Follow:
kids

Papierpropjes schieten met de nieuwe Paper Shooter!

Geen blaaspijp met pijltjes die je hebt gemaakt uit oude Wehkamp gidsen of telefoongidsen, maar een heus geweer waarmee je propjes kan schieten. Lekker naar buiten en een heel verhaal rondom je spel verzinnen. Thomas is hier altijd voor in! De nieuwe Paper Shooter is perfect om lekker mee naar buiten te gaan en je even in een andere wereld te wanen.

Paper Shooter

Dat steeds minder kinderen dagelijks buitenspelen is algemeen bekend. De interesse gaat steeds meer uit naar het spelen van games, YouTube filmpjes kijken en de social media checken. Wil je je kind meer buiten aan het spelen zien en minder aan de online schietspelletjes zoals het populaire Fortnight? Laat ‘m dan eens buiten spelen met de nieuwe Paper Shooter waarmee je heel cool papierpropjes schiet, wel tot tien meter afstand. Dus… richten en schieten maar!

Van alle tijden

Schietspelletjes zijn van alle tijden. Terwijl wij vroeger cowboytje speelden, waarbij we ons verstopten in het hoge gras, achter bomen en muren, kunnen de kinderen van nu aan de slag met de veilige Paper Shooter. In de verpakking zit al een zakje met papierpropjes, maar als ze op zijn maak je je munitie heel gemakkelijk zelf. Hoe? Gewoon een rol toiletpapier pakken. Vervolgens maak je wat velletjes toiletpapier nat en druk je ze in de bijgeleverde mal. Plaats daarna de hulzen met propjes (ze moeten nog wel een beetje vochtig zijn) in het magazijn dat ruimte biedt aan tien hulzen. Nu kan het spel beginnen!

Kies je eigen target

Wat is er nu leuker om door de bosjes te kruipen, achter elkaar aan te rennen en elkaar daarbij te beschieten? Vooral jongens vinden het geweldig en ze zijn nog buiten ook! Maar met de Paper Shooter kun je meer dan alleen elkaar beschieten. Zet eens wat lege blikjes op een rij en probeer ze stuk voor stuk te raken. Of laat je fantasie de vrije loop en teken iets waar jij op wil richten. Of maak je eigen schietschijf. Gewoon, hoe dichter bij de roos, hoe meer punten je hebt. Door veel te oefenen en goed te kijken door het vizier raak je binnen de kortste keren met gemak jouw gekozen doel. Daarbij train je ook nog eens je oog-hand coördinatie. Tip! Op Internet vind je veel leuke afbeeldingen van ’targets’ die je kunt uitprinten.

Hoe bevalt de Paper Shooter

We moeten kritisch zijn, maar het is wel even stoeien met de Paper Shooter. In het begin liepen alle hulzen vast en kwam er geen enkel propje uit. We hebben meerdere keren naar YouTube video’s gekeken om te zien of we de hulzen er op de juiste manier in hadden gedaan, en Andries heeft zelf in het leger gezeten en wist ook wel hoe ze er in moesten, maar toch bleef de Paper Shooter haperen. Soms deed ie het wel even goed, om daarna weer vast te lopen. Jammer! Het is dus even puzzelen hoe je de Paper Shooter correct moet gebruiken en je geduld bewaren, uiteindelijk lukte het ons om wat langer achter elkaar propjes te schieten gelukkig.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Paper Shooter is voor €29,99 verkrijgbaar bij de speelgoedwinkels.

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge