Follow:
sieraden

Nieuw van My Jewellery!

myjewellery

Het is gewoon een feest als er een pakketje in de bus valt van My JewelleryHet is zo ontzettend leuk en vrolijk verpakt dat je staat te popelen om het uit te pakken. Onlangs ontving ik dit geweldige pakketje met wat items uit de nieuwste collectie. Uiteraard stonden Amy en Fenna al om mij heen om de oogst in ontvangst te nemen. Want onder tieners is My Jewellery een hit!

Custom Ring Heart Rectangle – 17,95

myjewellery

Hoe geweldig zijn de nieuwe ringen van My Jewellery?! Mijn dochters hebben beide wat dikkere vingers (van mijn kant van de familie gekregen) en veel ringen passen daarom niet. Maar deze nieuwe ringen zijn te stellen op de juiste maat. Hoe handig!

myjewellery

Zo kan je hem breder buigen en om elke gewenste vinger dragen. Fenna vond deze ring het leukste om haar pink en de ring is sindsdien ook amper van haar vinger gegaan.

Deze ring is ook verkrijgbaar in goudkleur. En ik heb inmiddels begrepen van mijn dochters dat, hoe meer ringen je draagt, hoe cooler het is. Fenna is dus ontzettend blij met dit prachtige ringetje.

Custom Ring La Vie Est Belle – 17,95

Amy koos de ring met het mooie ronde plaatje met de tekst ‘La vie est Belle’. Het plaatje is mooi versierd  met kleine roosjes. Werkelijk een plaatje van een ring!

myjewellery

Ook deze ring is weer verstelbaar en verkrijgbaar in goud en zilver kleur.( gemaakt van staal). Door de kleine prijs is de ring een perfect cadeautje om te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag!

Custom Bracelet Live Laugh Love – 19,95

Net als bij de ringen geldt, hoe meer armbanden, hoe beter. Het liefst een flinke pols vol met zilveren armbandjes. Amy moet nu nog maar even tevreden zijn met één armband, maar wát voor één! Een prachtig zilver kleurige armband met bolletjes en een hartje met de tekst ‘Live Laugh Love’.

myjewellery

myjewellery

Amy heeft meteen op haar verjaardagslijstje (ze is 18 oktober jarig) nóg een My Jewellery armbandje gezet. ‘Want dat rinkelt dan zo leuk mam, als je meerdere armbanden draagt.’ En de tekst op het bedeltje laat je eraan herinneren dat je moet genieten van het leven!

Fenna heeft onlangs van mijn moeder nog een andere armband van My Jewellery gekregen. Een Bangle armband met een mooie tekst. Fenna heeft geen hele brede pols dus een bangle armband staat dan erg mooi. In combinatie met een ander zilver armbandje uit haar eigen collectie krijg je een mooie combinatie.

myjewellery

Aangezien allebei mijn meiden bijna jarig zijn, en daaropvolgend de feestmaand weer voor de deur staat, ben ik al rustig aan het rondkijken voor leuke betaalbare cadeautjes. Sieraden zijn eigenlijk altijd een leuk cadeau om te geven. En voor de prijsklasse die My Jewellery heeft, absoluut ideaal om cadeau te geven.

myjewellery

En zeg nou zelf, zo’n geweldig vrolijk cadeautje, daar word je toch blij van?!

Liefs Hilde

** Ik heb de sieraden ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply chucky1012

    Prachtige jewelz!
    Ik kijk er regerlmatig in de webshop.

    oktober 3, 2018 at 13:25
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge