen. Ik heb Fenna dus ook moeten afzeggen, want niet lang daarna begon ik ook met spugen. De hele avond heb ik boven de emmer gehangen, ik had pijn in mijn maag en voelde mij hondsberoerd. Andries was natuurlijk werken, dus Amy en Fenna hebben mij een beetje geholpen met Thomas naar bed brengen etc. Deze avond wil ik heel gauw weer vergeten.

Vrijdag

In de ochtend kon ik gelukkig lang in bed blijven omdat Andries nog thuis was in de ochtend. Het spugen was gelukkig over, maar ik voelde mij net een vaatdoek. Alle kids waren ook thuis, die hadden ook niet heel veel geslapen.

Gelukkig werd ik opgevrolijkt met een fijn perspakketje! Uiteraard volgt er een review op mijn blog.

Naarmate de dag iets vorderde begon ik mij weer een beetje op de been te begeven. Gammel, hoofdpijn, maar ik wilde toch wat doen. Dus ben lekker beneden op de bank met de kids tv gaan kijken.

Fenna had haar deur gepimpt met deze schattige posters, dat vrolijkte mij weer op!

In de avond namen we een cup a soup en wat brood voor de liefhebber. Ik dook om 21:00 mijn bed in, nadat ik eerst Thomas’ bed kon verschonen, die had door het vele hoesten weer gespuugd ( zo blijven we bezig ). De meisjes mochten nog een stukje Voice kijken, dus die doken iets later in bed.

Zaterdag

Gelukkig vandaag iets opgeknapt. Ik ging met Amy en Fenna nog even naar Leidsehage. Fenna had in de middag een feestje en die moest nog een cadeautje halen. Ik dook nog even ( voor de laatste keer tijdens de sale ) The Body Shop in 😉

In de middag bracht ik Fenna naar het feestje en deed ik nog wat boodschappen. Na het eten kwamen mijn vader en bonusmoeder nog even een bakkie doen en daarna Wie is De Mol!! Jippie! Het was weer super spannend. Nog steeds geen idee wie de mol nou is.

Zondag

In de ochtend hadden de meiden beide zaalhockey wedstrijden. Het was weer reuze spannend!

Het team van Amy staat nog bovenaan en is nog in de race voor zaalkampioen!

In de middag nam ik mijn The Body Shop shoplog video op, die komt morgen online.

We aten lekker pannenkoeken in de avond en gingen allemaal een beetje op tijd naar bed. Morgen eindelijk weer een gewone schoolweek zonder zieken hoop ik!

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Romy

  Ah jeetje, wat vervelend dat bijna iedereen bij jullie thuis ziekjes was deze week en zelfs tot spugen aan toe 🙁 Ik kan me voorstellen dat je van zo’n gaaf perspakket dan wel een beetje opvrolijkt! Ben benieuwd naar al je reviews! Wat een enorme bak vol make-up 😉
  Romy onlangs geplaatst…8x waarom bloggen mij vrolijk maaktMy Profile

  januari 30, 2017 at 07:02
 • Reply Irina

  Iedereen is ziekjes de afgelopen tijd: heel vervelend. Hopelijk voelen jullie je nu allemaal beter!

  januari 30, 2017 at 07:48
 • Reply chucky1012

  Dat was vervelend dat jullie zo ziek waren.
  Wauw…..
  Zoveel make-up 😉
  Ben erg benieuwd naar al je artikelen erover…..

  Xoxo

  januari 30, 2017 at 10:40
 • Reply Jessica J.

  Wat jammer dat jullie je bijna allemaal zo beroerd voelden. 🙁 Alsnog veel beterschap! Hopelijk geen zieken meer deze week.
  Oeh, wat een hoop producten! Ik ben benieuwd naar je reviews.
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #39 • Rust!My Profile

  januari 30, 2017 at 11:14
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Jeetje, iedereen ziek 🙁 Fijn dat het nu weer wat beter gaat. Alle nieuwe producten zien er leuk uit, ben vooral benieuwd naar Hannah!

  januari 30, 2017 at 12:14
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh menn wat een week met al die zieken en dan jij ook nog ziek. Ja dat kon natuurlijk niet uitblijven hè. Gelukkig weer allemaal opgeknapt. Let je wel goed op jezelf lieverd?! En mooie ZOO Adventure laarzen koos je, die van mij zijn onderweg. Waren zaterdag niet thuis en blijkbaar de buren ook niet, dus hoop echt dat ze dadelijk komen want we gaan over een uurtje op bezoek…anders moet manlief ze morgen of zo maar afhalen op het postkantoor ;). Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Susan at easeMy Profile

  januari 30, 2017 at 12:59
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge