Follow:
fashion

Sla je slag tijdens het shoppen in de sale!

Wat kan ik genieten van de sale! Om leuke koopjes te kunnen scoren die je nog nodig hebt voor een bepaald seizoen. Amy, Fenna en ik struinen het internet op dit moment af om nog een paar leuke kledingstukken te scoren die we nodig hebben. Amy heeft bijvoorbeeld een zwak voor leuke blouses, en die scoorde er eentje voor een fractie van de originele prijs. Welke koopjes heb ik nog op het oog?

Zomerse kleding in de sale

Iets wat ik bij warm weer draag zijn jurkjes en rokken. Als eerste ben ik dus even gaan neuzen bij de sale rokken. Een overdosis aan gave rokken voor een zeer fijne prijs. Op de camping, waar wij drie weken zullen vertoeven, draag ik met warm weer graag makkelijke en luchtige kleding. Deze rokken heb ik op mijn wishlist staan.

sans-online sale rokken

Sowieso een luchtige lange rok. Ik heb nou niet echt de meest mooie benen (wit!), dus soms vind ik het mooier om een luchtige langere rok te dragen. Ik vind dit printje echt fantastisch!

En een beetje een guilty pleasure van mij zijn dierenprints. Ik vind het gewoon gaaf! Deze wat kortere rok lijkt mij erg fijn en leuk in combinatie met een zwart topje.

sans online sale rokken

Naast rokken draag ik voornamelijk jurken. Lekker makkelijk en staat altijd leuk! Dus ging ik ook even neuzen in de sale jurken hoek. Hier kan ik helemaal mijn hart ophalen. Amy is trouwens ook van de jurkjes, dus zij heeft ook al een aantal leuke jurkjes gescoord in de sale. Voor Amy en Fenna is de sale trouwens eigenlijk een must. Met kleedgeld moet je toch meer opletten met wat je uitgeeft.

sans online sale jurken

Ik hou van blouse jurken! Ze hebben vaak een lint waardoor je je taille mooi kan accentueren en ze zitten gewoon zalig. Deze kleur vind ik erg mooi en het feit dat de knopen in een aparte lijn lopen geeft de jurk n├ęt even iets bijzonders. En voor nog geen 30 euro een absolute kanshebber om in mijn mandje te eindigen. ­čśë

En op vakantie heb ik niet altijd zin om met een grote (zware) schoudertas te lopen. Ik heb dan ook altijd de pech dat iedereen zijn/haar spullen in mijn tas wil stoppen (autosleutels, portemonnees etc). Daarom alvast een leuk klein tasje aangeschaft die perfect bij bovenstaand jurkje kan.

En ik hou ook van strepen. Dit vind ik ook een geweldig jurkje! En ik weet zeker dat het met warm (plakkerig) weer h├ęt perfecte jurkje is.

Dan moet ik ook nog een paar tops hebben voor de zomer. Deze heb ik op dit moment in mijn mandje.

And last but not least…

Een korte spijkerbroek!

Als ik dit in mijn kast heb ben ik helemaal klaar voor de zomer! Ik hou van de sale ­čśë

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge