Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #195

hillybillybeauty.nl

Een week waarin ‘zweten’ vooral de boventoon voerde. Man, wat was het heet! Als gevolg van de warmte deed ik niet heel erg veel. Wel kwam onze nieuwe tuinset binnen, oefende Thomas voor zijn spreekbeurt en leek het of de IT onze nieuwe achterbuurman was… 😉

 

Maandag

Zelf kan ik totaal niet tegen de warmte en ga ook niet bewust in de zon zitten of liggen. Fenna heeft de leeftijd om zich wat drukker te maken over witte benen en zorgt ervoor dat ze even een kleurtje pakt…. 😉

Tijdens het snuffelen in de folders kwam ik wel iets heel lekkers tegen bij de Lidl. Niet gehaald overigens..haha

Dinsdag

In de ochtend moest ik naar de tandarts voor 2 afgebroken kiezen. Pffff, ik ben dan altijd zo zenuwachtig! Gelukkig kreeg ik verdoving en voelde ik er daarna niets meer van…

Eenmaal thuis, met een verdoofde wang en mond, werd de nieuwe tuinmeubelset bezorgd. Super blij mee!

Heerlijk hoekje zo!

Ik besloot ook maar meteen het avondeten te maken, had ik dat maar achter de rug..

Hartige taarten zijn makkelijk en lekker, ideaal!

Onlangs deed ik nog een bestelling bij Plantrebelz, en mijn nieuwste aanwinst werd vandaag bezorgd. Ik kan niet wachten totdat het tvmeubel er is zodat de plant nog mooier tot zijn recht komt!

En er was weer boekenpost! Ik kocht dit geweldige boek bij Bookdepository voor weinig. Ik heb al zoveel goede recensies over dit boek gezien dat ik hem maar meteen voor de maand juli op mijn TBR heb gezet!

Woensdag

Vandaag was echt een ontzettend warme dag. Ik ben dan ook lichtelijk uitgeschakeld…haha

Amy moest aan het einde van de middag naar de fysio. Gelukkig was het daarbinnen lekker koel.

Bij thuiskomst maar even de waterslang testen 😉

Ik drink eigenlijk nooit alcohol. Sinds ik met mijn moeder en zusje één à twee keer per jaar naar Engeland ga drink ik in zo’n weekend weleens een cider. Onlangs bestelde ik er een paar voor mijzelf. En met dit warme weer had ik er echt zin in. Dus trakteerde ik mijzelf in de avond op een heerlijk glas koude cider!

Donderdag

Nog een hete dag. Ik sleep mijzelf echt voort deze dagen. Ik kreeg wel leuke boekenpost!

En omdat het overdag zo heet is zijn de avonden het lekkerste. Fenna blij met de tuinset, ze kon zo mooi in de tuin gaan chillen.

Vrijdag

Ik ging met Andries en Thomas weer even naar een dealer om naar een andere auto te kijken. Thomas moest even van de gelegenheid gebruik maken om in deze gave auto te zitten.

Daarna was Thomas zo heet dat hij echt even moest afkoelen. Andries heeft het bad nog steeds niet opgezet (zucht), dus maar even zo….

In de avond koelde het wat af. Fenna was naar het strand met vriendinnen, en wij gingen even een wandeling maken met als doel, een ijsje!

Hier in Nootdorp hebben ze toch echt heerlijke ijsjes hoor!

Zaterdag

Gelukkig is het weer wat koeler! Het huis is nog wel ontzettend warm, dus flink doorluchten. Thomas had in de ochtend zijn eerste training met zijn nieuwe team. Hij vond het eerst best spannend, maar hij heeft ontzettend goed meegedaan.

In de middag ontdekte wij iets aparts! Bij ons achter stond een deur open en daar hing de hele tijd een rode ballon voor te zweven. We moesten meteen aan de IT denken…haha

In de middag ging ik met Amy even naar het centrum. Ik bestelde een vet gave nieuwe zonnebril van Michael Kors. Ik had nog steeds geen zonnebril en ik merkte dat ik best snel hoofdpijn kreeg van de zon. Dus meteen maar geregeld. Ook kocht ik bij de Action even een paar nieuwe maskertjes.

De rest van de middag was ik alleen maar bezig met de strijk. Deze was door de verhuizing zo opgelopen dat ik er uren mee bezig was. Eigenlijk was ik net klaar op het moment dat er gekookt moest worden. Maar ik appte Andries dat ik nog bezig was en hij het eten maar moest maken…haha. Zo kon ik op mijn slaapkamer nog even stiekem ontspannen met een boek…

De rest van de avond ben ik heerlijk op bed gaan lezen met het raam wagenwijd open. Zalig!

Zondag

Vandaag een heerlijk rustige dag. Andries moest werken en wij rommelden een beetje in huis en hielden een lekker ontspannen dagje. Mijn moeder appte nog een leuke foto van een dagboek van mijn oma. Stonden heel veel stukjes in van mij als baby.

En mijn zus Sarah stuurde nog een screenshot van heugelijk nieuws! Er komt weer een nieuw boek uit in één van onze favoriete series!

Overdag moest Thomas aan zijn spreekbeurt oefenen. Hij vindt het verschrikkelijk en is al de hele periode zenuwachtig. Arm kind. Hopelijk gaat het goed en valt het achteraf allemaal mee. Hij houdt zijn spreekbeurt over zijn favoriete boekenserie Dog Man.

Amy wilde graag mijn nagels lakken. Dus ik kreeg een heerlijke manicure….wat een verwennerij!

Ook ging ik nog even met Thomas aan het begin van de avond een stukje lopen. Nou ja, ik lopen, hij steppen. Heerlijk nog even voordat ie naar bed zou gaan een frisse neus halen.

De nieuwe week begint straks met de spreekbeurt van Thomas en voor mij een bezoekje aan de mondhygiëniste….niet fijn, maar het hoort erbij. Ook hebben we nog een weekje Duitsland geboekt voor in de zomervakantie! Toch even een weekje eruit en genieten van de mooie natuur en het samenzijn. Life is good!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply jane

  En lekker naar de DM 🙂 neem ik aan

  juni 29, 2020 at 14:25
  • Reply hillybillybeauty

   Uiteraard! haha

   juni 30, 2020 at 10:43
 • Reply Heidi

  Wat een fijne weekje heb je gehad. O, ik ben wel reuze benieuwd hoe je de boeken vind. Vooral die Wonderscape die ziet der mij een super boek uit. Leuk die tuinset.

  juli 3, 2020 at 07:23
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge