Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #150

We hebben nog steeds heerlijk vakantie. Luie ochtendjes, beetje rommelen in huis, af en toe even iets ondernemen. Heerlijk nog die dagen zonder verplichtingen. Wat heb ik allemaal gedaan? Ik laat het jullie weer zien in deze Diary. Enjoy!

Maandag

Ik was vandaag tot de middag alleen thuis. Andries was met de kids in Mijdrecht gaan slapen zodat ik flink aan mijn blog kon werken. Ik moest een aantal opdrachten afmaken en met kinderen om mij heen werkt dat niet zo handig. Ook nam ik wat video’s op. Ik kon daarna mooi mijn DM aankopen netjes opbergen en mijn nieuwe boeken uit de bookboxen bewonderen. Life is good…

Amy moest in de middag naar de fysio. Het bleef bij de knie behandelen en geen ‘heftige’ inspanningen doen aangezien Amy heel erg benauwd was. Hopelijk wordt ze niet ziek ;-(

Dinsdag

Amy was nog steeds niet fit en Fenna voelde zich ook niet zo lekker dus we hielden een heerlijke ‘hang-dag’. Met een eigen bioscoop in de woonkamer.

Dekens en kussens naar beneden, iets lekkers erbij en in je pyjama, heerlijk toch?

Ik ging nog even boodschappen doen en was wel heel erg benieuwd naar deze nieuwe kokos variant wastabletten.

Robijn ruikt toch altijd lekker sterk en als ik mijn was dan boven ophang ruik je het door het hele huis. Zalig!

Ik dook ook lekker in een boek uiteraard

Met de meest heerlijke versnapering uit Engeland die mijn moeder voor mij had meegenomen. Ook kwam er nog leuke boekenpost (ok, best veel boeken de laatste tijd binnen gekregen)

Woensdag

Ik durf het bijna niet te zeggen…

Deze mooie editie van Skyward kwam vandaag binnen….

Ik ging met Thomas even een stukje fietsen en trakteerde hem op een heerlijk ijsje (en mijzelf stiekem ook natuurlijk)

Helemaal met je ogen dicht genieten, dat is toch top!

Donderdag

Vandaag geen foto’s. Druk bezig geweest met het ticket regelen voor Andries’ zijn vlucht naar Zweden in September en verder geen bijzonderheden vandaag.

Vrijdag

Andries ging met Thomas een heel stuk fietsen vandaag. Thomas heeft nogal de neiging om lekker achter zijn computer te duiken, maar even naar buiten is natuurlijk een must. Ze namen mijn camera mee en Thomas mocht foto’s maken van vogels. Hij vond het ontzettend leuk!

Hele serieuze zaak natuurlijk…haha

Met Amy en Fenna ging ik naar Voorschoten voor een piercing. Fenna wilde graag in beide oren een 3e gaatje en Amy in één oor een vierde gaatje. Aangezien ik zelf op jonge leeftijd ook mijn oren al vol had vind ik dat geen probleem. Ik vind het zelf ook leuk staan!

Ze hebben ook een YouTube kanaal, dan kan je live meekijken. Grappig!

 

En de meiden zijn weer gepierced. Helemaal blij!

Zaterdag

‘Mam, ik heb geen geld en ik zie zoveel leuke dingen in de sale…..’

‘Ga maar strijken, dan verdien je daar wat geld mee….’ (en kan mama mooi lezen)

Met Thomas ging ik even naar buiten, hij op de step, ik met mijn camera…

Verliefd op deze knapperd!

Verder keken we vandaag ook lekker EK hockey op tv. Genieten!

Zondag

Een rustige ochtend vandaag. Andries werkte de nacht dus die kwam pas rond half 12 thuis. Ik ging met Amy naar Zoetermeer voor de signeersessie van Jeroen Windmeijer. Eenmaal daar bleek het te zijn verschoven. Nou ja, dan maar weer terug naar huis. Ik bracht Thomas in de middag naar mijn vader voor een logeerpartijtje. Daarna reden Andries, de meiden en ik door naar Mijdrecht om hen bij mijn moeder te brengen om te logeren.

Andries en ik reden daarna door naar Wormerveer, hij had via Marktplaats een soort loods gevonden met restpartijen kostuums. Hij moet er nog één hebben voor zijn cursus. En hij is geslaagd!

Het pak moest aan bepaalde eisen voldoen, dus fijn dat het eindelijk gelukt is. De broek moet even ingekort worden, maar verder top! (en voor een zeer leuk prijsje).

Eenmaal thuis hebben we heerlijk Netflix gekeken. Fijn even geen kids om je heen soms…;-)

Op naar nog een week heerlijk luieren!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge