Follow:
Outfit

Outfit of the Day: Tante Betsy Summer Klaver Black

Tante Betsy Summer Klaver

Klavertjes 4 brengen geluk zeggen ze…..nou in mijn geval brengt een klavertje 3 een berg geluk hoor! Want wat word ik blij van de Dress Summer Klaver Black! Dit was één van de, uiteindelijk 6 jurkjes, die ik voor mezelf kocht. En ik ben verliefd op deze beauty!

Tante Betsy Dress Summer Klaver

Mouwloze jurkjes kan ik in de zomer niet genoeg hebben. Ik heb het gauw warm, zeg maar gerust héél gauw! Ik hou dan op die hete dagen niet van jurkjes met mouwen. In mijn kast had ik amper jurkjes zonder mouwen, van Tante Betsy maar 1! ( die had vorig jaar ook niet een uitgebreide keuze aan mouwloze jurkjes ). Daarom sloeg ik mijn slag toen bleek dat deze zomer mouwloos in overvloed was!

De Dress Summer Klaver Navy had ik al op mijn blog laten zien. Ik ontving afgelopen week nog het Jelly Bean Vestje die perfect bij de Summer Klaver Black past. Dus in mijn logeertas, waar inmiddels al een stuk of 5 jurken zaten, stopte ik ook de Summer Klaver Black + Jelly Bean Cardigan. Ik was klaar voor de fotoshoot in mijn moeders tuin. 😉

Tante Betsy Summer Klaver

Een mooie groene achtergrond maakte het plaatje compleet vond ik. Mijn dochter vond dat ik mijn haar ook even anders moest doen voor deze shoot en veranderde mijn “standaard” paardenstaart in een leuk knotje. Ik vind het leuk!

Tante Betsy Summer Klaver

Ook deze jurk heeft weer leuke zakjes op de voorkant met een leuke knoop als detail. Het jurkje is een A-lijntje en heeft een naadje onder de boezem lopen. Dit jurkje is ook van tricot, net als de gestreepte zomerjurkjes, maar deze stof is wel wat dikker.

Tante Betsy Summer Klaver

Voor zowel dames met een kleinere boezem zoals ik, als dames met een grotere boezem kan dit jurkje prima.

Hier draag Susan van 365daysofhappytantebetsydresses de navy versie en zij heeft BH maat G. Dus ook die dames kunnen prima de Dress Summer Klaver aan.

Tante Betsy Summer Klaver

En straks als het heerlijk zomerweer wordt, kan het vestje uit overdag en heb je een zalig zomerjurkje! Hij sluit bij de oksels ook mooi aan.

Tante Betsy Summer Klaver

Ik draag van deze jurk een L en met mijn 1,67 komt hij op knielengte. Mijn favoriete lengte!! Twijfel je welke maat het beste bij jou past? Ga dan langs bij een stenen winkel die Tante Betsy verkoopt, of bestel meerdere maten en pas rustig thuis 😉

De Dress Summer Klaver Black is 74,95.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Esther

  Als ik hem bij jou zie, ga ik weer twijfelen . Wat staat deze combi met groen je mooi!

  mei 1, 2017 at 15:20
 • Reply Irina

  Wat een leuke foto’s! Al houd ik toch stiekem die foto uit je weekartikel in mijn achterhoofd: hij was erg leuk, hihi.

  mei 1, 2017 at 19:37
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wat zijn ze mooi hè die mouwloze jurkjes en ook deze staat je weer prachtig. Leuk dat knotje ook, eens kijken of ik bij mezelf ook zo’n leuk knotje krijg voor als het straks warm is.
  Maarreh dan heb je vorig jaar toch niet goed opgelet, er waren net als dit jaar ook twee mouwloze modelletjes met mooie print.
  Oh nee dit jaar zit de streepjes jurk er natuurlijk ook bij whahaha. Ik ben er ook erg blij mee en vind ze heerlijk, vooral dit summer model is ook fijn gekleed zonder dat je buste er uit valt als je je bukt. En ook geen last van bh bandjes die er aan alle kanten tussenuit piepen. Die Tante van ons weet wel hoe ze prachtige jurkjes met een mooie snit maakt, wat een topper! Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy OOTD Dress Patsy Stripe Rose BlackMy Profile

  mei 2, 2017 at 08:06
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge