Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #134

Een week met een zielig eendje, leuke pakketjes, hockey en een fossiel. Wederom weer een afwisselende week waar ik van heb genoten. Ook ging ik naar de kapper en had ik mijn allereerste proWIN party, super spannend!

Maandag

Vandaag was zowel Amy als Fenna ziek thuis. Het leek uiteindelijk ernstiger dan het was gelukkig. Fenna moest in de avond met de selectie meetrainen en ik kon daardoor heerlijk in het zonnetje zitten met een boek. Geen straf!

En een mooi uitzicht op de zon zo…

Dinsdag

Op de één of andere manier vergeet ik op dinsdag vaak foto’s te maken….deze keer dus ook. 😉

Woensdag

In de ochtend moest ik even naar de Action voor ruitenwisservloeistof. En eenmaal in de Action mag ik van mijzelf altijd wat sheet maskertjes meenemen. En deze zijn ook gewoon té leuk!

Thomas kwam uit school met een fossiel. Zo leuk gemaakt! Hij was er ook helemaal trots op.

Het weer was zalig, dus in de middag ging ik met Thomas lekker naar buiten. Hij maakte een armbandje voor mij….zo schattig.

Lekker stoer met zijn zonnebril op…haha.

Op woensdag heeft Thomas altijd training, door Fenna gegeven. Vanuit de training kreeg ik een duim omhoog…de training was goed gegaan.

Donderdag

D-Day! Vandaag heb ik mijn allereerste proWIN party/demo. Ik vind het echt reuze spannend! Bij mijn bonusmoeder thuis ga ik de party geven vanavond. Er komen rond de 6 vriendinnen van mijn bonusmoeder. In de ochtend ging ik naar de kapper, mijn haar zat in ieder geval goed voor vandaag…

De party ging uiteindelijk prima. Het was super spannend, maar toen ik eenmaal begon met praten ging het steeds beter. De kop is eraf!

Vrijdag

Vandaag een rustige dag. Ik heb de bestellingen van de party gedaan, alles opgeruimd aan spullen en een beetje in huis gerommeld. In de avond natuurlijk geen zwemles meer, dus tijd voor andere leuke dingen.

Zeer verslavend dit spel!

Zaterdag

Zaterdag=hockeydag. Thomas speelde gelukkig weer een keertje thuis en niet extreem vroeg. Tel daar het mooie weer bij op, een zeer geslaagde ochtend. Zeker ook omdat Thomas scoorde! Hij was super blij!

Bij het weggaan vond Andries een eendje zonder moeder. Het eendje werd bijna platgereden en Andries besloot hem daarom mee te nemen naar huis. Dat vond Thomas natuurlijk erg spannend allemaal.

Eenmaal thuis lag er een leuk pakketje op mij te wachten….joepie!

In de middag moest Fenna nog spelen en konden we weer in het zonnetje langs de lijn. In de avond was mijn huid wel aan wat extra verzorging toe. Tijd voor een Action maskertje!

Wat een gave hè?!

Zondag

Amy ging ontbijten in de kerk met de tieners dus die bracht ik in de ochtend naar Zoetermeer. Ik had zelf geen zin om een uur te wachten tot de dienst dus reed naar huis om wat huishoudelijke klusjes te doen. In de middag gingen we met z’n allen naar de hockeyclub. Andries moest zelf spelen. Voor de wedstrijd konden de kids even zelf lekker op het veld.

De zon brak daarna volop door zodat we heerlijk in het zonnetje naar Andries’ wedstrijd konden kijken. Hij zit in een soort kelderklasse team, dus we hebben ontzettend gelachen (vooral de humor en onkunde werkte op de lachspieren)

Thuis ben ik alvast begonnen aan het verjaardagscadeautje voor één van mijn broers. Hij weet nooit wat en viert het eigenlijk nooit, maar ik zie hem wel de dag voor zijn verjaardag. Ik wilde dus wel eens met een cadeautje aankomen. Een mannen verzorgingsset is nooit weg natuurlijk. Ik ga dit opvullen met paaseitjes, daar houdt ie ook wel van.

In de avond waren we allemaal rozig van het vele buiten in het zonnetje zitten. Ik dook lekker in een nieuw boek en ging op tijd naar bed. Heerlijk dat lenteweer!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Ina Sloot

    Heerlijk weekje!
    Xx

    april 15, 2019 at 19:33
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge