Follow:
beauty

Wat maakt je mooi Sexy Bomb

Toen ik mijn bestelling deed voor het DIY zeepjespakket kon ik het niet laten nog wat aan mijn bestelling toe te voegen. En ik heb zelfs alweer een aantal andere producten op mijn wensenlijstje staan. Want als je eenmaal bepaalde producten hebt gebruikt wil je meer! Dus je bent bij deze gewaarschuwd! Op de site van Wat maakt je mooi staan heel veel heerlijke natuurlijke producten. En ik laat je vandaag 2 producten zien die ik ook bestelde.

Sexy Bomb

Toen ik de omschrijving van de geur ‘Sexy Bomb’ las, was ik verkocht. Geef mij musk en Ylang Ylang en ik ben om….

Geur: Sexy Bomb Smoothie heeft een zachte lustopwekkende en bloemige geur met jasmijn, scharlei en viooltjes. Ylang Ylang en zwoele musk ronden de geur onweerstaanbaar af.

Voor mij was de keuze dus al snel gemaakt, van deze geur wilde ik wat producten proberen. De Fluffy Body Butter kende ik al, maar met de Shower Smoothie is dit de eerste kennismaking.

Wat is een Shower Smoothie?

Een Shower Smoothie is opgeklopte zachte zeep met verzorgende oliën. Uiteraard is dit product weer zonder SLS en droogt de huid dus niet uit. Juist door de oliën die erin verwerkt zijn voelt je huid heerlijk zacht aan. Wat ik zo lekker vind aan dit product is het ‘knisperende geluid’ wat het product maakt. Noem me gekke henkie, maar ik hou van deze structuur. Net alsof je met een heerlijke dot dikke slagroom onder de douche stapt. Wanneer de Shower Smoothie met water in aanraking komt, en je gaat ermee wassen ontstaat er heerlijk romig schuim.

Gebruik: Neem een kleine hoeveelheid smoothie uit de pot en wrijf het op een spons/showerpuff, wrijf je body rijkelijk in met het zachte schuim en geniet. Afspoelen met warm water. Ook kun je de smoothie in bad gebruiken voor een heerlijk bubblebad, schep een dot smoothie uit de pot en laat deze onder de stromende kraan in je bad oplossen.

Ik had verwacht dat het product snel op zou zijn, maar het blijkt super zuinig in gebruik. Je hebt maar heel weinig nodig om jezelf helemaal te hullen in het heerlijke schuim. En het ruikt goddelijk!

Een Shower Smoothie kost €6,95 en er zijn diverse soorten, klik hier.

Wat maakt je mooi Body Butter

De Fluffy & Melting Body Butter is echt een geweldig product. Zeker wanneer je last hebt van een droge huid is dit echt geweldig. De botercrème structuur is al heerlijk om te smeren, maar wanneer het in aanraking komt met je huid verandert het in een olie. Echt fantastisch!

We zetten een aantal benefits voor je op de rij:

* Fluffy bodybutter smelt bij aanraking van je huid.
* Cocosolie bevat heel veel vitaminen, mineralen en antioxidanten
* Dringt door je huidlagen heen en laat een beschermlaagje achter
* Beschermt tegen de kou door het wasachtige laagje van de cocosolie
* 100 % natuurlijke ingrediënten m.u.v. de parfum olie
* Heilzaam bij huidaandoeningen als eczeem, psoriasis en zeer droge huid
* Helpt veroudering van de huid tegen te gaan
* Nagelriem verzachter
* Geschikt voor het hele lichaam

Dit product wil je gewoon in elke beschikbare geur hebben. Het is zo verslavend! Gisteravond heb ik het weer op mijn benen gesmeerd, even op bed de body butter rustig laten intrekken en je huid is weer helemaal opgeknapt. Ik heb al een paar andere geuren op mijn verlanglijstje staan.

De Wat maakt je mooi Fluffy & Melting Body Butter is €6,95 en vind je hier.

Ik voel aan mijn water dat er tzt een keer een ‘Wat maakt je mooi – haul’ aan gaat komen op mijn blog 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Rifat

    This is really a great article and a great read for me. It’s my first visit to your blog and I have found it so useful and informative. Thank you

    mei 1, 2020 at 12:42
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge