Follow:
lifestyle

Kruidvat breidt het Pro Dynamics assortiment sportvoeding uit

Al irriteer mij geregeld aan de grote potten sport-poedertjes ( zoals ik ze noem ), het schijnt dat manlief er écht wat aan heeft. Dus ja, dan moet ik die grote potten in onze mini-keuken maar even voor lief nemen. Mijn man is niet merkvast, dus vond hij het ontzettend leuk om wat van het nieuwe Kruidvat assortiment te proberen!

Kruidvat Pro Dynamics Protein Breakfast

Ik vond het al een groot voordeel dat deze pot kleiner was dan de normale potten die hier in de keuken rondzwerven! Haha.

Begin de dag goed en verantwoord met de Protein Breakfast. Een instant shake met havermeel en havervlokken, rijk aan eiwitten, suikers en zoetstoffen met een sinaasappel-banaansmaak. Dit ontbijtproduct bestaat uit een combinatie van hoogwaardig eiwit met complexe koolhydraten uit haver. Perfect als kickstart van de dag,
maar ook makkelijk voor onderweg om voor het sporten de dagelijkse eiwitinname op een lekkere en snelle manier te verhogen. Geschikt voor zowel regular als heavy sporters.

Mijn man vond deze super lekker van smaak! Soms moet je dat maar net treffen met een shake. Je moet hem wel heel goed schudden om hem klontvrij te krijgen, maar daar heb je goede shake bekers voor! Het enige wat een kleine ( vervelende ) bijwerking was; veel lucht in je buik. Nou daar hoef ik denk ik niet verder op door te gaan ;-). Verder een prima shake!

Kruidvat Pro Dynamics Protein Pancakes

De favoriet van Fenna! Voordat ze moest hockeyen kreeg ze een heerlijke proteine pancake te eten. Het liefst had ze wel 20 van deze verpakkingen willen hebben! Een absolute topper hier in huis!

Kruidvat Pro Dynamics Isolate Whey

De 100% Whey Isolate Vanilla is een instant eiwit-shake met vanillesmaak. De eiwitten dragen bij aan het herstel, ontwikkeling en behoud van spierweefsel na een fysieke inspanning. Dit eiwitsupplement bestaat uit puur wei-eiwit, een eiwitsupplement met
een hoogwaardige samenstelling. Neem deze shake direct na of rondom krachttraining en fitness, als aanvulling op het ontbijt of als eiwitrijk tussendoortje. Geschikt voor heavy sporters.

Kruidvat Pro Dynamics BCAA

BCAA 2:1:1 bevat essentiële aminozuren en is een voedings-supplement met framboossmaak uit het Kruidvat Pro Dynamics assortiment. BCAA – oftewel Branched Chain Amino Acids – is een vertakte keten aminozuren bestaande uit leucine, isoleucine en valine. De BCAA’s worden middels een natuurlijk productieproces gewonnen uit plantaardige bronnen en zijn suikervrij.

Al deze fijne nieuwe producten zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat

Prijzen vanaf 2,49

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge