Follow:
gezin, samenwerking

De leukste kostuums voor Halloween!

Verkleden is leuk! En de periode waarin dit volop gebeurt breekt weer aan. Zelf doen wij niet aan Halloween, maar Amy heeft haar verjaardagsfeest daar iets voor en dit wordt ook een verkleedfeest. De voorbereidingen voor een verkleedpartij zijn vaak net zo leuk als het feestje zelf. Toch kon ik het niet laten ook even online bij de Halloween kostuums te kijken, en ik heb heel wat leuks gezien. Hierbij een paar tips!

Heksen

Tijdens Halloween kan je het natuurlijk zo gek en eng maken als je zelf wilt. Wanneer er kinderen bij zijn vind ik het logisch dat het niet al te eng is. Als er een killerclown zou lopen, dan heeft Thomas maandenlang nachtmerries gok ik zo. Heksen zijn daarom een veilige en toch hele gave keuze! Halloween kostuums zijn er volop!

En deze van Disney’s Maleficent heeft Amy gekozen voor haar verkleedfeest (thema sprookjes). En ik kan jullie verzekeren dat hij haar fantastisch staat!

Vampiers….

Wil je toch ietsje enger, maar niet al tƩ eng, dan zijn vampiers natuurlijk perfect voor Halloween. Ook hierin heb je weer heel veel soorten kostuums.

Zelf hou ik wel een beetje van deze barok stijl. Chique, maar freaky!

Maar er zijn natuurlijk ook sexy vampieren šŸ˜‰ Met deze outfit zal je flink bekijks hebben gok ik zo..

En ook voor kinderen zijn er hele leuke vampier/Dracula kostuums. Met een bitje en een beetje nepbloed heb je al een complete look!

Skelet kostuum

Eentje die je ook vaak ziet is het skelet kostuum. Hierbij moet ik altijd meteen aan een moment uit mijn jeugd denken. Ik heb een flink aantal jaren op dansen gezeten en elk jaar hadden wij een weekend voorstellingen. EĆ©n jaar hadden wij een dans waarbij met de show alleen blacklight zou schijnen. Wij kregen een nauwsluitend pak aan met daarom met witte stof een skelet genaaid. Omdat voor zo’n hele show flink wat kostuums nodig zijn moesten wij zelf het skelet erop naaien. Bot, voor bot, rib voor rib. Eenmaal op de show, met het blacklight licht aan, bleek dat er meerdere meiden niet helemaal wisten hoe het menselijk skelet eruit zag! Sommige hadden zwevende ribben (die hadden het borstbeen weggelaten), anderen hadden de botten van de armen op de plekken van de benen genaaid…hilarisch. Bij deze mijn anekdote…haha

Hier een greep uit het aanbod…

 

En je ontkomt er niet aan…..de clown!

Deze vind ik eigenlijk het engste van allemaal. Zeker nu It deel 2 in de bioscoop draait zijn killer clowns natuurlijk helemaal hot. Deze kostuums mogen wat mij betreft alleen bij Halloween feestjes met volwassenen…haha. Alhoewel ik er, als volwassene, net zo bang voor ben.

 

En nog wat leuke ideetjes…

 

Je kan je met Halloween dus helemaal uitleven. Al deze kostuums zijn verkrijgbaar bij carnavalskleding.nl. Maar er is nog heel veel meer verkrijgbaar, dus voor ieder wat wils!

Al doe ik niet aan Halloween, de verkleedfeestjes hebben hun intrede gedaan en ik moet zeggen dat ik het ontzettend leuk vind. Ik ben heel benieuwd hoe alle vriendinnen van Amy hier zaterdag aan de deur staan. Het zal een huiskamer vol met sprookjes zijn…

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge