Follow:
Outfit

Mijn sportieve familie! En mijn nieuwe uitdaging?

Mijn goede voornemen dit jaar was om weer wat te gaan sporten. Inmiddels zijn we al over de helft en heb ik, naast wat vaker de fiets te pakken dan de auto, nog niet heel veel sportiefs gedaan. Mijn familie daarentegen, tjonge, daar kan ik nog wat van leren! Misschien dat ik mijzelf wat stimuleer na het schrijven van deze blog, en ook mijn nog nieuwe hardloopschoenen uit de kast ga pakken. 😉

Looptraining

Naast de 3 x in de week hockeytraining die Amy en Fenna hebben, zijn ze ook begonnen aan een uurtje looptraining in de week. Beide hadden ze geen goede looptechniek en de snelheid in hun benenwerk ( zoals dat mooi heet ) was ook niet optimaal. Zeker bij hockey is goed lopen erg belangrijk. Ze hadden vaak last van pijntjes in kniën en achillespees wat erop duidde dat ze verkeerd liepen.

Een teamgenootje van Fenna was al een aantal maanden met de privé looptraining bezig en had er veel profijt van. Wij besloten daarom Amy en Fenna ook een aantal weken mee te laten doen.

De training is zwaar, heel zwaar. En daarom ben ik ook zo trots op mijn meiden dat ze dit toch maar even doen! En ze maken zoveel progressie!! Ze moeten vaak bepaalde afstanden rennen, trappen lopen en hun tijden zijn keer op keer verbeterd.

Bootcamp

Mijn jongere broer Tim is denk ik wel één van de sportiefste in onze familie. Hij is gymleraar en geeft Bootcamp les. Ooit ( een paar jaar geleden ) heb ik fanatiek met zijn lessen mee gedaan. ( ja, echt waar! ). Daardoor was ik zo fit dat ik zelfs een 5km loop heb gedaan.

Mijn slanke periode 😉

Ik vond de Bootcamp lessen altijd erg leuk! Mijn kast puilde in die periode ook uit van gave hardloop outfits, hoe meer vrolijke kleuren hoe beter! Soms, héél soms, kom ik nog weleens in de verleiding weer wat te bestellen in mijn huidige maat en er weer voor te gaan! Ik weet zeker dat mijn broer het wel leuk zou vinden mij weer eens bij die lessen te zien. ( al denk ik dat ik ter aarde stort na een kwartier 😉 )

En toch, als ik de foto’s van de bootcamp lessen zie, krijg ik stiekem wel weer een beetje zin. ( klein beetje 😉 )

Andries is geen viseter en komt daardoor toch bepaalde voedingsstoffen tekort. Hij is sinds kort begonnen met het innemen van visolie capsules. Hierdoor krijgt hij Omega-3 vetzuren binnen. Deze vetzuren moeten via een gezond voedingspatroon worden opgenomen. En heeft een positieve invloed op onze lichamelijke en onze geestelijke gezondheid (en helpen bij de vetverbranding.)

Bij een sportieve levensstijl is het belangrijk gezond te eten en vitamines, daar waar nodig, aan te vullen. Kijk voor een uitgebreid assortiment aan vitamines, mineralen en andere voedingssupplementen op de site van Byfit.

Er is een kans dat ik een klein beginnetje kan maken in deze vakantie. We gaan 1 week op vakantie met mijn vader, (bonus) moeder en broers. Heerlijk in de Ardennen in een huis met een zwembad. Mijn broer kennende, zal hij die week écht niet de hele week op zijn luie kont gaan zitten. Dus misschien wil hij mij (en Amy en Fenna) wel privé bootcamp les geven die week. (in het bos kan het lekker incognito!).

Nu ik met mijn financiële doelen zo ontzettend goed ga en gedreven ben, kan ik dat misschien ook weer opbrengen op het sportieve vlak. Ik hou jullie op de hoogte!

Zijn jullie sportief? En kleden jullie je ook leuk voor het sporten?

Liefs Hilde

** spon **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Nicole Orriëns

  Ik heb sport altijd verafschuwd, maar hardlopen is onder mijn antisport radar doorgekomen. Inmiddels loop ik alweer zo’n 15 jaar hard. Tegenwoordig vijf keer per week.

  Er leuk uit zien helpt zeker bij de motivatie!

  juli 11, 2017 at 09:00
 • Reply chucky1012

  Inderdaad jullie zijn zo geweldig en zeer sportief 😉

  juli 11, 2017 at 11:52
 • Reply Jessica J.

  Sportieve familie, zeg! Het zou inderdaad leuk zijn mocht de spaarmotivatie doorsijpelen naar andere gebieden. 😉
  Ik heb een tijd geleden mijn fitnessabonnement opgezegd. Ik vond het niet leuk meer en was dan ook al maaaaanden niet meer geweest. Binnenkort begin ik thuis aan yoga, dan kan ik toch al een beetje lenigheid en spieren kweken. It’s something!
  Jessica J. onlangs geplaatst…De Brooklyn Bridge in onze woonkamer!My Profile

  juli 15, 2017 at 14:21
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge