Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #139

 

Deze week was het zover, ons feest! Sowieso hadden we een mooie week. Thomas had nog een geweldig feestje en we waren heel sportief bezig deze week. Maar het feest, daar heb ik toch wel de meest waardevolle herinneringen aan.

Maandag

Vandaag genoot ik heerlijk van het feit dat ik na twee weken eindelijk weer even alleen thuis was. Ik geniet van mijn gezin, maar soms is tijd voor jezelf ook wel even zalig. Ik besteedde vandaag vooral veel aan heerlijk ontspannen lezen.

Dinsdag

Omdat de weg richting Thomas zijn school is afgezet, en ik helemaal moet omrijden is fietsen de oplossing. Eigenlijk zouden we veel vaker moeten fietsen, maar het is soms niet al te best weer. Deze week nam ik mij voor om zeker 3 keer te gaan fietsen met Thomas. We doen er een kwartier over om op school te komen, dus het valt ook wel mee (al kom ik lichtelijk bezweet thuis aan….mijn conditie is nog wel even een aandachtspuntje haha)

De meiden hebben ook weer geluk. Ik kreeg deze mooie Vichy producten opgestuurd. Ze zijn al volop in gebruik door Amy en Fenna.

Woensdag

Vandaag hadden we een beetje pech, want het regende zacht. Maar ook dan waren Thomas en ik bikkels…hup op de fiets!

Vandaag kwam ook mijn proWIN bestelling binnen, heerlijk twee nieuwe serums voor mijzelf. Happy!

Donderdag

Vandaag had ik een rommeldagje. Wasjes draaien, boodschappen, de laatste dingen voor het feest regelen en ook lekker lezen tussendoor. Geef mij meer van dat soort dagen, ik hou ervan!

Vrijdag

Thomas deed vandaag speciaal zijn skateboard shirt aan naar school. Hij had namelijk een heus skate feestje in de middag!

Ik haalde hem rond etenstijd op en hij was door het dolle heen! Hij vond het fantastisch!!! Hij wil meteen sparen voor een skateboard, want die trucjes die hij had geleerd wilde hij zo vaak mogelijk herhalen.

Helemaal bezweet en vies. Heerlijk!!

In de avond genoten we stiekem even van dit heerlijke ijs…

Zaterdag

De dag van het feest!! Eerst hadden we nog een druk programma. Thomas moest in de middag hockeyen in Den Haag. Andries zette mij, Thomas en Fenna thuis af (Fenna had geholpen met coachen) en reed zelf door naar Gouda. Fenna sprong op de fiets voor haar wedstrijd en ik maakte het huis aan kant. In de middag kwamen onze vrienden uit Assen al gezellig aan. Die bleven eten en reden daarna naar hun hotel om zich klaar te maken.

Wij gingen rond half 8 naar de locatie om wat dingen klaar te zetten. Het gebak stond al klaar!

Vanaf een uur of 20:00 kwamen alle gasten binnendruppelen. We hebben gedanst, gekletst, gelachen en volop genoten. Zenuwachtig als ik was heb ik ook mijn speech gehouden en kreeg naderhand van menigeen complimenten hierover….best trots op mijzelf!

Vanwege privacy kan ik niet al te veel foto’s plaatsen, maar deze wilde ik jullie niet onthouden.

Het was echt een geweldige avond waar ik nog heel lang van zal nagenieten, en ik niet alleen….

Zondag

tja, hoe kan ik het beste deze dag uitdrukken in foto’s…..;-)

Thomas was vandaag een dood vogeltje. Die heeft zich zaterdagavond zó gegeven door te dansen en rond te banjeren met zijn vriendje….Hij was vanaf de middag met geen mogelijkheid wakker te krijgen. Wel hilarisch natuurlijk.

Ik kreeg nog wel mooie moederdagcadeautjes tussendoor…

Van Thomas dit prachtige kunstwerk!

Van Amy dit armbandje (was een setje waar zij het bijpassende armbandje van draagt)

Het cadeautje van Fenna komt deze week binnen zei ze…ik ben benieuwd!

Thomas sliep natuurlijk pas heel laat op de avond, die zou ik sowieso nog even een dagje thuis houden om bij te komen. Amy maakte vandaag een ongelukkige stap en hierdoor is er iets vreselijk mis gegaan met haar knie. Die leek zich aardig te herstellen, maar ik ben bang dat we weer van voor af aan moeten beginnen. Helemaal dik en pijnlijk…..die kan dus maandag ook niet naar school. En vanmorgen (het is nu maandag) bleek Fenna zich ook niet top te voelen…… Mijn maandag is dus nog even een dag met kids thuis. 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge