Follow:
gezin, samenwerking

Hebben jullie ook al zo’n zin in de zomer?

We hebben nu een paar dagen een zonnetje gehad en ik heb meteen zin in de zomer. Lekker in de tuin met een drankje en een boekje, de kinderen lekker plonsen in het zwembad en genieten van het lekkere weer. Vandaag stond ik ook in het zonnetje langs het hockeyveld en ik voelde mij ook meteen een stuk vrolijker. Gewoon heerlijk die energie die je ervan krijgt. Ik gok dat er een heleboel mensen zijn die hier reikhalzend naar hebben uitgekeken.

Zomer essentials!

In de loop der jaren zijn we door een hoop zwembadspullen geraakt. Afgelopen jaar hebben we wel volop genoten van het zwembad in de tuin, maar extra attributen hadden we niet meer. Dus toen we een keer gingen varen baalden de kinderen wel dat we niet wat items hadden om te gebruiken op het water. Dat moet dit jaar dus anders. Een item wat zeker onmisbaar is dit jaar is een zwemband (of een paar). Hier kan je lekker op zitten in het water en heerlijk op dobberen.

Swim Essentials Zwemband Kind Old Pink Panterprint Ø 50 cm | ZWEMBANDEN | GEWOON LIEF ♡

Deze zwemband Old Pink Panterprint  is toch geweldig? Deze kunnen we zelfs gebruiken in ons eigen zwembad. Even lekker dobberen op het water. We hebben hier in de buurt ook een hele grote plas waar de kinderen regelmatig gaan zwemmen met mooi weer. Dan is een zwemband natuurlijk een must!

Ook een extra voordeel als je kind met zo’n zwemband in de weer is: je kind valt lekker op in het water. Zeker kinderen die nog niet zo lang hun diploma hebben is dat toch wel fijn.

Floaties

Swim Essentials Luxe Ride-on Roze Flamingo - AquastoreXL

Wat is er nou leuker dan ronddobberen op een floatie? Zo’n hysterische roze flamingo is toch geweldig? En ik kan je verzekeren dat niet alleen kinderen genieten van een floatie 😉

We gaan deze zomer niet echt op vakantie (afgezien van een aantal dagen Edinburgh), dus bij mooi weer zullen we vooral genieten van water in de buurt en ons zwembad in de tuin. Maar wat willen we nog meer? Eehh ja, een paar floaties mam!

Swim Essentials Materassino - Avocado - pools.shop Shop Online

We kunnen zo’n floatie ook gewoon op ons grote balkon neerleggen om te gebruiken als een soort luchtbed. Fenna houdt van lekker zonnen, en op ons balkon heb je de hele middag en begin van de avond zon. En zo’n floatie til je ook gemakkelijk even naar boven. Ik weet nu al dat Fenna een gat in de lucht springt als er een floatie met de post wordt bezorgd.

Waar haal je al die leuke en handige items?

Swim Essentials Zwemband Regenboog Ø 90cm | ZWEMBANDEN | GEWOON LIEF ♡

Zwembandjes, zwembaden, floaties, zwemvesten en nog veel meer kan je vinden bij Swim Essentials. Deze webshop heeft echt de leukste en fleurigste items om je zomer helemaal te laten slagen. Ben je ook van plan om deze zomer heerlijk te genieten in het zwembad of afkoeling te zoeken bij een plas? Zorg dan dat je op pad gaat met de leukste items. Ook voor de veiligheid van de allerkleinste is er alles te vinden. Toen Amy en Fenna klein waren hadden zij beide een badpakje met drijvertjes erin. Dit soortgelijke items vind je ook online in de webshop.

Laat de zomer maar komen!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge