Follow:
fashion, samenwerking

Tips voor bij het kiezen van nieuwe instappers

Wanneer ik een week heb gehad waarin ik veel over heb gewerkt merk ik dat als eerste aan mijn voeten. De hele dag staan eist soms best zijn tol. Nu de winkels gesloten zijn mag ik gelukkig sneakers aan op de werkvloer. Dit zorgt al voor meer comfort dan mijn cowboylaarzen die ik ook weleens droeg tijdens een werkdag ;-). Het eerste paar schoenen die ik voor mijn werk zal aanschaffen zijn leuke instappers. Een aantal van mijn collega’s dragen die ook veel onder een nette pantalon en ik vind dat zo leuk staan! Helemaal met grappige sokken ;-). Een paar tips voor het aanschaffen van gave dames instappers.

Goede pasvorm

Het allerbelangrijkste voor mij is toch wel de pasvorm. In mijn geval moet ik er toch uren op lopen en staan, dus ik moet een goed voetbed hebben en geen snijdende randen bij de wreef.

Ik let dus goed op het voetbed van de instapper. Het liefst een beetje verend en zacht. Merken als Gabor, Ecco en Skechers staan wel bekend om hun fijne voetbed. Toch raad ik aan om altijd even in de winkel of in je woonkamer, wanneer je het vanuit huis bestelt, te gaan lopen. Je merkt altijd al vrij snel of je ze lekker vindt lopen of niet.

De zool

Vooral in het najaar, wanneer je lange broeken draagt, vind ik het altijd wel belangrijk dat ik niet op mijn broekspijpen loop. Een paar instappers met dus iets hogere zool is dan wel handig šŸ˜‰

Dit model vind ik bijvoorbeeld heel gaaf. Stoer door de rubbere, hogere zool en toch ook sjiek door de lakschoen en het leuke gespje bovenop. Ik heb een aantal nette broeken met een langere pijp, dus daar zou deze instapper perfect bij te combineren zijn.

In de zomer zijn lage instappertjes ideaal. Mijn zusje draagt niet anders onder haar jurkjes en rokjes. Volgens mij heeft zij een giga collectie ;-). Zij loopt er ook urenlang op, dus een aanrader volgens haar!

En je hebt ze ook in tientallen kleuren šŸ˜‰

Waarom instappers onmisbaar zijn in je garderobe

Ik heb mij voorheen nooit zo gefocust op dames instappers. En dat terwijl ik tijdens shopdagjes met mijn moeder en zusje er wel continue in aanraking kwam omdat mijn moeder en zusje al een heleboel in hun collectie hebben. Ik wist het nooit zo te combineren met mijn outfits denk ik. Nu ik meer pantalons draag zie ik bij collega’s ook hoe leuk en netjes het staat. En ook onder rokjes en jurkjes, wat ik toch geregeld draag, staat het eigenlijk ook heel leuk. Mijn eerste keus zou dan vallen op deze stijl instappers (en dan het liefst met gekke gekleurde sokken…haha)

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge