Follow:
fashion, kids

De lente is in aantocht! Tijd voor nieuwe schoenen!

“Kijk mama, zo zie ik er echt uit als een model!”. Thomas heeft het al helemaal in de gaten zoals jullie zien. ;-). Het mooie weer lijkt eindelijk ons land te bereiken en de zomerjassen kunnen wellicht dit weekend al uit de kast. Ik kijk er zo naar uit om weer even wat zonnestralen over mijn gezicht te laten glijden. Met het mooie weer komt wel meteen weer een flinke schoonmaak door de kledingkasten van de kids. Thomas is de laatste maanden zo gegroeid dat er flink wat bijgekocht moet worden. Inmiddels hebben we al 2 paar mooie stoere zomerschoenen in huis. Heerlijk om mee buiten te spelen!

Jullie kunnen denk ik wel raden wat onze lievelingskleur is? ;-). Thomas wilde graag stoere schoenen waarvan één paar met veters moest zijn. Hij heeft inmiddels zijn veterstrikdiploma gehaald en wilde natuurlijk wel schoenen waar hij zelf zijn veters van kon strikken!

Samen keken wij online en vonden deze geweldige stoere Adidas Originals schoenen. De schoenen zijn heerlijk licht en daarom ideaal om mee te rennen en te spelen. En straks onder een gave korte broek échte blikvangers!

Thomas heeft met zijn 7 jaar toch al best grote voeten. Hij draagt maat 34! Waar zijn die lieve kleine voetjes gebleven? Het gaat zo snel…..

Thomas was super blij toen de schoenen heel snel na het bestellen binnen kwamen. Hij reageert altijd razend enthousiast op al het nieuws dat hij krijgt. Al is het kleding, Thomas is blij!

Hij mocht van mij nog een paar uitzoeken voor de zomer. Ik heb gemerkt dat 1 paar schoenen op die leeftijd niet heel handig is. 😉

Hij zag het plaatje van deze Reebok schoenen en zei dat hij op deze nóg harder kon rennen! En een paar met klittenband is ook altijd handig als je iets meer haast hebt. 😉 (het veterstrikken gaat namelijk nog niet heel erg snel, haha).

Ook deze hebben we in maat 34 besteld en zitten als gegoten. Makkelijk aan en uit te trekken door het klittenband, en ook deze schoenen zijn weer erg licht aan de voeten. Ideaal voor kinderen om lekker mee buiten te spelen.

Eén kind is dus voorzien van nieuwe mooie zomerschoenen. Hopelijk blijft het mooie weer en kunnen we heerlijk genieten van de buitenlucht en de stralende zon!

Kijken jullie al rond voor zomerkleding en schoenen voor jezelf of je kids?

Liefs Hilde

** Ik heb de schoenen ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Prachtige schoenen!
  Jullie zoon groet heel hard.
  Leuke foto’s.

  Xoxo

  april 7, 2018 at 07:07
 • Reply Anita Willems

  Staat ‘m leuk! Ik snap dat hij die kobaltblauwe mooi vond 🙂
  Ik moet ook weer op pad. Gaan altijd naar dezelfde stenen winkel, een traditie 🙂
  Inderdaad is 1 paar schoenen per seizoen niet voldoende. Tot nu toe kan ik het er nog mee redden met twee meisjes van 9, maar het is niet ideaal. Het nadeel van mijn meiden is dat als ze eenmaal nieuwe schoenen hebben, ze de oude niet meer aantrekken. De enige oplossing is om dat gelijk twee paar voor ze te kopen, maar 4 paar schoenen in 1 x ????…..oooohhh

  april 7, 2018 at 08:09
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge