Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #89

Een week vol familie, overwinningen en heerlijk weer. We gingen uit eten, hockeywedstrijden in het zonnetje en een heuse kampioen in ons midden. Vorige week was ik té moe om mijn diary voor te bereiden, excuses! Maar deze week is er weer een diary voor jullie! Enjoy!

Maandag

Tweede Paasdag, dus nog lekker een dagje vrij met de kids. Andries moest helaas werken, hij kon dus niet mee met de lunch. We gingen met mijn moeders’ kant van het gezin (broers,zus +aanhang) lekker lunchen in Scheveningen.

Thomas had van een servet een creepy masker gemaakt. Hij liep daarmee door het restaurant om af en toe op te duiken in een andere hoek. Hij bleef dan heel stil staan en liep langzaam weer weg. Heel freaky dat kind van mij!

Dinsdag

Vandaag weer logopedie dag! Je merkt dat het al ietsje warmer aan het worden is. Dus Thomas kon zich nog even uitleven in de speeltuin.

En ik had tijdens het wachten gelukkig weer een boek meegenomen.

Woensdag

Vandaag vergeten foto’s te maken. Ooops

Donderdag

Voor mijn blog moest ik even foto’s maken van Thomas met zijn nieuwe schoenen. Hij verzon zelf de nodige actiefoto’s, zo grappig!

In de avond ging ik zelfgemaakte pizza maken. Thomas wilde mij graag helpen. Hij was om te smullen!

Vrijdag

Fenna en Thomas hadden studiedag vandaag. Ik had Fenna al een tijd geleden beloofd dat ik deze keer met haar even naar Den Haag zou gaan. Thomas mocht een paar uurtjes bij mijn vader, dat vond hij ook geen straf.

Uiteraard is Fenna prima geslaagd! En ik scoorde een badpak voor de meivakantie. Dus ik ook blij 😉

En zoals ik met Amy ook had gedaan, sloten we ons ochtendje af met een lekkere lunch.

Het lijkt net of die oudere dame op de achtergrond met een groot zwaard aan het zwaaien is zie ik nu! haha

In de avond ging ik met Thomas naar zwemles. En ja hoor, eindelijk, hij is door naar badje 4, het diepe!

Zaterdag

Vandaag uiteraard weer de nodige hockeywedstrijden. Maar absoluut geen straf met dit lekkere weer! Ik heb er een heel lekker kleurtje aan overgehouden.

deze foto is niet al te best helaas. Via de mobiel van mijn schoonouders in een appgroep gekomen. Maar anders had ik helemaal geen foto’s van vandaag 😉

Ik was door het heerlijke weer in de avond gesloopt. Ik ben om 20:00 met Thomas op ons bed gaan liggen en in slaap gevallen. Was ook best een keer lekker!

Zondag

Vandaag moesten wij om 11 uur op de club zijn voor de Shoot Out competitie. Zowel Amy als Fenna deed mee. De beste keeper, jongen en meisje van de competitie mogen door naar de regionale kampioenschappen in Mei. Super spannend dus!

Amy én Fenna mochten beide door naar de finale. Dit hadden ze nog niet eerder zo ver geschopt, dus beide al ontzettend trots. En deze moeder, ja ik dus, is helemaal super trots! Amy is uiteindelijk de winnaar van de meiden geworden! Die mag dus naar de regionale kampioenschappen in Mei!! Zo gaaf! Ze heeft de hele dag met een big smile rondgelopen.

Fenna heeft het ook geweldig gedaan. Zij werd uiteindelijk 3e. Dus ook voor haar een geweldige prestatie.

In de middag moest Andries nog spelen. Door het mooie weer een uitgelezen kans om nog even lekker met Thomas op de fiets te springen en naar de club van Andries te fietsen.

Andries was keep vandaag. Thomas had alleen meer oog voor het nest in het slootje naast het veld.

Er lagen 6 eieren onder de moeder. Zo lief!

In de avond ging ik lekker op tijd douchen zodat ik nog een maskertje kon nemen en wat kon tutten. Heerlijk genieten van het lente weer!

Hebben jullie ook zo genoten van het zalige weer?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Leuke en fijne week hadden jullie!
  D-H is zo gezellig.
  Fijn dat je met 1 van je dochters daar de stad in geweest was.
  Bij die zaak kan je er zo heerlijk lunchen.
  Mooie winkels in de passage.
  Ik ben in die stad geboren.

  Xoxo

  april 9, 2018 at 06:55
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh lieverd ben ik deze helemaal mis gelopen. Jaaaa ik heb ook heerlijk genoten van het mooie weer, heerlijk met mijn blote benen onder een Tante Betsy jurkje. Wat hebben jullie toch een familie vol kanjers, zo goed van de dames en ik zag dat Thomas het ook al goed doet op de judo.
  Maarreh Amy dus door naar de regionale kampioenschappen…gaat ze straks in het nationaal team spelen ;). Ik heb er totaal geen verstand van, maar kan me voorstellen dat jullie enorm trots op haar zijn (en natuurlijk ook op Fenna) en zij zelf ook enorm trots op zichzelf is. You go girl! Zet hem op!
  Nou lieverd let goed op jezelf en neem niet teveel hooi op je vork. Dikke knuffels van mij

  april 13, 2018 at 13:43
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge