Follow:
beauty, samenwerking

Prachtige nagellak van Zoya

Zoya

Glitters. Ik hou van glitters. Niet op mijn kleding, maar op mijn nagels wel te verstaan. Ik gok dat als ik mijn nagellak stash tevoorschijn zou toveren er één groot glitterfestijn zal ontstaan. Ik moet wel bekennen dat ik wel wat laks ben wat lakken betreft. Ik moet mijzelf echt even de tijd gunnen. Maar toen ik deze lakjes ontving met de post ben ik meteen braaf gaan lakken, want deze gave glitter lakjes van Zoya kon ik niet weerstaan!

Zoya

Zoya nagellak valt onder de nagellakken die BIG10free zijn. Wat houdt dat in? Dat houdt in dat alle lakjes vrij zijn van: géén tolueen, kamfer, formaldehyde, formaldehyde hars, parabenen, TPHP, xyleen, ethyl tosylamide, dibutylftalaat en loodvrij. Stoffen waarvan sommigen bijvoorbeeld zeer schadelijk kunnen zijn bij zwangerschap. Tolueen is bijvoorbeeld erg schadelijk voor de ontwikkeling van het ongeboren kind. Zoya kan je dus zonder problemen dragen tijdens je zwangerschap!

Ook zijn de lakjes van Zoya geschikt voor veganisten en dierproefvrij.

Pixiedust

Ik ben zwaar verliefd op de PixieDust lakjes. Alleen die naam al vind ik magisch. Ik ontving Zoya PixieDust Linds als lakje. Een prachtige rood/roze kersenkleur met schitterende glitters. De nagellak van Zoya breng ik altijd aan in combinatie met een base coat en top coat, om zo nog langer te genieten van mooie gelakte nagels.

Met recht een prachtige kleur! Ik word er in ieder geval helemaal vrolijk van. Er zijn meerdere kleuren in de PixieDust lijn, je kan ze hier vinden: Zoya Make-Up.

De andere kleur die ik ontving heet Payton. Deze dieppaarse kleur heeft ook glitters, maar meer met een holografisch effect. Het is een hele sjieke kleur die ook zomers op je teennagels prachtig is.

De kleur is dieppaars, maar in de reflectie van het licht soms zelfs een beetje donker wijnrood. Echt een prachtige kleur.

De nagellakken van Zoya blijven een aantal dagen onbeschadigd op mijn nagels zitten. Daar ben ik wel blij mee!

Zoya nagellakken zijn er in ontzettend veel mooie kleuren. Ze zijn online te koop bij Zoya Make-Up en kosten 15 euro per stuk.

Hou jij van glitter nagellak?

Liefs Hilde

** Ik heb de lakjes ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Prachtige kleuren nagellak met glitters
  Maar deze zijn wel heel erg duur.

  Xoxo

  juli 17, 2018 at 06:53
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge