Follow:
fashion

Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Tori Stripe Red/Blue

Tante Betsy Tori

(Ja mensen, ik zie het vlekje ook op mijn jurk. Ik zeg het maar vast voordat er opmerkingen over komen, haha. Pas toen ik de foto’s aan het bewerken was zag ik dat ik wat water had gemorst bij het drinken uit de kraan. Maar ik vond de foto’s té leuk om alles weer opnieuw te maken.)

Een jurk die zó heerlijk zit dat je je er super comfortabel in voelt. Dát is de Tante Betsy Dress Tori! Hetzelfde heerlijke stofje als de gestreepte Summer Cross Stripe jurkjes van de zomercollectie

Tante Betsy Tori

Zeker deze periode van het jaar waarin het weer soms nog best aangenaam kan zijn, maar net iets te fris is voor korte mouwen, zijn dit heerlijke jurkjes. De Tori Dress is gemaakt van luchtige tricot stof wat ook geweldig lekker zit. Ook weer super leuk zijn de zakjes, ik ben dol op die accenten, effen stof voor de zakjes, leuk knoopje als detail, love it!

Tante Betsy Tori

Ok, de rode panty is wellicht niet helemaal een match zie ik op de foto’s. Maar soms is dit juist leuk! Beetje out of the box zeg maar. Onderaan het jurkje zit het zilveren Tante Betsy labeltje, het handtekeningetje van Tante herself!

Tante Betsy Tori

En Tante zou Tante niet zijn als er nóg een leuk detail is verwerkt in de jurk! Op één van de mouwen is een schattig vogeltje geborduurd! En dat vogeltje heeft ook nog eens een klein hartje op zijn lijfje, hoe zoet! Tante blijft mij verbazen!

Tante Betsy Tori

Mama, je moet zó staan, dan zie je je buik minder….( ja ja, van je dochters moet je het hebben haha )

Ik ben echt super blij met deze jurk. Ook een heerlijke jurk om in de avond lekker op de bank met een boek weg te zakken. Hij zit net als een pyjama qua comfort. En het leuke is, is dat er nog meer kleuren beschikbaar zijn ook! Voor ieder wat wils!

De lengte van de jurkjes is ook fijn. Niet te kort en mooi op de knie bij mijn 1.69. Ik draag overigens maat L.

De Tante Betsy Dress Tori zie ik op dit moment niet op de officiële Tante Betsy site maar is oa ook beschikbaar bij 38dresses.nl en kost 84,95.

Tante Betsy Tori

Wellicht volgende keer weer een shoot bij mijn vader in de tuin. Is weer eens wat anders dan de “bekende steeg” naast mijn huis. 😉 En dan zorg ik voor een vlekloze jurk! haha.

Zijn jullie ook zo’n fan van streepjes?

Liefs Hilde

** Ik heb deze jurk ontvangen **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply chucky1012

  Wat staat deze mooie dress je prachtig en zulke mooie foto’s!

  Xoxo

  september 13, 2017 at 12:20
 • Reply Jobke

  Leuk! Staat je heel goed!

  september 13, 2017 at 14:49
 • Reply EstherK

  Dit is een van mijn favoriete jurkjes tot nu toe. Ik was eerst een beetje huiverig voor de zakjes met mijn brede heupen, maar het gaat prima. Echt een heerlijk jurkje voor elk moment. Jouw staat hij ook super!

  september 14, 2017 at 07:27
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Wat staat deze Tori Stripe je mooi! Ik heb in mijn blogpost een paar collages van ons samen gemaakt in dezelfde jurken ;). Natuurlijk met een linkje naar je Tante Betsy posts :D.
  Wij dragen beide maat L maar jij bent zeker 10 cm langer, maar doordat er bij mij meer volume in de jurk gaat valt hij toch hetzelfde qua lengte. Heel bijzonder vind ik dat.
  Oh ik ga er toch maar weer eens vandoor lieverd, werd wakker en kwam niet weet meteen in slaap. Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy girls versus Tante Betsy modelsMy Profile

  september 15, 2017 at 04:46
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge