Follow:
fashion, Tante Betsy

Outfit in England: Tante Betsy Summer Cross Daisy Blue + Cardigan Shorty

Tante Betsy summer cross daisy blue

Men gaat naar Engeland op vakantie en neemt mee: een heleboel Tante Betsy jurkjes, maar geen zomerschoentjes. ;-(. Want wie had nou gedacht dat wij zulk prachtig weer zouden krijgen de hele week? Let daarom maar even niet op de laarzen die ik draag, en denk er maar heerlijke luchtige zomerse schoentjes bij, want in het stralende zonnetje in Engeland presenteer ik jullie de Tante Betsy Summer Cross Daisy Blue in combinatie met de heerlijke cardigans shorty!

Tante Betsy summer cross daisy blue

Wat ik zo leuk vind aan deze heerlijke zomerse cardigans is dat het nu net lijkt of ik een rokje draag. De vestjes zijn er wederom in perfecte kleurtjes om te combineren met de Tante Betsy jurkjes en rokjes. Heel veel kleuren komen elk seizoen bij de nieuwe lichting weer terug, dus deze vestjes kunnen ook perfect op jurkjes van de afgelopen collecties. De pink is wel mijn favoriet bij de Summer Cross Daisy. Lekker knallend! En ik hou gewoon van roze 😉

De tuin bij ons vakantiehuis in Engeland (Cretingham) was echt perfect voor het schieten van mooie foto’s. Eigenlijk té weinig gedaan besef ik nu. Maar ja, ik wilde ook gewoon heerlijk van ons weekje vakantie genieten en niet constant als een model door de tuin paraderen. 😉

Tante Betsy Summer Cross Daisy Blue

Het jurkje, die ik draag in maat L, valt perfect op mijn knieën. Met mijn 1.67 ben ik qua lengte niet extreem lang, dus bij mij vallen de jurkjes eigenlijk altijd perfect voor mij. Ik hou van deze lengte!

Tante Betsy Summer Cross Daisy Blue

Het witte vestje kan ook prima op dit jurkje. Eigenlijk vind ik het bij deze kleur wel weer leuk om bijvoorbeeld een gave grotere ketting te dragen. Of een leuke roze corsage/bloem op het vestje. Hij maakt mij anders nét wat te bleek. Of, je draagt het vestje gewoon open!

Tante Betsy Summer Cross Daisy Blue

Ik hoefde gelukkig bij dit model geen topje eronder te dragen. Bij de cross dresses van vorig jaar zomer moet ik dat wel om teveel inkijk te voorkomen. Bij dit model zit de “cross” wat hoger waardoor hij prachtig aansluit. Net onder de buste loopt een strook stof waarna de onderkant van de jurk komt. (ik weet even niet hoe ik het beter moet omschrijven). Jammere hieraan is wel dat het printje hierdoor onderbroken wordt en je rare verspringingen krijgt in de bloempotjes. Maar ach, door het super leuke printje kijk ik daar gewoon maar doorheen!

 

Tante Betsy Summer Cross Daisy Blue

Het mouwtje is wat breder waardoor hij prima op mijn schouders aansluit en niet afzakt. Dit maakt het draagcomfort optimaal bij deze versie van het cross over model. Bij heerlijk warm weer kan je hem dus perfect zonder vestje dragen. En kijk op die foto nou het landschap en die prachtige bomen……lijkt toch net of ik voor een schilderij sta?! Lieve mensen, hou je van natuur? Engeland is echt de place to be!

Tante Betsy Summer Cross Daisy Blue

Ik ontving van de lieve dames van Tante Betsy ook nog de groene cardigan. Ook deze kleur kan weer prima bij het jurkje! Toen het onze laatste vakantiedag een klein beetje frisser werd, en wij bij de plaatselijke pub gingen lunchen, was ik echt blij dat ik mijn cardigan bij mij had. Het geeft net even een beetje warmte als hele blote armen wat te fris is. De vestjes zijn echt een must in mijn garderobe, ik hou van vestjes. Daarom was ik erg blij dat Tante Betsy dit seizoen ook vestjes had met kortere mouwtjes, zo heb ik van alles wat.

En hebben jullie ook die andere gave cardigans gespot? Ze heten wel Paris, maar ik vind het ook typisch Engelse vestjes 😉

Deze staat ook nog heel hoog op mijn wishlist! (misschien mijn man even tippen voor mijn verjaardag ;-)).

Ik heb de hele week in mijn Tante Betsy jurkjes door Engeland gelopen en een paar leuke complimenten gekregen. Engelse mensen zijn altijd zo vriendelijk! Er is nog heel veel meer moois van Tante Betsy op de site te vinden. Kijk maar eens rond op de Tante Betsy site!

De Tante Betsy Summer Cross Daisy Blue kost 79,95 en je vindt hem hier — klik hier

Liefs Hilde

** Ik heb deze kleding ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Het staat je zo mooi!
  Fijn dat je zo goed genoten had van een zonnige holiday ;-0

  Xoxo

  mei 16, 2018 at 06:47
 • Reply Corine

  Prachtig foto’s en erg leuke combinaties

  mei 16, 2018 at 09:33
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge