Follow:
beauty

Real Techniques Enhanced Eye Set

Als het om kwasten gaat is het merk Real Techniques toch wel het kersje op de taart. Ik gebruik de kwasten die ik van Real Techniques heb dagelijks. In vergelijking met sommige budget merk kwasten merk je toch teveel verschil in kwaliteit dat ik mijn Real Techniques kwasten het allerliefst pak. Onlangs ontving ik een aantal nieuwe kwasten waaronder deze geweldige diverse set: Enhanced Eye Set. Een prachtige set die je kan gebruiken om een prachtige ooglook te creëren. 

 

Als je op zoek bent naar kwasten om je ooglook mee te maken is deze set eigenlijk al voldoende om aan te schaffen. De set is namelijk zeer uitgebreid en oogt ook nog eens fantastisch. (het bijgeleverde bakje bevat trouwens het Real Techniques logo, maar dat bleek op de andere kant te staan. ;-)).

Deze set bevat de volgende kwasten:

 • medium shadow brush (medium schaduwborstel)
 • essential crease brush (essentiële plooiborstel)
 • fine liner brush (fijne linerborstel)
 • shading brush (schakeringsborstel)
 • lash separator (wimperscheider)

real techniques

De kwasten van Real Techniques zijn stevig, makkelijk schoon te maken en blijven ontzettend lang goed van kwaliteit. De kwasten die ik al in mijn bezit heb (minstens een paar jaar) zien er nog steeds uit als nieuw. Geen uitval van haartjes en ook de stevigheid van de kwast is perfect. Een investering in goede kwasten is met de kwasten van Real Techniques naar mijn mening een absolute top investering!

Wat kan je met de kwasten in de set precies doen?

Medium Shadow Brush : Brede en platte kwast met taps toelopende borstels om zacht oogschaduw aan te brengen en te blenden zowel in cream als poedervorm.
Essential Crease Brush : Zachte taps toelopende kwast om moeiteloos je ogen te shapen met poeder of cream oogschaduw.
Fine Liner Brush : De ultieme kwast voor precisie applicatie van je liquid of cream eyeliner.
Shading Brush : Korte kwast met haren met een hoge densiteit voor maximale color pickup en een gelijkmatige verdeling over het ooglid.
Lash Separator : Metalen comb om je wimpers perfect gescheiden te krijgen en te houden/
Brush Cup: Houdt je kwasten beschermd, georganiseerd en overzichtelijk.

De haartjes van de kwasten zijn van luxe synthetische Ultraplush vezels, die duurzaam zijn, een perfect resultaat geven en makkelijk schoon te maken. Ik maak mijn kwasten altijd schoon met babyshampoo en laat ze ondersteboven opdrogen. Zo gaan je kwasten het langste mee.

Ben je dus op zoek naar kwalitatief goed kwasten voor oogmake-up? Dan ben je met deze Real Techniques Enhanced Eye Set klaar! De set is oa te koop bij Boozyshop voor 28,95.

Ben jij bekend met de kwasten van Real Techniques?

Liefs Hilde

**Ik heb deze set ontvangen voor mijn blog**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Ik heb ze en het is zo goed

  juni 24, 2018 at 21:36
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge