Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #147

Verkleed naar school, ijsje eten met opa, nieuwe boeken en lekkere pannenkoeken. Het is echt een weekje geweest die al een beetje een vakantiegevoel gaf. Amy en Fenna zijn begonnen met hun laatste proefwerkweek van dit schooljaar en zijn al veel vrij. De vakantie komt steeds dichterbij!

Maandag

Vandaag kwam er echt een prachtig boek binnen van Alice in Wonderland. Ik had deze uit Engeland laten komen en was spotgoedkoop. Echt het geld dubbel en dwars waard!

We aten vandaag lekker pannenkoeken. Met aardbeien erop vind ik dit echt een koningsmaaltje. Super lekker en ook nog eens weinig kcal, win win situatie! haha

Dinsdag

Thomas had vandaag juffendag op school. Hij mocht verkleed naar school, cadeautjes voor de juffen mee en ze gingen in de middag lunchen met patat! Een feestdag dus!

Amy gaat zo ontzettend goed met ons gezamenlijke doel om wat kilo’s kwijt te raken. Ik ben mega trots op haar!

We lopen nu ook lekker veel met dat nieuwe Harry Potter spel. Dat is niet alleen gezellig maar ook nog eens goed voor de lijn!

Woensdag

Amy wil weer even wat extra geld verdienen. Ze weet dat als ze een boek uitleest ze 5 euro kan verdienen (ik kan dit makkelijk instellen omdat beide meiden dat amper doen). Amy wist zichzelf even van haar mobiel los te rukken en las in één dag een boek uit! Zij 5 euro rijker en ik stiekem blij dat ze het een ontzettend gaaf boek vond…haha

Donderdag

geen bijzonderheden…haha

Vrijdag

Vandaag gingen we met mijn vader een ijsje eten. Voor Vaderdag had hij een uitnodiging gehad om met ons een lekker ijsje te halen. Helaas vonden we het ijs niet super bijzonder. Pistache ijs smaakte niet eens echt naar pistache. Hij mazzel, we nemen hem binnenkort mee naar een veel betere ijssalon in Leidschendam. Daar is het ijs tenminste écht lekker.

Daarna ging ik met de kids alvast wat schoolspullen halen voor het nieuwe schooljaar. Amy en Fenna zijn er graag op tijd bij nu er nog volop keuze is. Ik kocht nog een geweldig notitieboekje bij de Hema. Ik hou hier van!

Zaterdag

Aan het einde van de ochtend gingen wij naar de verjaardag van mijn jongste broer aan vaders kant. Hij wordt bijna 21 en vandaag werd het gevierd. Erg leuk was dat hij niet wist dat zijn vriendin uit Portugal als verrassing over was. Dus extra feestelijk. Thomas nestelde zich met een Donald Duck op de bank toen de volwassenen aan het kletsten waren. Eén van mijn broers ging even met Thomas in “gesprek”. Ik vond dit zo’n lieve foto…

In de middag kreeg ik nog leuke post!

Andries ging in de avond nog even een biertje halen met zijn teamgenoten. Ik dook lekker op bed om Thomas naar bed te brengen. Heerlijk met een boek en een prachtig uitzicht….wow!

Zondag

We hadden een rustige ochtend vandaag. Iedereen sliep uit en deed rustig aan. In het begin van de middag ging ik met Amy boodschappen doen. Voor het eerst sinds lange tijd weer eens wat met Scoupy gedaan. Toch wel weer leuk!

Eenmaal thuis ging ik ook maar meteen met Amy even een rondje lopen voor Harry Potter. Het stimuleert écht om lekker op pad te gaan! Voor wie het ook speelt, en mij als vriend wil toevoegen, hierbij mijn code

Daarna was het tijd voor de WK Finale met de Oranje Leeuwinnen!

Ook al wonnen we niet, ik ben super trots op onze kanjers!

En we aten door de wedstrijd lekker makkelijk. Een volkoren bolletje omgetoverd tot een hamburger! Super lekker en nog binnen de kcal van de dag gebleven.

En zo kruipen we weer een beetje dichterbij de zomervakantie. Ik kan niet wachten!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Jelka

    Leuk! Ik heb je in het Harry Potter spelletje toegevoegd! (ik ben MrsThumb)

    juli 8, 2019 at 08:59
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge