Follow:
beauty

The Body Shop Cactus Blossom Special Edition

cactus blossom

Wat een feest als The Body Shop weer met een gloednieuwe lijn komt! Dit keer een Special Edition collectie met de heerlijke geur van Cactus Blossom. Een mengeling van bloemige en frisse ondertonen die perfect zijn voor het mooie lente weer. Deze lijn mag je niet missen!

Cactus Blossom Shower Gel

cactus blossom

De Shower Gel van The Body Shop is mijn favoriete type shower gel. Lekker lobbig en schuimt heerlijk in combinatie met een puff spons. Door de dikte van de shower gel merk je ook dat je huid tijdens het gebruik verzorgd wordt en de geur die lichtjes achterblijft op je huid is zalig.

Deze special edition showergel, verrijkt met een exotische melange van cactusbloemextract uit Marokko en Community Trade-honing uit Ethiopië, reinigt en verkwikt je huid en heeft een bloemige en fruitige geur. Perfect voor een frisse start van de dag!

Flacon 250ml – €7,00 (klik hier)

cactus blossom

Cactus Blossom Body Scrub

cactus blossom

Een scrub in gel vorm met een milde manier van scrubben. Je huid wordt weer zacht en verzorgingsproducten worden beter opgenomen na het scrubben van je lichaam.

Maak je huid gladder en zachter met onze tintelfrisse Cactus Blossom Body Scrub, verrijkt met een exotische melange van cactusbloemextract uit Marokko, Community Trade-honing uit Ethiopië en zacht scrubbende frambozenpitten.

cactus blossom

Zelf ben ik meer fan van grovere scrubs. Scrubs die als het ware “schuren” over de huid. Toch kan een verfrissende milde gel scrub heerlijk zijn na een dagje zon bijvoorbeeld. Als de huid al wat onrustig is van de vele uren zon is een gel scrub prettiger in gebruik dan een grovere scrub. Deze scrub zal ik dus zeker volop gebruiken in de zomermaanden!

Pot 250ml – €18,00 (klik hier)

Cactus Blossom Body Yogurt

cactus blossom

Naar dit product was ik wel het meest nieuwsgierig. De Body Butters en Body Lotions van The Body Shop zijn mij zeer bekend (ik heb niet voor niets nog tig potten in mijn kast staan), maar de Body Yogurt is nieuw voor mij. Een product wat heerlijk snel intrekt is voor mij een must in de ochtend. Sinds deze week heb ik de pot in gebruik en ik ben zwaar verslaafd!

Het leven is te kort om te wachten! Onze Cactus Blossom Body Yogurt trekt vliegensvlug in en houdt je huid tot wel 48 uur lang gehydrateerd. Je kunt de superluchtige, 100% vegan gel-crème direct na het douchen op je vochtige huid aanbrengen. Hij bevat cactusbloemextract uit Marokko en biologische Community Trade-amandelmelk uit Spanje en heeft een heerlijk exotische, bloemige geur.

cactus blossom

Het idee om dit product op een vochtige huid aan te brengen vond ik wat apart. Maar uiteraard heb ik het geprobeerd en mijn huid voelde na te zijn opgedroogd super fijn aan. De geur hangt zwoel om je heen en mijn huid bleef urenlang comfortabel aanvoelen. Ideaal als je in de ochtend niet al te veel tijd hebt!

De Body Yogurt lijkt mij ook zalig als after sun. Heerlijk verkoelend en verzorgend na een dagje in de zon.

Pot 200ml – €10,00 (klik hier)

Cactus Blossom Body Butter

cactus blossom

Uiteraard mag de bekende Body Butter niet ontbreken in de collectie. Mijn stapel Body Butters is nog best flink, maar er gaat geen dag voorbij dat ik mijzelf insmeer met de heerlijke butters van The Body Shop. Deze variant is qua structuur niet zo dik als bijvoorbeeld de Honeymania variant. Hij is smeuïg en smeert makkelijk uit. En de geur blijft bij een Body Butter altijd heerlijk lang hangen. Met de Cactus Blossom is dat niet anders. De zalige bloemige, frisse en tikkeltje fruitige geur blijft lekker lang aanwezig. Ik blijf snuffelen aan mijn armen. 😉

Droge huid? Die wordt weer heerlijk zacht met onze superhydraterende en weldadig rijke Cactus Blossom Body Butter. Deze special edition body butter is verrijkt met een exotische melange van cactusbloemextract uit Marokko en Community Trade-sheaboter uit Ghana en heeft een verkwikkende, bloemige en fruitige geur.

cactus blossom

Pot 200ml – €16,00 (klik hier)

The Body Shop

cactus blossom

De producten van The Body Shop zijn niet op dieren getest en veel producten zijn vegan. Wil je iets voor je huid wat verantwoord is en ook nog eens een ware luxe? Bij The Body Shop heb je dan volop keuze! En deze Special Edition collectie mag je zeker niet missen. 😉

De producten van The Body Shop zijn online verkrijgbaar en in de stenen filialen.

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog ** Dit artikel bevat affiliate links, zie mijn disclaimer **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Jessica J.

    Ik ben voornamelijk benieuwd naar de Body Scrub. Die lijkt me inderdaad heerlijk na een dagje in de zon.
    Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Lush Metamorphosis Bath BombMy Profile

    april 18, 2019 at 09:05
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge