Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #103

Wat een week deze week. Veel spanning en onzekerheden deze week. Maar, op moment van schrijven, is de operatie achter de rug en is het hopen op een goede uitslag. Een wat kortere diary deze keer aangezien ik niet heel veel foto’s heb gemaakt en ook niet heel lang achter de pc kan zitten. 😉

Maandag

Vandaag een relax dagje. Eerste echte vakantiedag, dus lekker genieten van het weer.

Dinsdag

Vandaag kwam mijn moeder gezellig langs. In de ochtend eerst met Fenna naar de orthodontist en daarna door naar de logopedie. Mijn moeder kwam in de middag. Ze hielp eerst even met het schoonmaken van de keuken en daarna gingen we met de meiden nog even het winkelcentrum in. De meisjes werden flink verwend en ik kreeg ook nog een leuk blousje. We aten lekker sushi en toen kwam de taxi mijn moeder en de kids oppikken. De kids gingen namelijk uit logeren bij andere opa en oma die vlakbij mijn moeder wonen. Het huis voor mij alleen dus! (Andries had nachtdienst deze week)

Woensdag

Rustig in huis. De kids natuurlijk weg en Andries slapen vanuit zijn nachtdienst. Ik moet ook zeggen dat ik zelf weinig energie heb. De spanning voor de komende 2 dagen zal daar wel mee te maken hebben. Ik kreeg via de app nog wel leuke foto’s van de kids, die hebben het naar hun zin tijdens het logeren!

Donderdag

Vandaag het Poortwachter onderzoek. Andries en ik gingen in de middag naar het Westeinde ziekenhuis waar ik de afspraak had. Ik kreeg radioactief spul in mijn wond gespoten (de plek waar de moedervlek zat) en moest vervolgens drie kwartier onder een scan liggen. Ik verveelde mij lichtelijk….haha

Daarna werd de plek gemarkeerd waar de poortwachterklier zich bevindt. Dit voor de operatie van morgen. Rond etenstijd ging ik nog even naar mijn vader om daar een hapje te eten. Mijn broer en vriendin waren er ook. Dat was nog wel even gezellig. In de avond keek ik met Andries nog wat Netflix en toen naar bed…..

Vrijdag

De tijd waarop mijn operatie gepland stond liep aardig uit. Ik had gelukkig een boek mee, maar echt fijn was het niet. Mijn vader en (bonus)moeder hadden mij naar het ziekenhuis gebracht zodat Andries nog kon slapen na zijn nachtdienst. Pas om 16:00 (als laatste) werd ik naar de OK gereden en ging ik onder narcose.

Bij de plek waar de moedervlek zat is een flink stuk huid weggesneden. Bij mijn lies zit ook een flinke wond waar de poortwachterklier is weggehaald. Ik kwam vrij snel uit de narcose (wat de chirurg wel wat verbaasde haha) en de pijn viel mee. Wel ontzettend misselijk!

Dus deze maaltijd heb ik aan Andries gegeven 😉

Rond 21:00 mocht ik naar huis en dook meteen mijn bed in. Gelukkig is dit ook weer achter de rug!

Zaterdag

Vandaag de hele dag in bed gebleven (Fenna haar bed, die ligt namelijk op dezelfde verdieping als het toilet ;-)). Mijn vader, broer en (bonus)moeder kwamen nog even langs en ook mijn zusje. Super lief! Ik sliep wat en las veel….maar verveelde mij voornamelijk erg.

Gelukkig brachten de kids ook wel aardig wat afleiding.

En ik kreeg nog leuke post! Tante Betsy 3 nieuwe kledingstukken (yihaaaa) en een leuk boek.

Zondag

Vandaag op de bank doorgebracht. Is toch wat gezelliger dan boven. Ik beweeg al wat beter en heb minder pijn. In de middag nog wel even geslapen, maar ik ben blij dat het al wat beter gaat. En uiteraard lees ik lekker veel deze dagen.

Aankomende week natuurlijk spannend. Ik hoor als het goed is begin van de week wanneer ik de afspraak heb. Hopelijk kan ik in mijn aankomende diary goed nieuws geven!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Ellen

  Heel veel beterschap gewenst en hopelijk een goede uitslag!

  juli 23, 2018 at 15:57
 • Reply chucky1012

  Van harte beterschap Xx

  juli 24, 2018 at 05:39
 • Reply Jessica J.

  Wat een knappe cover, dat laatste boek! Blij voor je dat de operatie achter de rug is. Hopelijk is de uitslag positief!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Van Android-meisje naar iOS?My Profile

  juli 24, 2018 at 09:01
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge