Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #132

Een “zakenreisje” naar Duitsland, diplomazwemmen, verjaardag vieren en een voorjaarsschoonmaak. Het is een drukke week geweest deze week. En dan zitten we vandaag opeens al in april! Maart is voorbij gevlogen…

Maandag

Vandaag gingen we vroeg op pad naar Maarheeze waar we ons bij de rest van de groep zouden voegen in de bus. Een busrit naar Duitsland om de Akademy te volgen van proWIN.

Ik was door de antibiotica een beetje misselijk, maar door alle afleiding ging het redelijk. Eenmaal in Duitsland konden we meteen aanschuiven bij de lunch, en je kan alles over de Duitsers zeggen, maar dat ze goed zijn in het verzorgen van eten moge duidelijk zijn. 😉

En daarna weer luisteren naar alle belangrijke informatie

En daarna weer eten…haha

En ik ontving na een lange dag mijn certificaat.

In de avond werden we met de bus naar het hotel gebracht. We hadden een prachtige kamer, Nicole en ik. Sommige dames gingen nog wat drinken in de bar, wij besloten om op de kamer te blijven. Ik was ook best moe. Lekker douchen en naar bed. Voldaan!

Dinsdag

Na een heerlijke nacht en ontbijt werden we weer door de bus opgehaald om naar het distributie centrum van proWIN . Super gaaf om alles te zien daar! Ook kregen we daar de volgepropte doos om te kunnen starten met proWIN…

Ik had geluk dat ik dit keer niet met de trein vanuit Maarheeze terug moest en kon ik meerijden met twee proWIN collega’s tot aan Rotterdam. Super fijn met zo’n extra zware doos. Thuis kon ik mij niet inhouden en wilde ik meteen de mr. flexible uitproberen. Hoog in het trapgat het stof weghalen..

Ik ging op tijd naar bed, ik was gesloopt…

Woensdag

Deze dag was ik  heerlijk aan het genieten van de rust en ben een beetje mijn gekregen doos aan het uitzoeken. In de middag met Amy naar de fysio, daar kreeg ze niet zulk leuk nieuws….voorlopig geen hockey meer voor haar. Maandag een echo om de staat van haar pees te kunnen bekijken. Hopelijk is het voor niet al te lange tijd.

Donderdag

De meiden ontvingen hun kleedgeld vandaag…..gevolg:

SHOPPEN!

Thomas kreeg dit spel voor zijn verjaardag van ons. Voor hem nog iets te moeilijk, maar inmiddels zijn de meiden en ik er verslaafd aan. Aanrader! (hier verkrijgbaar)

Fenna haar witte schoenen waren zo vies dat ik ze maar even onder handen heb genomen. Madam dacht dat ze wel vervangen konden worden. Nou mooi niet! Kon ik meteen de Powercreme Soft uitproberen 😉

Vrijdag

In de ochtend ging ik naar mijn zusje in Zoetermeer en leverde ik een proWIN bestelling af bij een vriendin. Het weer was zó top dat we heerlijk in de tuin konden zitten. Mijn moeder en vader kwamen ook nog even langs, gezellig!

Na een gezellige ochtend kreeg ik de kriebels en ben ik begonnen met het schoonmaken van de tuinmeubels. Uiteraard met proWIN 😉

voor

Nu de rest van de meubels en tuin nog..haha

En ik ontving een giga gaaf pakket van The Body Shop!!! Verliefd!!!

En in de avond voor de laatste keer zwemles…ik zal het missen na 3,5 jaar 😉

Zaterdag

Een hele drukke spannende dag! In de ochtend moest Thomas hockeyen, in de zon, zalig! Daarna snel naar huis, eten en op naar het Zuiderpark om af te zwemmen…

Hij is er klaar voor!

En uiteraard gingen we naar huis met een prachtig diploma.

Eenmaal thuis ging ik snel taart halen voor de volgende dag. Daarna met z’n allen naar Den Haag voor Fenna haar wedstrijd. Rot tijd natuurlijk, maar het is niet anders. Omdat Thomas zijn diploma had gehaald reden we na Fenna haar wedstrijd naar de Mc Donalds, mooie afsluiter.

Zondag

In de ochtend kon ik Amy super vroeg naar een teamgenootje brengen. Ze kon natuurlijk niet mee hockeyen, maar ze wilde haar team wel aanmoedigen. En de meiden hadden ontzettend lief voor haar nog een cadeautje gekocht.

Wij gingen naar de kerk, ik had crèche. Lekker knutselen met de kids. Daarna naar huis, even wassen draaien voordat de familie van Andries’ kant zou komen. Nog even voor Thomas verjaardag een dagje feest. En met het mooie weer konden we mooi naar buiten/speeltuin met alle nichtjes en neefjes.

Toen iedereen weg was aten wij poffertjes, ging Formule 1 aan en dook ik achter de pc. Een druk weekend, maar wel heel gezellig!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Ina Sloot

  Heerlijk weekje zo te lezen! En quixx is een geweldig spel! Hebben wij ook. Ideaal om mee te nemen doordat het zo’n plat spel is en ook goed tw doen in een restaurant bv.

  Fijne nieuwe week!
  Grtjs Ina

  april 1, 2019 at 08:07
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge