Follow:
beauty

Hoogwaardige huidverzorging van Sukin en Medik8

sukin

Vrieskou, verwarming op hoog en een snijdende wind zijn nou niet echt de optimale omstandigheden voor je huid. Mijn huid trekt, is ontzettend droog en vertoont zelfs schrale plekjes. Niet fijn! Naast de extra maskertjes die ik mijn huid deze periode gun is een goede dagcrème ook erg belangrijk. Sukin Hydrating Day Cream bevat rozenbottelolie die met een zeer hoog gehalte aan essentiële vetzuren een droge en geïrriteerde huid zal kalmeren en verzachten.

sukin

Voor mij was Sukin een nog onbekend merk. De pot straalt wat mij betreft duidelijk uit dat het om een natuurlijk merk gaat. Sukin is een natuurlijk en duurzaam merk. Sukin wordt in Australië geproduceerd met ingrediënten die op natuurlijke wijze zijn verkregen, is cruelty free én geschikt voor veganisten. Alle formules zijn 100% koolstofneutraal en biologisch afbreekbaar. De formules kunnen geen schade doen aan onze kostbare natuur wanneer ze in aanraking komen met grondwater. Daarnaast zijn de verpakkingen gemaakt van PET dus 100% recyclebaar en vrij van schadelijke BPA’s. Sukin maakt op alle vlakken het motto ‘Skincare that doesn’t cost de Earth™’ waar.

De Sukin Rose Hip Oil lijn bestaat uit 2 producten: de Hydrating Day Cream Rose Hip Oil en Rose Hip Oil Bio. Dit laatste product zou je als een serum onder je dagverzorging kunnen gebruiken bij een extra droge huid. Daarnaast heeft Sukin ook de nodige basis producten zoals een reinigingsproducten, scrub en masker. Allen uitermate geschikt voor een gevoelige huid.

Mijn huid is in de wintertijd droog. Veel mensen ervaren dit meteen als een droge huid en gaan crèmes smeren die specifiek voor een droge huid zijn. In mijn geval ontstaat er dan tóch een glimmende T-zone en kunnen er onzuiverheden de kop opsteken. Vaak is je huid droog door vochttekort en niet door vettekort. Het is daarom beter een crème te smeren die zich richt op het aanvullen van het vochtgehalte. De Sukin Hydrating Day Cream is daarom perfect. De crème vult het vochttekort aan daar waar nodig zodat je huid weer soepel en comfortabel aanvoelt.

sukin

Inmiddels gebruik ik deze crème al een tijdje tijdens het gure weer. Mijn huid voelt de hele dag comfortabel aan en droogtelijntjes zijn amper waarneembaar. De crème zou ook tekenen van vroegtijdige veroudering tegengaan. Dit heb ik helaas nog niet mogen ontdekken. Maar het gevoel dat mijn huid niet trekt en fijn aanvoelt vind ik al meer dan voldoende!

Sukin Hydrating Day Cream With Rose Hip Oil kost 23,99 en is verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Een ander prachtig merk is Medik8. Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat. Medik8 heeft huidverzorgingslijnen op maat voor het oplossen van specifieke huidproblemen.

Zo heeft Medik8 bijvoorbeeld een hoogwaardig retinol serum wat perfect helpt tegen kraaienpootjes en fijne lijntjes. Medik8 heeft heel veel mooie producten die alleen worden verkocht door specialisten. Een prachtig merk om zeker eens wat van te gebruiken.

Medik8 kopen.

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Zoveel inhoud is fijn!
  Ik heb zo een kurkdroge huid en zal later even naar de winkerl gaan die dit verkoopt.
  Als er een fijne aanbieding is koop ik het.
  Goed artikel want moet de huid een goede voorbereiding geven voor het voorjaar….

  Xoxo

  maart 6, 2018 at 07:12
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge