Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #155

Dan is eindelijk de week aangebroken waarbij manlief voor 5 weken weggaat. Deze week was dus best een hectische week waarin hij de laatste dingen moest afronden etc. Best gek dat je er een lange tijd naartoe leeft, en dan opeens is het zover. En precies in deze week werd Thomas flink ziek. Zal je altijd zien…

Maandag

Thomas begon vandaag al met keelpijn. Maar omdat hij afgelopen week ook al 2 dagen ziek was heb ik hem met paracetamol naar school gebracht. Achteraf voel je je natuurlijk altijd schuldig, maar ik wilde hem toch laten proberen.

Mijn moeder zat voor een aantal dagen in Engeland en stuurde mij al een paar leuke appjes. En ze kent mij natuurlijk door en door, dus een foto als deze maakt mij al blij! (yes, zelfs bij alleen een foto…haha)

En als ze veel foto’s stuurt, typisch Engelse foto’s, dan kan ik niet wachten totdat het november is.

Nu het in de avond sneller donker wordt vind ik het niet zo’n fijn idee dat Fenna een stuk alleen moet fietsen vanuit de hockeytraining. Daarom hebben we afgesproken dat ik (of Andries) op een plek haar opwacht om het laatste stuk samen te fietsen.

Het begint al echt herfst te worden!

Dinsdag

Vandaag was een echte boeken-dag! Ik ontving twee gave recensie exemplaren en mijn moeder stuurde nog een foto van 2 boeken die ze voor mij bij Waterstones had gekocht. Ik hou ervan!

I’m a Lucky girl!

Vandaag was Thomas ook naar school maar ik merkte aan het begin van de avond dat het echt niet zo lekker met hem ging. Uit school had ik nog een 10 minuten gesprek met zijn juf, en hij doet het goed in groep 4!

In de avond was de informatie avond voor Amy’s jaar (VMBO 4). Daar ging Andries heen gelukkig. Zo kon ik Thomas lekker vertroetelen.

Woensdag

Eigenlijk had ik in de ochtend een vriendinnenochtend in Zoetermeer. Maar Thomas kon amper meer slikken van de pijn en had ook koorts. Hij dus aan de paracetamol en extra vitamines en ik rommelde wat in huis. En of ik op boeken gebied niet al een hele grote geluksvogel was ontving ik vandaag weer twee recensie exemplaren.

En mijn moeder stuurde mij nog een appje vanaf het vliegveld. Oeh…..deze winkel is zo gevaarlijk voor haar, mijn zusje en mij….haha.

In de avond had ik de ouderavond van Fenna (gelukkig hebben we dan de schooldingen van alle drie de kids weer even gehad). Even kennismaken met de nieuwe mentor en weer helemaal op de hoogte!

Donderdag

Och, mijn mannetje is echt goed ziek. Vandaag nog erger dan gisteren. Dus paracetamol, veel water drinken, extra vitamines en hopen dat hij morgen genoeg opgeknapt is voor het schoolreisje…

Vandaag kwam er ook weer leuke post! (ik ben deze week echt verwend…haha)

Twee gave Ravensburger puzzels. En met de herfst en de winter in aantocht vind ik puzzelen altijd heerlijk.

Dit prachtige recensie exemplaar kwam ook binnen. En ook nog een bestelling van mij uit Engeland.

Vrijdag

Helaas was Thomas vandaag nog steeds veel te ziek om naar het schoolreisje te gaan. In plaats daarvan ging ik met hem naar de dokter. Een fikse keelontsteking! Hij heeft wat zwaardere medicijnen gekregen en extra paracetamol. Arm mannetje…

Ook Amy had pech vandaag! Tijdens het training geven werd ze gestoken door een wesp. En zij blijkt dus een allergische reactie hierop te krijgen. Haar bovenarm was in de avond helemaal heet, rood en dik. Dus ook zij aan de pillen!

Ik zag online nog een leuke achtergrond voor mijn mobiel voorbij komen. Meteen geïnstalleerd.

Is ie niet leuk?!

Ik zou vandaag eigenlijk met mijn zusje naar Donner in Rotterdam gaan, boeken shoppen. Maar door Thomas’ ziek zijn moeten we dat verplaatsen. Ik vond mijzelf best een beetje zielig…

Dus trakteerde ik mijzelf op twee boeken…haha.

In de avond brachten we Andries naar mijn schoonouders. Hij zou daar blijven slapen en mijn schoonvader zou hem dan de volgende ochtend naar Schiphol brengen. Thomas stortte alleen in de auto meteen in. Zonde dat hij niet echt afscheid heeft kunnen nemen.

Zaterdag

Thomas kon nog niet zijn wedstrijd spelen, hij was nog steeds niet fit, dus we hadden een rustige ochtend. Mijn vader kwam al vroeg om de boekenkast te maken. Oooohhh, ik ben er zo blij mee!

Inmiddels staat hij al voller en is hij al opgeleukt met plantjes en kaarsen. Mijn trots!

In de middag ging ik met Fenna mee naar hockey. Wederom weer een belangrijke wedstrijd. Zij, als nummer 1, tegen de nummer 2. Als ze deze wedstrijd winnen is de kans op het kampioenschap héél dichtbij al en kunnen ze dit jaar topklasse spelen. Super trots!

En de dames wonnen met 6-2! Nou hopen dat Schiedam een keer een puntje laat liggen. Dan is het kampioenschap al zo goed als binnen.

Eenmaal thuis lag er leuke post voor mij…

Dit zijn denk ik wel de mooiste covers van dit jaar!

Ondertussen kregen we een appje van Andries dat hij veilig was aangekomen in Zweden. En aan de foto’s te zien heeft hij het daar niet erg beroerd…

In de avond hadden we het feestje van mijn broer Tim. Ik ben met Thomas maar eventjes gegaan, hij hield het niet lang vol. De meiden bleven langer en werden door mijn (bonus)moeder thuisgebracht.

Hier met broer Tim.

En hier met broer Rik (die altijd heel charmant op foto’s staat)

In het echt is hij best leuk om te zien…hahahaha

Zondag

Vandaag hielden we een echte rustdag. Thomas flink uitzieken en de rest een beetje bijkomen van de hectische dagen. Ik ben even naar de supermarkt en Action geweest. Even een paar leuke (nep) plantjes voor in de boekenkast en een nieuwe wasmand. En om de zondag een beetje speciaal te maken een lekkere traktatie erbij…

Ik gok dat Thomas morgen nog niet naar school kan. De witte punten op zijn amandelen zijn nog in grote getale aanwezig en hij praat nog met zo’n “dikke” stem. Zijn kuur duurt ook nog wel een aantal dagen. Maar even goed uitzieken en dan hopelijk geen zieken meer de komende tijd.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge