Follow:
fashion, Tante Betsy

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Betsy Bloms Red

tante betsy dress betsy bloms red

Rode Tante Betsy jurkjes, ik heb er een zwak voor. Als ik een rode jurk aan heb ga ik automatisch meer stralen heb ik het idee. Dit komt ook omdat mijn opa, die bijna een jaar geleden overleed, van rood hield. Hij zag mijn oma het liefst in een mooie rode jurk. Daarom blijven rode jurkjes voor mij extra speciaal. Bij de nieuwe lichting van de voorjaarscollectie van Tante Betsy zit ook weer zo’n prachtig rood juweeltje; Dress Betsy Bloms. 

tante betsy dress betsy bloms red

De Dress Betsy Bloms is er ook nog eens in één van mijn favoriete modellen, het doorknoop model! Het printje maakt mij super vrolijk. Die retro bloemetjes zijn echt geweldig. De combinatie met de roze blaadjes van de bloemetjes en het frisse appeltjesgroen maakt deze jurk tot één van mijn favorieten deze lichting.

tante betsy dress betsy bloms red

Wat ik ook een heel mooi detail vind (niet iedereen zal er van houden, maar ik vind het prachtig) zijn de pofmouwtjes bij dit jurkje. Geen joekels van pofmouwen, maar heel fijntjes nét een klein detail aan dit prachtige jurkje. Een rimpeltje op de schouder waardoor je een klein effect krijgt van een pofmouwtje.

tante betsy dress betsy bloms red

Ook zijn de mouwen van deze jurk wat langer. Ideaal om mijn kipfiletjes mee te verbloemen. (leuke woordspeling, I know).

Ik ben trouwens bang dat ik op zoek moet gaan naar een geldboompje. Ik vind dit jurkje zó gaaf dat ik eigenlijk de andere kleuren ook wel wil gaan aanschaffen. Die tik, daar kom ik helaas niet vanaf. Bevalt een jurkje zó goed, dan wil ik hem in alle beschikbare kleuren.

De zwarte gaat er denk ik als eerste komen. En de oranje vind ik ook geweldig. Tante Betsy heeft nog niet zo heel veel oranje jurkjes in het verleden in de collectie gehad, dus super gaaf dat er nu eentje bij zit!

Susan van 365daysofhappytantebetsydresses heeft hem hier super gaaf en fleurig gecombineerd. Die was ook helemaal in de gloria toen ze wist dat er een oranje jurkje in de collectie kwam. Hij staat haar dan ook geweldig!

Ik had natuurlijk eigenlijk mijn rode laarzen van Sanita hierbij moeten dragen. Maar de foto’s hebben we eigenlijk onverwacht even gemaakt. Ik was op ziekenbezoek bij mijn broer en hij heeft zo’n mooie paneeldeur. Dus vandaar dat we meteen even van de gelegenheid gebruik maakte om foto’s te maken. Hij kon het vanuit zijn bed mooi aanschouwen en dat was eigenlijk een heel grappig en leuk moment. (je voelt je toch ongemakkelijk om te poseren terwijl je broer toekijkt haha).

Ik kan dit jurkje ook leuk met mijn roze Tante Betsy vestje combineren. Of, als ik helemaal in de rode stijl wil, met mijn rode vestje of rode hoodie. Zoveel mogelijkheden!

Terwijl ik deze blogpost typ draag ik trouwens weer mijn Cactus jurkje, ook één waar ik nog steeds dol op ben. (en de blauwe zippie zit al een tijdje in mijn online mandje). Vandaag is een spannende dag, mijn broer krijgt uitslagen. Ik hoop dat het allemaal goed afloopt en we met de hele familie kunnen genieten van de lente. Fingers crossed!

Geniet van al het moois om je heen, je familie én de mooie vrolijke Tante Betsy jurkjes!

Liefs Hilde

** Ik heb dit jurkje gekregen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply chucky1012

  Het staat je prachtig met de flowers!
  Ja, de andere blogster maakt de mooiste combinatie’s.

  Xoxo

  maart 23, 2018 at 21:51
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Wat staat je die mooii! En weer zo leuk gecombineerd met het groene vestje. Ja leuk is dat hè dat je en met roze en met rood en met zoveel leuke kleurtjes kunt combineren. En jaaa de rode Sanita’s zijn hier gaaf bij maar deze zwarte cowboylaarzen kunnen ook heel goed.
  En jaaa de oranje is zo leuk en natuurlijk niet alleen voor de dagen dat de rest van Nederland in oranje loopt. Want laten we eerlijk zijn die lopen er vaak de rest van het jaar supersaai bij en wij lopen het hele jaar kleurrijk en doen gewoon een oranje jurkje aan als wij er zin in hebben.
  Ik ben er in ieder geval heel blij mee, maar ook met de zwarte versie en de rode. Oops ja ik heb datzelfde probleem als jij hebt whahaha, ja dat krijg je met verzamelaars hè.
  Ik hoop dat je broer zijn uitslag goed zal zijn en jullie met z’n allen opgelucht adem kunnen halen. Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy shops and girlsMy Profile

  maart 24, 2018 at 07:28
 • Reply Ellen jacobs

  Staat jou idd erg mooi dat rood, hopenlijk komt de Joyce in het rood bij mij wonen en straal ik daar net zo in
  Hopenlijk goed nieuws voor jullie en broer
  Groetjes Ellen

  maart 24, 2018 at 09:25
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Ik reageer nog even onder deze blogpost hihi. Gisteren rolde er opeens een blogpost uit mijn vingers over Dress Betsy Bloms en Dress Joyce du Deer. De Tante Betsy jurkjes met de Bloms print. Hieronder dus de link voor dames die willen weten hoe de jurk valt bij verschillende vrouwen en met afmetingen. Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Dress Betsy Bloms and Dress Joyce du DeerMy Profile

  maart 28, 2018 at 08:12
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge