Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #229

hillybillybeauty.nl

Een huwelijksfeestje, de bios, nieuwe boeken en tennissen. Ook was dit mijn laatste vakantieweek voor dit moment. Ik hoopte op een hoop lezen, dat lukte helaas niet helemaal ;-). Maar als daar een leuk feestje tegenover staat is dat ook minder erg. Ook gingen Amy en Fenna een dagje weg met 2 van mijn broers, en zien jullie al mijn broers én zus samen met mij op één foto! Mijn diary, een dagje te laat, maar dan nu toch online!

Maandag

Eerst mijn aandacht voor deze vreselijke foto. Ik kwam deze foto online tegen. Hoe halen deze mensen het in hun hoofd om de coronamaatregelen/vaccinatie-perikelen te vergelijken met de gruwelijkheden uit de Tweede Wereldoorlog? Schandalig!! Ik hoop serieus dat deze mensen eens gaan inzien wat ze nu werkelijk aan het doen zijn. Hersenloze figuren. Ik ben echt woedend op dit soort lui!

En om maar even in het tijdperk van de Tweede Wereldoorlog te blijven. Kijk eens wat mijn oma aan mijn moeder heeft gegeven. Dit heeft mijn oma gewoon bewaard!

Echt zo gaaf!!

Dinsdag

Hebben jullie de nieuwe Optimel kwark smaak al geproefd? Zalig!

Woensdag

Vandaag gingen Amy en Fenna met 2 van mijn broers een dagje weg. En natuurlijk krijg ik dan, als thuisfront, een paar leuke foto’s toegestuurd.

Ze hebben een Escaperoom gedaan en zijn Dordrecht gaan verkennen.

Thomas en ik besloten even een balletje te slaan. Ik heb er gewoon spierpijn aan overgehouden 😉

Donderdag

In de vakantie hoort natuurlijk een keertje bioscoop. Andries ging vandaag met Thomas naar de bios, dat was genieten natuurlijk 😉

En Thomas wilde graag een keer bij mij logeren. Andries had nachtdienst, dus vandaag kon dat wel. En kijk eens hoe schattig!

Vrijdag

Vandaag ging ik gezellig even naar de Mall. Ik moest even wat boeken ophalen bij mijn werk, en stiekem wilde ik natuurlijk even de winkel zien.

Kijk eens wat een pareltjes!

En ik ging ook nog even bij The Body Shop langs. Ik had nog een bon en wilde mijzelf nog even extra verwennen 😉

Zaterdag

Vandaag hadden we een feestje van mijn broer en schoonzusje. Zij zijn afgelopen dinsdag getrouwd en vierden vandaag een feestje in de tuin bij mijn vader. Mijn broer, mijn enige volle broer, en ik hebben natuurlijk bij zowel mijn vader als bij onze moeder broers en een zus. En die ontmoeten elkaar natuurlijk nooit. Maar nu was het een uitzondering, en dat vond ik echt zo leuk! Een foto met ons allemaal!

Jullie zien dat ik de lengte niet heb van mijn broers en zus 😉

Het was een hele gezellige avond, en het werd natuurlijk wat later. Thomas zei, net voor het vertrek, dat hij nog lang niet moe was. Maar eenmaal thuis, na 5 minuten;

Zondag

Vandaag was een dag van ontspanning. Olympische Spelen kijken, lezen, slapen….Mijn laatste vrije dag voor weer twee weken werken. Sowieso heb ik elke dag de Olympische Spelen gevolgd, heerlijk! Het was een heerlijke week met ontspannen ochtendjes en leuke dingen. Genieten dus weer!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge