Follow:
lifestyle

Nieuwe Yankee Candle Shoplog!

Sale, ik hou ervan! Er waren een aantal Yankee Candle Yars in de sale bij Yankee.co.uk en die waren nu zó goedkoop dat ik ze niet kon laten “liggen”. Ik kocht 3 nieuwe jars: Vanilla Cupcake, Sparkling Cinnamon en Snowflake Cookie ( die ik al eens eerder heb gehad ).

Je wilt niet weten hoe vaak ik Sparkling Cinnamon al eens in mijn virtuele mandje heb gestopt, om er vervolgens weer uit te halen omdat mijn bestelling wel erg duur werd. Nu was deze medium jar in de sale voor 13,29 pond, dus besloot ik hem deze keer mee te bestellen. Ik ben gek op de geur van kaneel, en in de jar ruikt deze al zalig! Ook heb ik eens gehoord dat mannen de geur van kaneel zeer waarderen, dus wellicht dat mijn man er ook eens blij van wordt 😉

Vanilla Cupcake had ik nog niet eerder gezien online. Ook niet naar gezocht overigens, maar nu verscheen hij opeens in de sale sectie, score! Ik vind het in huis al heerlijk ruiken als mijn dochters cupcakes bakken, hoe lekker zou het zijn die geur gewoon eens een flinke periode in je huis te laten walmen? Mij lijkt dat echt zalig! In de sale was deze large jar 16,49 pond.

Snowflake Cookie mocht weer een keertje naar mij toe komen. Deze heb ik onlangs opgebrand, en ik vond hem zo ontzettend lekker! Ik besloot hem dus in de sale nog een keertje aan te schaffen. Echt een aanrader deze geur! In de large jar versie is hij helaas uitverkocht, maar in medium jar nog beschikbaar voor 11,39 pond ( koopje! ).

A new Christmas tradition that is sure to charm, perfectly pretty festive cookies, deliciously decorated with sugary pink icing.

The rich, creamy aroma of vanilla cupcakes with hints of lemon and lots of buttery icing.

Holiday glow … the spicy warmth of real imported stick cinnamon with a hint of cloves.

Tja, en de labels zijn gewoon geweldig! Ik ben verliefd op de uitstraling van de jars, een ware eyecatcher in mijn woonkamer.

Welke Yankee Candle is jouw absolute favoriet?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Anna Gerrie

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Die met cinnamon lijkt mij heerlijk 🙂 Wat zijn ze goedkoop zo in de sale.

  januari 14, 2017 at 16:15
 • Reply chucky1012

  Prachtige kaarzen en zulke mooie foto’s!

  januari 14, 2017 at 16:55
 • Reply Romy

  Alleen al de namen van de kaarsen klinken echt heerlijk! Vooral die roze kaars ziet er zo mooi uit! Prachtige foto’s ook!
  Romy onlangs geplaatst…Wooninspiratie voor mijn droomhuisMy Profile

  januari 14, 2017 at 17:29
 • Reply Eva

  Wow, wat een koopjes! En nog weinig verzendkosten ook 😀
  Eva onlangs geplaatst…Waxmoods elektrische waxbranderMy Profile

  januari 14, 2017 at 19:16
 • Reply Deb

  Sparkling Cinnamon is ook een van mijn favorieten! Ik heb mij volgens mij per ongeluk uitgeschreven voor de mails van Yankee Candles want deze sale heb ik gemist! Aan de ene kant goed voor mijn portemonnee, maar jammer voor mij! Snowflake Cookie zou ik ook nog eens willen proberen. Zoals jij de geur omschrijft lijkt het me ook echt iets voor mij en de print vind ik ook super mooi.

  januari 14, 2017 at 20:32
 • Reply Tania

  snowflake cookie ruikt zo lekker

  januari 14, 2017 at 21:28
 • Reply Jolanda

  Ohhhh heerlijk! Die laatste vind ik echt yum!!

  januari 14, 2017 at 22:28
 • Reply Vanessa

  Lijken me heerlijke geurkaarsen! Mijn vriend houdt ook van een kaneel geur dus Sparkling Cinnamon zou wel iets voor ons zijn 🙂

  januari 14, 2017 at 22:36
 • Reply Mieke | Mieksmind

  Vanilla cupcake is zoooo lekker!

  januari 14, 2017 at 23:10
 • Reply irma

  Lijken me echt heerlijke kaarsen! Vooral kaneel *love it*

  januari 15, 2017 at 10:37
 • Reply Melike

  Ik heb nog geen kaarsen van dit merk, maar daar moet zeker verandering in komen;) Vanilla cupcake lijkt me echt heerlijk;)

  januari 15, 2017 at 13:14
 • Reply Jouvence

  Lekker! Ben erg benieuwd naar de geuren. xx

  januari 15, 2017 at 16:10
 • Reply Maxime Bouman

  Benieuwd naar de geuren, binnenkort ga ik weer wat Yankee Candle bestellen.

  januari 15, 2017 at 19:46
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge