Follow:
samenwerking

Zelf kerstkaarten ontwerpen bij Kaartje2go

kaartje2go

Hoe leuk is het om voor de feestdagen mooie kaarten te ontvangen? Ik hou ervan! Ik merk wel dat het de afgelopen jaren steeds minder lijkt te worden, zo zonde vind ik dat. Ik kan mij herinneren dat vroeger bij ons thuis rijen kerstkaarten in de woonkamer hingen, zo gezellig. Ik mag blij zijn als ik er een stuk of 10 krijg met de Kerst. Zelf ben ik altijd erg trouw in het versturen van kerstkaarten, ik vind het gewoon ook erg leuk om te doen. Het hoort toch bij dit soort feestdagen! Dit jaar heb ik zelf kerstkaarten ontworpen, super leuk om te doen!

Zelf makkelijk een kerstkaart maken

kaartje2go

Ik ben niet zo heel goed met het bewerken van foto’s, maar ik ben echt trots op mijzelf. De foto heeft mijn broer dit jaar een keer gemaakt van de kids, maar had verder niets te maken met Kerst. Dus ik ben wat gaan prutsen en proberen en heb er toch een leuke ‘kerstige’ foto van weten te maken. Dit kan je natuurlijk zelf ook op deze manier doen, als ik het kan, kan jij het ook!

Bij de site van Kaartje2go kan je dan makkelijk je foto uploaden en zelf een formaat kaart kiezen. Maar je kan ook heel handig allerlei soorten kerstkaarten kiezen die je zelf persoonlijker kan maken met een foto van jezelf. Maar ook voor kant en klare kerstkaarten kan je er natuurlijk terecht.

kaartje2go

Leuke gratis extra’s

De stappen tot het uiteindelijke resultaat zijn heel makkelijk te doorlopen, een kind kan de was doen. Het leuke aan Kaartje2go vind ik dat je gratis rode enveloppen bij je bestelling krijgt. Ook kan je een gratis proefdruk aanvragen, super fijn! En om je kerstkaarten helemaal feestelijk te versturen kan je feestelijke sluitzegels bij je kerstkaart bestellen.

Ook dit jaar ga ik gewoon weer allemaal kerstkaarten versturen, omdat ik dat gewoon ontzettend leuk vind om te doen. En stiekem hoop ik dat mensen die traditie ook weer gaan oppakken. Geen algemeen bericht via Facebook of Instagram, geen appje, gewoon ouderwets een mooie kerstkaart in de bus. Het is toch ook fijn om vanaf je bank al die mooie kaarten te zien in je woonkamer? Ik vind van wel!

Kerstkaart ontvangen van mij?

En omdat ik het zó leuk vind om kerstkaarten te versturen, kan je een kerstkaart van mij ontvangen. Ik weet niet of het de kerstkaart die je hierboven ziet zal zijn (die zal ik meer binnen de familie versturen), maar een leuke andere kerstkaart ontvang je dan zeker. Stuur een mailtje met je adres naar hildestolk@hotmail.com en ik zorg dat er een leuke kaart jouw kant op komt!

kaartje2go

Zelf kerstkaart maken?

Wil je ook een gave persoonlijke kerstkaart maken om te versturen dit jaar? Ga dan naar de site van Kaartje2go en ga aan de slag!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply chucky1012

  Heel mooi en leuk

  Een fijn weekend

  november 24, 2018 at 07:54
 • Reply Jolanda

  Wat ontzettend leuk gemaakt

  november 24, 2018 at 10:26
 • Reply Jouvence

  Wat een leuke kerst kaart is het geworden!

  november 24, 2018 at 10:56
 • Reply Natascha - Beautyopinie

  Ik vind het ook jammer hoor, steeds minder kaartjes. Merk vooral dat ik van wat oudere familieleden nog kaartjes krijg 😉

  november 24, 2018 at 13:14
 • Reply Irina

  Heel erg leuk!

  november 24, 2018 at 15:02
 • Reply Tania

  Vind het toch geslaagd hoor Hilde. Ik had vorig jaar zelf een foto van mijn zoontje gemaakt in kerstpyjama bij de kerstboom als kaartje. Iedereen dacht dat het een gekocht kaartje was

  november 24, 2018 at 19:45
 • Reply Claudia

  Dat deden wij vroeger toen Lara jonger was, ook elk jaar. We hebben zelfs onze trouwkaarten bij dit bedrijf zelf gemaakt!ik vind die van jou erg leuk.
  Claudia onlangs geplaatst…Maak jouw tuin winterklaar met deze tipsMy Profile

  november 26, 2018 at 14:54
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge