Follow:
beauty

Catrice Cosmetics California In A Box

catrice California in a box

Een Bronzer en Blush Palette in 1, een ideaal doosje om in je make-up stash te hebben. Dat moet Catrice natuurlijk gedacht hebben bij het ontwerpen van dit mooie palette. Een multifunctioneel palette die tevens een gave top coat poeder heeft voor een ‘sunkissed’ gloed. Laten we dit pareltje eens wat beter bekijken!

catrice California in a box

Het voordeel van dit palette zit hem ook al in het formaat pans die het bevat. Ik vind dit perfecte maten. Niet te groot (zodat de kans op bederf groter is) en niet te klein. In het palette zitten twee bronzers (mat), een glanzende blush en een matte blush. Ook zit er een prachtige highlighter in die niet té glanzend is zodat je hem als een soort topcoat over je bronzer en blush kan aanbrengen. Hierdoor zouden deze beter blijven zitten én creëer je een prachtige glanzende look.

catrice California in a box

De highlighter is prachtig goudkleurig. Hij is in werkelijkheid warmer en meer goud van kleur dan hierboven op de foto trouwens. Heb je een voorkeur voor koele tinten, dan is deze te warm waarschijnlijk.

Achterop het doosje staat, zoals wij van Catrice gewend zijn, een duidelijke afbeelding met aanwijzing hoe je de bronzer, blush en highlighter het beste kan aanbrengen.

Voor

Amy stond al te springen om dit palette te gaan testen. Zij is dol op dit soort producten en weet er wel raad mee. Ze heeft van zichzelf al een blosje op de wangen en lieve sproetjes, maar ook zij vindt het heerlijk om te experimenteren met bronzer en blush.

Ze heeft de lichte bronzer aangebracht en de rechtse blush. Ook heeft ze een klein beetje van de highlighter opgebracht. Deze vond ze iets té subtiel, maar is toch met bepaald lichtval duidelijk te zien. Een prima palette voor het creëren van een mooie look. Door de diversiteit in kleur is dit palette voor heel veel huidtypes geschikt. De highlighter is voor mij te warm van kleur, jammer. Misschien was het iets toegankelijker geweest als ook de highlighter in 2 varianten in het palette had gezeten.

catrice California in a box

Dit mooie formaat palette is verkrijgbaar bij oa het Kruidvat voor 9,89.

Wat vind jij van dit palette?

Liefs Hilde

** Ik heb dit palette ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Susan

  Mooi palette!
  Susan onlangs geplaatst…Urban Decay Afterglow Powder Highlighter SinMy Profile

  februari 13, 2018 at 13:53
 • Reply chucky1012

  Prachtig!

  februari 14, 2018 at 10:30
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge