Follow:
samenwerking, sieraden

Armbanden die je outfit compleet maken

Isabel Bernard Le Marais Rachel 14 karaat gouden initial armband met letter

Het zonnetje schijnt, de winterkleding heeft plaatsgemaakt voor mijn zomerkleding en mijn humeur kan niet beter. Ik hou van de lente! Zo zijn mijn dochters Amy en Fenna, mijn moeder en ikzelf spontaan ook begonnen met het uitruimen van oa onze kledingkasten. Heerlijk om te doen. Kijken wat weg kan, alles weer even netjes opruimen en leuke setjes bedenken. En bij het bedenken van nieuwe outfits hoort natuurlijk het complete plaatje. Welke make-up ga ik erbij dragen, welke schoenen en welke sieraden? Ik laat me graag adviseren door mijn dochters, zus en moeder overigens. Zij hebben iets meer ‘feeling’ voor het stylen van de perfecte outfit.

Sieraden

Isabel Bernard Aidee Lissa 14 karaat gouden armband met schakels

Ik vind het belangrijk om bij een outfit mooie sieraden te dragen. Ik hou ervan om bij een leuke jurk wat grotere oorbellen te dragen bijvoorbeeld. Deze mogen best opvallen. Lekker fleurige oorbellen zorgen er ook vaak voor dat je er een lief complimentje over krijgt heb ik gemerkt šŸ˜‰

Ook hou ik van dames armbanden in alle soorten en maten. Ik draag graag meerdere armbanden aan Ć©Ć©n pols bijvoorbeeld. En dit mag best een combinatie zijn van een fleurig kralenarmbandje en wat mooie luxere armbanden bijvoorbeeld. Lekker mixen van kleuren en materialen vind ik altijd leuk. Wel moet ik altijd even uitkijken met bepaalde kledingstukken. Zo heb ik een bedelarmband met een aantal bedeltjes van Harry Potter waarvan de voetjes kunnen blijven haken aan bepaalde stoffen van mijn kleding. Maar verder combineer ik er op los!

Deze armband vind ik bijvoorbeeld heel leuk. Hier zou ik ook lekker mee kunnen combineren met wat meer kleurige armbanden. Zo kan je helemaal je eigen stijl creƫeren.

Isabel Bernard Belleville NoƩmi 14 karaat gouden armband

Armbanden die wat meer minimalistisch zijn kunnen ook je outfit perfect afmaken. Denk bijvoorbeeld aan hele fijne armbandjes met een klein detail. Heel sierlijk en subtiel. Het hoeft natuurlijk niet altijd opvallend te zijn. Zoals op de afbeelding hieronder. Het ene armbandje is wat opvallend door de geregen kralen, de ander heel subtiel met een groen steentje. Als dit meer jouw smaak is zijn er dus ook een legio mogelijkheden.

Ook heb ik altijd een kettinkje om. Dit is een ketting die ik ooit van mijn moeder heb gekregen en dag en nacht draag. Hieraan hangen 3 hartjes die symbool staan voor mijn 3 kinderen. Deze ketting vervang ik eigelijk nooit. Ik style dus echt met mijn oorbellen en armbanden.

Zomers is het trouwens ook leuk om een schattig enkelbandje te dragen. Een klein subtiel sieraad om je enkel kan soms net de finishing touch geven. En hier kan je vaak ook gewoon een armbandje voor gebruiken.

Geniet van het mooie weer en style er op los!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge