Follow:
lifestyle, schoonmaaktips

Zorg voor schone lucht in huis met de ProWIN Air pump en Air Bowl

ProWINpureair

Bij verschillende kennissen en familieleden heb ik de laatste tijd dit soort apparaten zien staan in huis. Een apparaat wat de lucht in je huis zuivert. Al een tijdje zit ik te dubben om zo’n apparaat aan te schaffen. Ik brand vaak kaarsen in huis, wij hebben geen afzuigkap (dit zorgt voor heel veel schadelijke stoffen in de lucht) en allergische kinderen. Mijn vriendin heeft de ProWIN Air Bowl en ik heb om te proberen de ProWIN Air Pump aangeschaft. Want ik hecht veel waarde aan een schone lucht!

ProWINpureair

Waarom is lucht zuiveren belangrijk?

Tijdens deze periode heeft het merk ProWIN heel veel aantrekkelijke aanbiedingen. (zo ook de Oven & Grillreiniger!) De Air Pump heeft nu een prijs van 29,90. Je ontvangt dan de proWIN Air Pump en een 4 delige set met verschillende geuren Pure Air. Je hebt maar heel weinig Pure Air nodig, je vermengt dit namelijk met (gedistilleerd) water. 

In de koude wintermaanden wordt er minder gelucht en wordt de lucht door het branden van kaarsen en de open haard extra vervuild. Een Air Bowl zoals op de bovenste foto is dan ideaal om te zorgen voor schone lucht. Fijnstof, formaldehyde en nare geurtjes worden geneutraliseerd. De Air Pump, die ik heb, is ook ideaal voor kleinere ruimtes zoals de auto of slaapkamers.

ProWINpureair

Ook is gebleken dat kinderen/volwassenen met astma veel baat hebben bij de ProWIN Air Bowl.

Onlangs was er nog een programma op televisie dat er heel veel schadelijke stoffen vrij komen tijdens het koken in bepaalde oliën en boters. Wij hebben ooit bij een verbouwing de afzuiger weggehaald (domste beslissing ooit!) en hierdoor hebben wij na het koken erg veel last van baklucht en rookontwikkeling. Sinds ik de Air Pump heb ga ik na het koken meteen sprayen. Ik merk zeker dat de bedompte lucht sneller wegtrekt. Ook is de baklucht sneller weg. Ook is de spray ideaal om te gebruiken bij sportschoenen na het sporten. Ruiken ze meteen weer een stuk frisser. 😉 Voor mij dus zeker een Air Bowl op mijn verlanglijst!

ProWINpureair

€159,00

De Airbowl

De airbowl bevat een ionisator en heeft een timer. Je kan hem instellen dat hij na bijvoorbeeld een paar uur aangaat of instellen dat hij na een aantal uren vanzelf uit zal gaan. Bij de ontwikkeling van het Airbowl-model heeft proWIN gericht gebruik gemaakt van twee functies. De klassieke luchtstroommethode en de innovatieve vacuümmethode. De Airbowl 2 en de Airbowl Premium maken gebruik van de luchtstroommethode. Dit is bijzonder geschikt voor woonruimtes. De Airbowl mini functioneert met de vacuümmethode die vooral geschikt is voor gebruik in de auto, aan het bureau en in kleine ruimtes.

Alle Airbowls zijn gebaseerd op het principe van de waterfilter, hierdoor wordt de luchtreiniging bereikt. In combinatie met de proWIN pure Air kunnen additioneel formaldehyde en onaangename geuren geneutraliseerd worden.

ProWINpureair

Extra leuk is dat er ook allemaal verschillende subtiele geuren verkrijgbaar zijn om de Air Bowl of de Air Pump mee te vullen. Zo kan je dit helemaal aanpassen aan je stemming. Een set van 4 x 100ml Pure Air is €29,90. Een fles van 500ml is €24,50. Van sommige geuren is zelfs een 1000ml fles verkrijgbaar voor €42,50.

De werkwijze van ProWIN Air Bowl is gebaseerd op een natuurlijk principe.

ProWINpureair

Het idee dat je in huis schone lucht inademt vind ik een heel fijn idee. Wij roken niet, maar ik kan mij ook zo voorstellen dat wanneer je zelf rookt of rokers in huis hebt de Air Bowl ook ideaal zou zijn. Zo creëer je toch een schonere lucht en dus een betere leefomgeving.

Hoe kan je aan de producten van proWIN komen?

Wil je meer informatie over de ProWIN Pure Air? Dan kan je contact opnemen met mijn vriendin Nicole (ProWIN consulente): party.prowin@gmail.com

Ben jij bekend met dit soort apparaten?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Tania

  Wij hebben een soortgelijk apparaat in onze slaapkamer staan. Zou deze wel meer moeten gebruiken aangezien ik astma heb.

  november 10, 2018 at 11:35
 • Reply Jouvence

  Zoiets lijkt me erg fijn om in huis te hebben, zal me er eens meer in verdiepen.

  november 10, 2018 at 11:45
 • Reply Blog & Beauty

  Klinkt erg goed, wij hebben ook zoiets in huis gehad. Deze ziet er wel een stuk mooier uit.

  november 10, 2018 at 12:09
 • Reply Claudia

  Wij wonen in een jaren 30 huis met twee katten en het is hier altijd stoffig. We roken niet maar helaas heb ik wel eens bronchitis. Ik zal me eens gaan inlezen!

  november 10, 2018 at 12:21
 • Reply Irina

  Wat een grappig ding om te zien! Wij hebben zelf niet zoiets in huis.
  Irina onlangs geplaatst…Room make-over inspiratie: vloerkledenMy Profile

  november 10, 2018 at 12:58
 • Reply chucky1012

  Zo handig.
  Dit ken ik niet.

  november 12, 2018 at 06:56
 • Reply Natascha - Beautyopinie

  Wat interessant zeg. Ik brand ook veel kaarsen en heb daarom wel eens aan zoiets gedacht. Ik ga me er eens in verdiepen!

  november 12, 2018 at 11:29
 • Reply mieke | mieksmind

  wat grappig, ik had er nog nooit van gehoord. ik vind die ronde bowl wel veel plek in beslag nemen dus die zou ik niet zo snel aanschaffen.

  november 13, 2018 at 10:46
 • Reply Jolanda - Zazazoo.nl

  Dat lijkt me wel wat voor hier thuis

  november 13, 2018 at 11:02
 • Reply Babs

  Dat lijkt mij ook wel wat voor ons. Wij hadden ooit een luchtzuiveraar van Philips maar die maakte behoorlijk veel herrie. Ik ga mij eens verdiepen, hij ziet er ook heel mooi uit!
  Babs onlangs geplaatst…Hydro Cool Brightening Face Mask Skyn Iceland- ReviewMy Profile

  maart 8, 2019 at 11:26
 • Reply Caroline van den Berg

  Graag wil ik wat meer weten over lucht reiniging.

  oktober 12, 2020 at 19:14
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge