Follow:
boeken, kids

De nieuwe Dog Man! Dog Man en Kid Kat – Dav Pilkey

Als volwassene kan je héél erg uitkijken naar een nieuw deel van een favoriet boek. Ik heb dat met meerdere auteurs en series en wil zo’n nieuw boek dan ook meteen hebben. Bij Thomas is dat Dog Man. Hij is echt verslaafd aan deze boeken. Hij heeft alle delen al meerdere keren gelezen en blijft lachen om de grappen en grollen van Dog Man. Dit boek werd dan ook met een luid gejuich ontvangen thuis en was binnen no time uit. En ja…inmiddels ook al herlezen 😉

Dog Man

Op deze foto is te zien dat Thomas in de auto vanuit school meteen begint in zijn nieuwe boek. Ik kreeg hem met de post binnen en had hem als verrassing in de auto meegenomen. Meteen een heel blij kind uit school!

Dog Man is eigenlijk een gaaf stripboek in boekvorm. Een mooi vormgegeven boek bomvol grappige illustraties, tekstballonnen en verschillende soorten lettertypes. Dog Man is bij Thomas op school erg populair en heeft heel veel kinderen aan het lezen gekregen.

Ook in dit deel zijn er weer grappige omsla-no-scoop pagina’s. Even met de pagina’s “flappen” en je creëert bewegende beelden. Ook staan er achterin het boek weer stap voor stap plaatjes om je helden uit dit boek zelf te leren tekenen. Allemaal extra’s die Dog man tot een geweldige serie maken.

Samenvatting

Dog Man is niet te filmen in zijn grappige vierde avontuur!

Dog Man heeft een oppas voor Kleine Karel geregeld. Gelukkig maar, want Dog Mans leven wordt verfilmd… En onze blaffende boevenvanger mag aan het werk als bewaker op de filmset!

Maar dan blijkt de oppas eigenlijk de gemene kat Karel te zijn. En die heeft duistere plannen voor zijn kleine kloon. Als deze slechterik Kleine Karel meesleept naar de filmset, wordt het echt spannend: kan Dog Man zijn vriendje beschermen, én ervoor zorgen dat de film niet in de soep loopt?

Dav Pilkey heeft weer een hilarisch Dog Man-boek gemaakt. Vol spannende avonturen, grappige omsla-no-scopen en tekentips om zelf mee aan de slag te gaan. Vertaald door Tjibbe Veldkamp.

Wat Thomas betreft mogen er van Dog Man nog minstens 20 delen gemaakt worden. Het heeft hem echt plezier gegeven in het lezen van boeken. Hij ervaart even een rustmoment voor zichzelf na een lange dag school en sport door even zich terug te trekken met een Dog Man boek. En het hardop gelach tijdens het lezen geeft mij weer een hele grote glimlach op mijn gezicht.

Thomas: “Ik slaap het lekkerste als ik eerst in Dog Man heb gelezen.”

Informatie

Dog Man en Kid Kat – Dav Pilkey

Uitgeverij Condor

Hardcover, 256 pagina’s

ISBN: 9789492899705

Prijs: €14,99

Verkrijgbaar bij de boekhandel en Bol.com (klik hier)

Liefs Hilde

** Ik heb dit boek ontvangen van de uitgever ** Dit artikel bevat een affiliate link **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge