Follow:
beauty

Een super frisse oogopslag met de nieuwe Minéral 89 van Vichy!

vichymineral89

Iedereen herkent het wel, een nacht slecht geslapen en het is meteen te zien aan je oogopslag. Wallen, donkere kringen en fijne kraaienpootjes zijn nou niet echt iets waar je op zit te wachten. Iedereen wil toch graag een frisse en stralende oogopslag?! Je lijkt er jonger door en het staat ook gewoon mooier. Met de nieuwe Minéral 89 oogverzorging van Vichy is dit mogelijk. Elke ochtend een frisse oogopslag in een oogwenk!

Vichy Minéral 89

vichymineral89

Naast de succesvolle Minéral 89 verzorging voor het gezicht is er dan nu ook een mooi bijpassende oogverzorging. Een super schattig pompflaconnetje met een mooie helderblauwe kleur zorgt voor een hoog ‘heb-gehalte’. Sowieso heeft Vichy de afgelopen jaren erg mooie producten in allemaal zeer mooie uitvoeringen uitgebracht. Erg benieuwd naar deze mooie oogverzorging was ik dan ook zeker!

De laatste tijd is het hectisch hier in huis. Het lijkt wel de tijd van het jaar! Vorig jaar rond deze tijd zat ik zelf in de lappenmand met een kwaadaardige melanoom die operatief weggehaald moest worden, nu zit Amy in de lappenmand. Zij loopt op dit moment met een oorontsteking en moet begin juni geopereerd worden aan haar knie. Allemaal vervelend en super spannend voor haar, maar ook als moeder zijnde geeft dit zorg. Hierdoor merk ik dat ik wat minder vast slaap en snel wakker wordt. Met als gevolg: kringen onder mijn ogen…..

vichymineral89

De Vichy Minéral 89 Ogen is daarom zeer welkom! Het is de ideale toevoeging aan mijn ochtendroutine. De Minéral 89 bevat maar liefst 89% Mineraliserend Thermaal Water, hyaluronzuur en pure caffeïne. Hierdoor verminderen donkere kringen als sneeuw voor de zon en worden de oogcontouren versterkt.

Je hebt maar een speldenknopje nodig van deze oogverzorging om beide ogen te voorzien van dit heerlijke “goedje”. Breng de oogverzorging aan met je ringvinger om de minste druk uit te oefenen en met een kloppende beweging breng je de oogcrème van binnen naar buiten aan. Op deze manier help je de verzorging ook een beetje door het eventuele opgehoopte vocht (wallen) af te drijven.

vichymineral89

Fijne lijntjes zullen ook verdwijnen omdat de Minéral 89 de huid rondom de ogen optimaal hydrateert. Sommige rimpeltjes zijn niets minder dan vocht(tekort)lijntjes en zullen dus verdwijnen als de huid weer van een hydraterende verzorging wordt voorzien.

Het pompje werkt erg makkelijk en hygiënisch en ook nog eens zuinig. Oogcrème in een potje gaat bij mij altijd veel minder lang mee omdat ik automatisch teveel gebruik. Daar zal je met deze verpakking geen last van hebben.

Uiteraard mag je de oogverzorging ook in de avond voor het slapen gaan gebruiken. De huid komt dan optimaal tot rust (als je een goede nacht hebt natuurlijk ;-)) en zal de oogverzorging goed opnemen. Wellicht word je dan met al een stralende oogopslag wakker! 😉

vichymineral89

Voor meer informatie over de verkooppunten kan je terecht op de site van Vichy Minéral 89 ogen. De prijs is trouwens erg prettig ook. Deze ligt rond de €15,00

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge