Follow:
beauty

BABOR Cleansing HY-ÖL

babor

Dat je luxe kunt proeven en voelen wist ik al. Maar sinds ik de reiniging van BABOR gebruik weet ik dat je luxe ook heel goed kunt ruiken. Ruikt een budget reiniging vaak naar een neutrale zeepgeur (wat overigens prima ruikt!), zo ruikt BABOR HY-ÖL naar luxe. Een volle rijke, licht kruidige geur die je tijdens het gebruik als een echte prinses laat voelen. Want dat doet luxe met je, je voelt je er fijn bij. Maar de HY-ÖL ruikt niet alleen zalig, de werking is ook super fijn!

BABOR

De luxe reiniging van BABOR is een 2-fasen reiniging. Je combineert de HY-ÖL met een Phytoactive (kruidenelixir) om al het vuil van de huid te masseren. Als je het mengt met water ontstaat er een schuimachtige emulsie die je huid grondig reinigt. De HY-ÖL is een hydrofiele olie, ook wel vloeibaar goud, bevat het quillaja-extract. Dit ingrediënt is een ware vuilmagneet en wordt gewonnen uit de bast van de zeepschorsboom.

BABOR

Van beide flacons heb je aan 1 à 2 pompjes meer dan genoeg. Ik masseer de rijke luxe olie op mijn gezicht zodat het voldoende de tijd krijgt om al het vuil op te nemen. Daarna stap ik onder de douche om de olie te mengen met water waarna ik verder ga met masseren. Daarna spoel ik mijn gezicht onder de douche af en is mijn huid helemaal vrij van make-up en vuil. De HY-ÖL reinigt echt waanzinnig goed!

BABOR

De phytoactives zijn verkrijgbaar in vier varianten zodat er voor elk huidtype een geschikt variant is. Alle phytoactives bevatten een extract uit het kruid agrimonie met natuurlijke antioxidanten die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ook bevatten ze appelwater die ervoor zorgt dat werkzame stoffen goed worden opgenomen door de huid.

BABOR

Tijdelijk is er een hele leuke set verkrijgbaar met een handige smoothiefles. En dit ook nog eens voor een leuke prijs van 35,90. Verkrijgbaar online bij BABOR.

BABOR

Sinds ik deze reiniging aan het gebruiken ben is mijn huid er absoluut beter gaan uitzien. Het is nou eenmaal belangrijk om je huid goed te reiniging, hierdoor voorkom je oneffenheden. En ja, iets wat je niet wil zien op je huid zijn oneffenheden! Ik ben nu ook erg benieuwd naar de andere producten van BABOR 😉 (zou ik daarin nóg meer luxe kunnen ruiken en ervaren?)

Liefs Hilde

** ik heb dit product ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Klinkt heel goed
  Dit merk wordt veel bij beautysalons verkocht.

  Xoxo

  april 24, 2018 at 06:11
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge