Follow:
beauty

Verwen je huid met deze heerlijke Lovea producten

Dat ik mijn lichaam goed verzorg weten mijn vaste lezers wel denk ik. Ik smeer mij 2 keer per dag van top tot teen in. Meestal met body butters, maar ik vind het ook heerlijk om eens wat andere substanties te gebruiken. 3 Geuren die in dit jaargetij meer dan welkom zijn: Cacao Nirvana, Argan Eden, Karité Karma….mjam mjam!

Van het merk Lovea heb ik al eens eerder een review geschreven ( zie hier ) en toen was ik al blij verrast. De geuren zijn zalig, ze zijn makkelijk in gebruik door een handige verpakking en ze doen wat ze beloven. Ik was daarom ook reuze benieuwd naar deze 3 body producten.

De verpakking

De uitstraling van deze producten vind ik vrolijk, duidelijk en aantrekkelijk. Wat ik helemaal geweldig vind is het pompje bij de milk en de spray bij de olie. Ontzettend handig en hygiënisch. Soms heb ik ook wat haast en maak ik wel tijd om een body butter te pakken en te gaan smeren, maar een pompje werkt toch wat makkelijker en sneller. Top!

 Lovea Cacao Nirvana Body Lotion – 250ml – 7,99

Een bodylotion met de zalige geur van cacao. Toevallig gebruik ik nu een body butter van The Body Shop met de geur cacao en deze heeft nagenoeg dezelfde geur. De body lotion is voor een extra droge huid en kan dus heel mooi met dit koude weer door heel veel personen goed gebruikt worden.

Het voordeel van een body lotion is dat deze sneller intrekt dan een body butter. Zeker in de ochtend als ik mij snel moet aankleden vind ik dit heel fijn. De body lotion smeert zalig uit en gedurende een aantal uren ruikt je huid zalig naar cacao.

Lovea Argan Eden body olie – 250ml – 9,99

Argan olie is echt een bekend fenomeen aan het worden in beauty land. Dat Argan goed is voor je huid weet je inmiddels wellicht. Argan geeft de huid een boost aan voeding en verzorging en dat merk je ook als je deze olie gebruikt. Naast de waanzinnige geur van argan voelt je huid zijdezacht aan als de olie is ingetrokken. De spray is makkelijk in gebruik, sprayen, beetje uitsmeren en klaar ben je! Dit is echt een fantastisch product!!

Lovea Karité Karma Body Lotion – 250ml – 7,99

Hou je van een wat neutralere geur is de karité karma perfect voor jou. Deze geur vind, denk ik, iedereen wel prettig. Ook deze body lotion is voor de extra droge huid, maar wel makkelijk smeerbaar. De body lotion voedt prima en trekt ook redelijk snel in. En het kost je echt maar één minuutje om jezelf een in te smeren en je huid goed te verzorgen.

Ben je op zoek naar een natuurlijke body verzorging die ook betaalbaar is? Lovea is dan echt iets voor jou. Naast deze 3 producten bestaat de collectie uit nog veel meer mooie en lekkere producten. ( website Lovea )

Lovea producten zijn verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Verzorg jij je huid elke dag goed met een body product?

Liefs Hilde

** Deze producten heb ik ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Engelina

  Nu hou ik niet zo van cacao in verzorgingproducten , de andere varianten lijken me heerlijk, vooral die met de olie.

  februari 17, 2017 at 14:16
 • Reply Nienke

  Klinkt goed zeg! Ben erg benieuwd naar deze lijnen, heel erg leuk merk.

  februari 17, 2017 at 15:19
 • Reply Vanessa

  Deze producten klinken heerlijk. De pompjes vind ik ook erg handig! Ik smeer mijn armen en benen altijd in na het baden / douchen, een zalig me-time momentje.

  februari 17, 2017 at 17:48
 • Reply Susan

  Deze lijken me heerlijk!
  Susan onlangs geplaatst…Wat gebruik ik voor mijn blog?My Profile

  februari 18, 2017 at 08:10
 • Reply Lieke

  Klinken als heerlijke producten, zeker de Argan olie. Ik smeer mij elke avond in met een bodybutter, s’ ochtends heb ik daar geen tijd voor/zin in.
  Lieke onlangs geplaatst…Trips | Laatste school uitje bij Holland evenementen groepMy Profile

  februari 18, 2017 at 08:45
 • Reply Irina

  Ik vind de verpakking er eerlijk gezegd niet erg bijzonder uit zien, maar de producten zelf klinken heerlijk!

  februari 18, 2017 at 08:59
 • Reply Tania

  Ben wel benieuwd. Heb van dit merk enkel nog maar een haarmasker getest en was er heel tevreden over

  februari 19, 2017 at 15:10
 • Reply Romy

  De verpakkingen doen me op de een of andere manier een beetje denken aan Garnier! Wist helemaal niet dat Lovea bij Holland & Barrett wordt verkocht! Moet ik daar maar snel weer eens langs gaan 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Op zoek naar dierproefvrije haar productenMy Profile

  februari 20, 2017 at 15:11
 • Reply Jessica J.

  Ik heb ze al zien staan bij Holland & Barrett. Leuke, praktische verpakkingen. Die arganspray klinkt goed! Ik smeer m’n huid schandalig weinig in… Ik vind dat plakkerige gevoel en het feit dat die dingen allemaal moeten intrekken zo vervelend en tijdrovend…
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #42 • Het eerste terrasje van het jaar, biertjes en Pokémon GO!My Profile

  februari 22, 2017 at 11:52
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge