Follow:
danefae, fashion, Tante Betsy, zoo adventure

In het rood met Danefae, Zoo Adventure en Tante Betsy!

Danefae

Dat ik verliefd ben op de kleur rood is, als je mijn blog volgt, wel duidelijk. Of dit nu een rode Tante Betsy jurk is, een paar rode laarzen of een ander rood accent, ik voel mij altijd een stuk vrolijker als ik iets roods draag. Nou ben ik een echte bofbips en ontving ik maar liefs 2 rode items voor mijn blog; een paar nieuwe rode Zoo Adventure Emma laarzen én een rode Danefae Softhell jas. Vandaag daarom even mijn happy combi op de foto!

Danefae

Ik vond de combinatie met de Tante Betsy Gallop Dress perfect. Niet helemaal over de top rood, maar net een rood accentje in de jurk maakte deze combinatie voor mij af. Ik ben al trotse bezitter van een zwarte Danefae jas, en die draag ik ontzettend vaak.

Hij is met dit weer al prima te dragen. Ideaal voor dit weer! Hij kan makkelijk tegen een regenbuitje en door de fleece van binnen lekker warm als er een gure wind staat. Ik ben ook erg blij dat hij wat langer is qua lengte. Met fietsen had ik voorheen een jas die korter was en dan bleef ik voortdurend achter mijn zadel hangen als ik af wilde stappen. Met deze jas is dat nooit het probleem.

Maar omdat ik zó ontzettend fan ben van de Danefae jas, had ik al een tijdje de wens om een tweede exemplaar aan te schaffen zodat ik eens kan afwisselen. Bij 38dresses.nl, waar ik voor blog, mocht ik een nieuwe jas uitzoeken. En als liefhebber van rood, kon ik de rode Danefae jas met blauwe voering (nog zo’n kleur waar ik dol op ben!) niet weerstaan.

Danefae

Danefae

De voering is van fleece en donkerblauw, prachtige combinatie. Als je je capuchon gewoon af hebt zie je aan de achterkant dus de mooie donkerblauwe voering. Echt heel mooi.

Ik heb van de Danefae jassen maat L en die zitten perfect. Hij trekt nergens en zit als gegoten. Ik zou er zelfs nog een vest of een trui onder kunnen dragen.

Danefae

Laat dat gure weer maar komen hoor! Ik ben er klaar voor!

Gisteravond begon het tijdens de hockeywedstrijd van Fenna opeens te regenen. De grasvelden om de hockeyvelden heen veranderen dan meteen in een soort modderpoeltjes. Wat ben ik dan altijd blij als ik mijn Zoo Adventure laarzen aan heb. Vanaf het moment dat de herfst in aantocht is komen mijn exemplaren meteen weer naar beneden. Ik vind deze laarzen namelijk zalig lopen, alsof je op wolken loopt.

Zoo Adventure is een merk dat altijd vernieuwend blijft. Zo zijn mijn roze variant laarzen al weer uit de collectie, dus heb ik een paar heuse collectors items in mijn bezit! 😉

zoo adventure

De Adisa modellen zijn wat hoger en vallen bij mij tot halverwege mijn kuit. Nu heeft Zoo Adventure een nieuw model erbij, laars Emma.

zoo adventure

Deze is wat lager en loopt wat af in hoogte aan de achterkant. Dit is bijvoorbeeld ook een ideaal model als je jeans draagt. Deze kunnen wat makkelijker om een broekspijp heen dan een hoger model.

De Zoo Adventure laarzen zijn waterdicht en vuilafstotend. Even onder de kraan en ze zijn zo schoon! En door de binnenzool die in de laars zit lopen deze laarzen super fijn. Iedereen die weleens op deze laarzen heeft gelopen weet precies wat ik bedoel!

zoo adventure

Ook de zool is makkelijk schoon te houden.

zoo adventure zoo adventure

Het Emma model is er in 3 kleuren. De rode variant, coffee bruin en kobalt blauw.

De Zoo Adventure laarzen zijn met 189,90 wellicht niet de goedkoopste laarzen, maar absoluut het geld waard. Ze gaan een leven lang mee, zijn goed voor je voeten en ideaal als je lekker vaak erop uit trekt. (mijn vaste boswandeling laarzen!).

Aangezien ik qua outfit al helemaal klaar ben voor een lekkere wandeling (mocht het plotseling gaan regenen ben ik ook voorbereid met mijn outfit), ga ik maar even naar buiten en genieten van de prachtige natuur!

Wil je kijken welke Danefae jassen er allemaal zijn? Neem dan een kijkje bij 38dresses (ook voor Tante Betsy). Voor alle Zoo Adventure laarzen klik je hier.

Liefs Hilde

** De jas en de laarzen heb ik ontvangen voor mijn blog **

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Esther

  Haha, we kunnen vandaag twinnen. Alleen zijn mijn rode laarzen zijn van Art. Geweldige jas! Ben er ook nog elke dag ontzettend blij mee. En het jurkje is ook top!

  oktober 7, 2018 at 14:44
 • Reply Jelka

  Ik heb rode adissa laarzen, en ze zijn geweldig. Maar nu heb ik er een wishlist item bij, want de Emma lijkt me ook een heerlijk model, en die kobaltblauwe kleur!

  oktober 7, 2018 at 15:17
 • Reply Jobke

  Heel mooi! Rood is echt jouw kleur.

  oktober 7, 2018 at 18:41
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Zo enorm gaaf! Rood staat je gewoonweg prachtig en is ook mijn lievelingskleur. De rode Danefae softshell jas was mijn allereerste Danefae softshell jas en ik ben groot fan. Ik ga bijna dagelijks op de fiets en wandel graag in het bos en dan is deze jas zo fijn. Ik draag hem bijna het hele jaar door, behalve met warm weer ;).
  En ook ik ben groot fan van de ZOO Adventure laarzen, ze lopen heerlijk comfortabel, alsof je op sloffen loopt of zoals jij schrijft op wolken :). Ik heb meerdere laarzen in het Adisa model en een paar Alette. Maar dit Emma model had ik ook al gezien en vind ik ook super gaaf. Geniet heerlijk van je prachtige jas en laarzen en natuurlijk van je jurkjes ;). Dikke knuffels!
  Susan happy Tante Betsy blogger onlangs geplaatst…So in love with Tante Betsy Lola dressesMy Profile

  oktober 9, 2018 at 20:23
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge