Follow:
fashion, sanita, Tante Betsy, zoo adventure

Outfit of the Day: Tante Betsy Zippie Rain Blue

zippierainblue

Oh oh, ik ben weer verliefd! En wel op dit jurkje!! De retro parapluutjes print, de kleurencombinatie en het feit dat het een zippie is. Deze combinatie van factoren zorgt ervoor dat ik op slag verliefd werd op de Tante Betsy Zippie Rain Blue. Amy gaf mij zelfs een complimentje over de jurk! (en mijn dochters weten niet beter dan dat ik Tante Betsy draag, maar ze vinden niet alle jurkjes even mooi. Deze kwam absoluut door de keuring heen! ;-))

zippierainblue

Ik had geluk dat het een aantal dagen achter elkaar wat kouder weer was. Ik wilde deze jurk namelijk zó graag aan! Maar omdat het weer opeens besloot dat het wel weer wat graden warmer kon was het gewoon telkens te warm voor de jurk. Maar afgelopen week, bij de eerste killere dag, heb ik deze meteen uit mijn kast getrokken. Ik draag een maat L, wat mijn normale maat is, en hij valt heerlijk. Hij is wellicht iets langer dan de gemiddelde Tante Betsy jurk, maar ik vind dat geen probleem, hij valt bij mij mooi op de knie.

zippierainblue

Aangezien de parapluutjes rood zijn konden mijn rode Sanita klompjes er perfect bij. Ik draag deze laarzen de laatste tijd steeds vaker. Ze lopen zo ontzettend fijn en ik krijg ook geen last van mijn rug als ik er de hele dag op loop. En ze zijn natuurlijk ook gewoon fantastisch!

En dan zou deze Sanita laars er natuurlijk ook perfect bij staan! De Laureen Cognac van Sanita is ook een plaatje.

Op de Facebook groepen met Tante Betsy fans komen deze klomp laarzen ook heel vaak voorbij. Fans van Sanita en Clumpy vinden de laarzen ook zo verschrikkelijk lekker lopen. En als je eenmaal een paar hebt, dan wil je je collectie graag uitbreiden! Bij 38dresses.nl is heel veel keuze aan klomp laarzen! Ik ga denk ik nog een keer voor deze Clumpy laarzen met een iets hogere hak;

Aankomende vrijdag heb ik trouwens een geweldige dag in het vooruitzicht! Met nog een paar andere dames ben ik uitgenodigd bij Tante Betsy herself! Vanaf 11 uur ben ik welkom om aan te sluiten bij dit geweldige feestje! Uiteraard komen alle dames in een Tante Betsy outfit, dus het wordt bij voorbaat al een fleurige boel natuurlijk. Ik ben zo ontzettend benieuwd hoe die dag zal zijn. Vanaf het moment dat ik de mail kreeg ben ik al aan het stuiteren. Ik heb alles geregeld hier thuis zodat ik ook gewoon weg kan en ik optimaal kan gaan genieten van deze dag.

zippierainblue

Lastige is natuurlijk alleen; wat moet ik die dag aan?! Ik ga daar morgen maar eens even goed over brainstormen. Ik ben natuurlijk al een keertje op de oude locatie van Tante Betsy geweest. Toen mocht ik met Susan van 365daysofhappytantebetsydresses aanwezig zijn bij een fotoshoot. Dat was ook zo ontzettend gaaf! Wil je dat verslag nog even teruglezen? klik hier!

Ook hielpen Susan en ik toen even mee met orders pakken. Dat zal bij deze meeting niet hoeven gok ik ;-). Volgens mij gaan we heerlijk eten, een blikje werpen op de nieuwe collectie en gewoon heerlijk met elkaar samen zijn en kletsen!

zippierainblue

Uiteraard zal ik eraan denken om foto’s te maken vrijdag zodat ik er een leuk verslag over kan schrijven op mijn blog. Maar ik ga vooral genieten. Als die hard fan van Tante Betsy is deze dag natuurlijk een fantastisch cadeau! Ook leuk om Susan weer in het echt te zien. Ik ken haar nu al een flinke tijd, maar omdat we natuurlijk zo ver van elkaar vandaan komen zien we elkaar nooit. Daarom erg zin in vrijdag! (of had ik dat inmiddels al meerdere keren gezegd? ;-))

De Tante Betsy Zippie Rain is trouwens ook verkrijgbaar in een black versie. (en ja, die wil ik ook tzt nog heel erg graag!)

En als het dan regent passen deze Zoo Adventure laarzen er perfect bij!

De nieuwe Zoo Adventure Adisa Fuchsia laars

Hoe tof is deze felle kleur?! Er zijn echt heel veel Tante Betsy jurkjes waar deze fuchsia kleur in voorkomt, in bijvoorbeeld bloemen of caravan afbeeldingen. Dan maak je helemaal de blits met deze nieuwe kleur van Zoo Adventure toch?!

De Tante Betsy Zippie Rain Blue kost 99,95 en is binnenkort online verkrijgbaar bij Tante Betsy en nu al bij 38dresses.nl.

Liefs Hilde

** De Tante Betsy jurk heb ik ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Hey lieverd wat is het een gave jurk hè, ik heb hem gisteren gepast tijdens de Live on Facebook pas sessie en vind hem ook enorm gaaf. Gisteren zette ik nog een paar jurkjes op de foto waaronder deze en ik wilde ze eigenlijk niet meer uit doen whahaha. Wat zitten ze toch heerlijk comfortabel.
  De Selma Rain versie van deze jurk valt trouwens echt een maat groter uit en is nog langer, voor de dames met lange benen ;).

  Oh ik verheug me er ook zo op jou eindelijk weer te gaan zien, het is inmiddels alweer twee jaar geleden volgens mij. Echt te erg. Maar gelukkig bestaat er ook zoiets als whatsapp en hebben we ook al eens heerlijk gekwebbeld aan de telefoon ;).
  We maken er met ons allen een kleurrijk feestje van, ik moet vandaag ook gaan beslissen welke jurk mee gaat naar ons weekendje weg. Wij maken er gewoon een lang weekend van. Het gaat warm worden dus geen zippie, maar waarschijnlijk een jurk met driekwart mouw of zo.

  Wat gaaf dat ZOO Adventure weer nieuwe kleurtjes heeft, ik had er al van gehoord. Maar nu zijn ze dan ook in de webshop yihaa! Ja Fuchsia combineert super bij heel veel Tante Betsy jurkjes omdat die kleur regelmatig terug komt in de prints.

  Nou lieverd ik ga er weer vandoor, tot vrijdag! Poink poink poink. Dikke knuffels van mij
  Susan happy Tante Betsy blogger onlangs geplaatst…Tante Betsy girls Live on FacebookMy Profile

  oktober 3, 2018 at 09:36
 • Reply Neeltje

  Ja, ik had de blauwe gepast. Maar die was er enkel in een maat te groot voor me. Dus nu op zoek naar de zwarte in de juiste maat. Zo’n gave print / jurk. Ik kijk uit naar je verslag. Veel plezier.

  oktober 3, 2018 at 11:57
 • Reply chucky1012

  Prachtige dress die jou zo mooi staat!
  Jammer dat fuchsia boots er niet in mijn schoenmaat zijn.
  Ik wen jou en alle andere TB fans die vrijdag naar lieve tante gaan een hele fijne dasg toegewenst….

  Xoxo

  oktober 3, 2018 at 13:24
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge