Follow:
Outfit

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Tammy Winterflower Brown

Het is weer tijd voor een outfit blogpost! De kleding van deze collectie in de bruine kleur trok mij altijd wel, maar het was er nog niet van gekomen deze te showen. Vandaag heb ik een prachtig jurkje om te showen!

Bruin staat waarschijnlijk niet iedereen, maar ik was echt verbaasd hoe mooi bruin kan staan! Zeker in combinatie met roze is bruin echt prachtig. Ik heb daarom ook een soort wijnrode/roze kleur panty erbij aangetrokken, een kleur die ook in de bloemetjes terugkomt.

Ook de halslijn van dit model vind ik prachtig. Een hartlijn die mooi is afgezet met een roze rand. Ook de knoopjes vind ik als detail super leuk en speels. Deze hebben overigens niet echt een functie, gewoon voor de sier.

De foto’s zijn met mijn telefoon gemaakt tijdens een erg sombere dag, mijn excuses. Hier een close-up om het super gave patroontje beter te showen. Hier word je toch vrolijk van?!

Het jurkje zit overigens als gegoten. Het model doet mijn figuur veel goeds vind ik. En het zit heerlijk.

De Tammy Winterflower Brown is op dit moment ook nog in de sale voor 67,50. klik hier

Draag jij weleens bruin?

Liefs Hilde

** Ik heb dit jurkje ontvangen **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Jolanda

  Staat je ontzettend tof!!

  januari 19, 2017 at 08:45
 • Reply Fieke

  Hij staat je mooi! Ik heb dit jurkje ook. Het is mijn favoriet. Bruin staat inderdaad niet bij iedereen.

  januari 19, 2017 at 09:18
 • Reply Brigitte

  Bruin kan dus heel verrassend zijn – je moet het denk ik ook aan zien wat de kleur met je doet

  januari 19, 2017 at 09:25
 • Reply Irina

  Echt leuk dat je tegenwoordig wat meer met fashion doet! Het jurkje staat je goed <3

  januari 19, 2017 at 12:53
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Staat je mooi Hilde! En hij is zelfs goedkoper geworden €53,95 zag ik. Vandaag heb ik hetzelfde printje aan maar dan in het Fraulein model, niet in bruin maar in zwart.
  Maarrr ik heb inmiddels ook twee bruine Tante Betsy jurken en het Sweatvest Lotte en vooral met Fuchsia gecombineerd vind ik het heel leuk. Alhoewel ik Lotte ook al met rood heb gecombineerd wat ik ook heel mooi vond staan. Dus ik zag ja tegen bruin in combinatie met een lekkere knalkleur! Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Maastricht chick on a missionMy Profile

  januari 19, 2017 at 13:01
 • Reply Annette

  Heel leuk en heel vrolijk, staat je goed

  januari 19, 2017 at 20:30
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge