Follow:
boeken, kids

Vakantietip! Kleur in met Jill!

Bij ons is het vaste prik voor de vakantie, (kleur)boekjes kopen. Alle 3 de kids mogen wat boekjes uitzoeken om mee te nemen op vakantie. Voor in de auto, voor de vroege ochtenden als papa en mama nog even willen slapen, en voor als het regent. Amy en Fenna kiezen inmiddels voor populaire fashion tijdschriften en Thomas gaat voor de Donald Duck. Voor meiden die van kleuren houden is er een gaaf niet kleurboek van Jill! Ontzettend populair en ontzettend leuk!

Kleur in met Jill

Jill is bekend van tv en heeft een programma vol leuke items. Tips om lekkere cupcakes te maken, veel DIY items om mee aan de slag te gaan en ook haar tekeningen zijn inmiddels zeer populair. Elk meisje (en waarschijnlijk ook veel jongens) willen net zo goed kunnen tekenen als Jill. In dit nieuwe kleurboek staan allemaal typische Jill tekeningen die je mooi kan inkleuren. Maar je kan ze ook overtrekken om je eigen echte Jill tekening te maken!

De geweldig gedetailleerde tekeningen zijn een lust voor het oog. Heerlijk om al die priegelstrikjes en hartjes in te kleuren toch?

Dit kleurboek geeft gegarandeerd urenlang kleurplezier. Ideaal dus om mee te nemen op vakantie. Er zijn altijd momenten tijdens de vakantie dat je kind zich even verveelt. Als het bijvoorbeeld een dag niet zulk lekker weer is. Tover dit gave kleurboek tevoorschijn voor een hoop plezier!

Interactief

Als je je kleurplaten af hebt kan je ze op de foto zetten en delen op Social Media. In het tv programma van Jill is altijd een item waar Instagram posts en foto’s van alle creaties voorbij komen. Misschien komt jouw tekening wel op tv! Extra motivatie om alle tekeningen zo prachtig mogelijk in te kleuren.

Prijs en verkrijgbaarheid

Kleur in met Jill – Jill Schirnhofer

Uitgeverij Karakter Uitgevers

Paperback, 56 pagina’s

ISBN: 9789045219653

Prijs: €7,99

Verkrijgbaar bij de boekhandel en online bij Bol.com (klik hier)

Liefs Hilde

** Ik heb dit boekje ontvangen van de uitgever ** Dit artikel bevat een affiliate link **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge