Follow:
beauty

Nieuw! Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer

charlotte tilbury

“Mam, je moet écht een bronzer gebruiken hoor! Dat maakt je look pas echt af.” Van je dochter moet je het maar hebben. Ik had welgeteld één bronzer in mijn make-up stash. En eigenlijk vond ik die voor mij iets te donker voor de tijd van het jaar. Laat één van mijn favoriete merken, Charlotte Tilbury, nou net een nieuwe bronzer lanceren. En dan krijg ik die ook nog eens super lief voor mijn verjaardag van één van mijn broers en schoonzusje. Ik ben een bofkont!

Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer

charlotte tilbury

Charlotte Tilbury did it again! Wat een prachtige verpakking is dit. En groot! Deze bronzer heeft het formaat van een gebaksbordje. Met maar liefst 16 gram inhoud een product waar je ontzettend lang mee zal doen. Zeker ook omdat de poeders van CT zijdezacht zijn en super goed blenden, je hebt daarom niet heel veel product nodig.

charlotte tilbury

Aangezien ik een vrij bleke huid heb voordat het mooie weer mij een klein beetje kleurt koos ik voor de kleur Fair. Bij het openen van de poeder dacht ik nog “Huh? Noemen ze dit een bronzer?!” Het is even wennen, want bij bronzers denk je natuurlijk altijd in zonnige bruin-tinten. Maar ik kan jullie verzekeren dat ik toch aangenaam verrast ben.

Wat maakt de  Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer magisch?

CHARLOTTE’S NEW! INNOVATION, NEXT-GENERATION BRONZER uses NEW! FLAWLESS TECHNOLOGY inspired by the fine as AIR, SMOOTH-AS-SILK PORE-BLURRING EFFECTS of the iconic AIRBRUSH family!

En dat de poeders zacht zijn als zijde kan ik alleen maar beamen!

 • De poeder heeft een hydraterende werking waardoor de huid er zacht en glad uitziet
 • De huid voelt ook zacht aan
 • Silica bestanddelen zorgen voor lichtweerkaatsing waardoor je een soft-focus effect krijgt
 • Door de microfijne poeders krijg je een satijnen “filter” over je gezicht wat je gezicht diepte en kleur geeft

Swatch Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer Fair

charlotte tilbury

Ik vond het moeilijk om op camera vast te leggen. Maar als je goed kijkt zie je op mijn pols de lichte bronzer aangebracht. Wat ik vooral heel mooi vind is de subtiele kleur die het geeft alsof je echt net een dagje in de zon op een terrasje hebt gezeten. Ook is de kleur absoluut niet oranje, wat ik helemaal geweldig vind. Ook kan je de poeder heel mooi laagje voor laagje aanbrengen voor meer diepte.

charlotte tilbury

Op de foto hierboven heb ik alleen mijn IT Cosmetics aangebracht en mijn gezicht een beetje afgepoederd met de Charlotte Tilbury poeder

En dan nu mét de Airbrush Bronzer!

charlotte tilbury

Ik hoop zo dat het goed overkomt op de foto! De bronzer is namelijk echt fantastisch! Ik breng hem aan op mijn jukbeenderen, bij mijn voorhoofd langs de haargrens, een beetje op mijn neus en mijn kaaklijn. Net dat beetje gezonde kleur op mijn gezicht. Ik ben echt fan! Ik gebruik de bronzer nu iedere dag als vast ritueel in mijn make-up routine. Ik heb zelfs al een tint donkerder (medium) besteld voor in en na de zomer wanneer ik wat bruiner ben door de zon.

charlotte tilbury

Ik kan alleen maar zeggen dat ik deze bronzer fantastisch vind. Hij is groot van formaat (dus je doet er lang mee), zijdezacht, niet te donker en makkelijk intenser te maken door laagjes aan te brengen, en ook nog eens beeldschoon qua verpakking.

De Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer kost €50 en is verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Ook online!

Liefs Hilde

** Dit artikel bevat een affiliate link **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply rachel

  hij is mooi maar wel heel subtiel vind ik

  juni 26, 2020 at 10:27
 • Reply Nicole Orriëns

  Ik zie inderdaad wel verschil. Op de tweede foto lijkt je huid bruiner.

  juni 26, 2020 at 10:44
 • Reply Amina

  Jaaa, ik zie het hoor! Heel mooi subtiel, love it. Licht shapen en niet van die twixrepen op je gezicht zoals ik vaak bij tutorials zie en die verpakking wauw wauw wauw

  juni 27, 2020 at 03:11
 • Reply hippiemeisje

  Ik denk dat het goed overkomt op de foto. Ik zie toch wel duidelijk verschil. 😉

  juni 27, 2020 at 13:08
 • Reply Simone

  Wauw mooi. Vooral de verpakking. Voor mij wel iets te subtiel denk ik.

  juni 27, 2020 at 16:08
 • Reply Caroline

  Ziet er goed uit. Ik moet bekennen dat ik ook maar 1 bronzer in mijn make-up tasje heb …

  juni 27, 2020 at 16:49
 • Reply jasmina

  Het subtiele maakte deze juist fijn

  juni 27, 2020 at 17:39
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge