Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #171

hillybillybeauty.nl

Deze week kwamen we weer terug in het ritme. Kids weer naar school, het dagelijkse ritme van de sporten van de kids weer terug….toch wel weer fijn. Deze week ging ik ook weer filmen bij mijn zusje, wat genieten we daar allebei van! Amy kreeg nog een nieuw kledingrek en Thomas maakte nog een flinke val. Welkom bij weer een nieuwe Diary!

Maandag

Nog steeds in de ban van de mooie musical Anastasia die wij gisteren zagen. Mijn zusje en ik zijn meteen online op zoek gegaan naar boeken over de Romanovs. We willen alle geschiedenis van de Romanovs lezen en “opzuigen”

Er zullen dus zeker een aantal boeken aan mijn collectie worden toegevoegd dit jaar.

Mijn vader kwam nog even helpen met het ophangen van een nieuw kledingrekje voor Amy. Haar kledingkast was vol zei ze…haha

Staat ook wel weer netjes zo.

Dinsdag

Thomas was Tweede Kerstdag helemaal in de ban van de kat van mijn zusje. Helaas hebben wij allemaal een allergie, maar zo’n paar uurtjes met een allergiepil kon Thomas het wel volhouden. Nu stuurt mijn zusje af en toe een foto naar mij om aan Thomas te laten zien. Hij vindt het geweldig!

Deze grappige foto wilde mijn zusje hem niet onthouden…haha

Woensdag

Fenna verveelt zich in de klas….Dit soort foto’s krijg ik van beide meiden vaak toegestuurd…altijd leuk.

Donderdag

Thomas wil ook een YouTube kanaal beginnen. Andries is een beetje met hem aan het klooien om dat voor elkaar te krijgen. Hij oefent nu alleen nog maar en het is tot nu toe hilarisch. Hij vindt het zelf in ieder geval heel erg stoer.

Vrijdag

In de ochtend ging ik naar mijn zusje om te filmen voor de boekenzusjes. We hebben onze leesdoelen voor 2020 opgenomen en een leuke kookvideo nav een recensie exemplaar van een kookboek. Het was weer super gezellig!

Thomas kwam met zijn juf mank uit school gelopen. Hij was tijdens de pauze heel hard gevallen op een ijzeren rooster. De hele dag op school gekoeld en met zijn been omhoog. Hij heeft een flinke dikke bult op zijn knie. Pijnlijk!

In de middag kreeg ik nog leuke post!

Toen Andries en de kids naar de hockeytraining gingen heb ik heerlijk die 2 uur besteed aan lezen. Zalig even in een stil huis.

Zaterdag

In de ochtend schrok ik wel van de flinke bloeduitstorting op Thomas zijn knie. Dat is echt een flinke klapper geweest.

Gelukkig deed het geen pijn meer en kon hij wel gewoon naar het feestje ’s middags. Hij ging bowlen!

Om 12 uur kwam de nieuwe video online van mijn zusje en mij. Altijd leuk om de reacties te zien die we dan binnenkrijgen.

In de middag moest Fenna hockeyen. We moesten helemaal naar Rotterdam. Ik vind het altijd wel leuk om naar de wedstrijden te kijken. Ook al verloren ze jammer genoeg.

En in de avond eindelijk….Wie is de Mol!! Heerlijk weer die verdenkingen…

Zondag

Vandaag stond eigenlijk in het teken van boeken. Ik nam foto’s voor Instagram en hield onze vorderingen op YouTube in de gaten. We willen voor begin februari 100 volgers op YouTube hebben en 350 op Instagram, dat is ons doel. En het ziet er naar uit dat dat wel moet gaan lukken…

Na het avondeten gingen we nog even een bakkie doen bij mijn vader. Even gezellig bijpraten aangezien we elkaar nog niet echt goed hadden gesproken in het nieuwe jaar. Even vluchtig, maar niet met een lekkere cappuccino erbij šŸ˜‰

In de avond nog een beetje lezen en niet te laat naar bed. Morgen weer een nieuwe week!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge