Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #206

hillybillybeauty.nl

Wat een heerlijke week deze week…hmmm not. Zowel Thomas als Fenna moesten een Coronatest doen omdat ze aan het snotteren en hoesten waren. Dus dat was even flink spannend! Wat wel leuk was waren mijn dagen werken bij Paagman. Ik geniet zo van het werk. Hoe was mijn week verder? Ik laat het weer zien!

Maandag

Ik moest vandaag werken. Wel een ander soort werkdag, vandaag kregen we de hele dag cursus over het nieuwe computer/kassasysteem. Ook zagen we meteen ons nieuwe team als geheel. Sommige collega’s had ik al eerder een keer gezien, maar sommige ook niet. Het is echt een heel leuk team zo samen!

En als je op je werk bent en je zoontje vraagt of je en foto wil maken van alle Leven van een Loser boeken, dan doe je dat natuurlijk šŸ˜‰

Ook werd vandaag de bovenkant van onze kast bezorgd. Nou, ik was niet blij met het resultaat toen ik thuiskwam…

Ze hadden het (te kleine) stuk glas met witte dubbelzijdige tape vastgezet! Zo lelijk!! Ook zat het deurtje er niet netjes recht in.

Hij helde iets naar rechts. Dus morgen maar bellen dat we hier niet mee akkoord gaan… Lang verhaal wordt het zo…

Dinsdag

Vandaag was ik vrij en heb ik eigenlijk de hele dag aan de Everyday Tantilly blog gewerkt. Ik krijg daar zoveel energie van!

Woensdag

Vandaag moest ik weer werken, wederom oefenen met het nieuwe systeem. We werden ook nog getrakteerd op een heerlijke lunch na afloop, super lekker! Ik moest daarna nog wat uurtje in de winkel werken. Toen ik daarna naar huis ging liep ik nog lekker wat vertraging op. Mijn tram botste op de voorkant van een auto die half op de trambaan stond…

Fenna was vandaag ook ziek geworden. Snotverkouden en keelpijn….dat gaat niet best. Andries heeft vandaag gebeld voor een Coronatest, vrijdag zijn ze aan de beurt.

Twee zieke kids thuis.

Dus dan neem je wat lekkers mee uit je werk…

Eenmaal thuis bleek Andries de was te hebben gedaan….oh nee….. ik heb het hem nu verboden zich voortaan met de was te bemoeien. Fenna haar wollen knalgele vest kon in de prullenbak..

Helemaal grauw geworden, gekrompen en vervild. Ook een overhemd van Andries naar de knoppen. Lekker dan…

Donderdag

Vandaag wat leuke foto’s gemaakt voor de Tantilly blog, wat word ik vrolijk van die kleding!

En vandaag ook even lekker genieten van de rust en even wat tijd inplannen om weer lekker te lezen.

Omdat Thomas en Fenna nog nergens heen mogen nu ze ziek zijn houden we ons allemaal maar even rustig. Het is niet anders.

Vrijdag

Vandaag moesten Fenna en Thomas getest worden. Gelukkig is het bij ons in de straat, dus met de auto een piepklein stukje, door de “straat” heen en weer naar huis. Gelukkig vonden ze het meevallen.

Ook was het vandaag even een dag voor flink wat schoonmaken in huis. Heerlijk de kleden gezogen en daarna met Carpet1000 ingesprayd. Dit is een ‘goedje’ uit Engeland, en ruikt zo lekker!

Morgen weer werken, dus lekker vroeg mijn bed ingedoken.

Zaterdag

Geen hockey natuurlijk vandaag voor Fenna en Thomas. Fenna balen! Het was heerlijk weer (daar merkte ik in de winkel weinig van haha). Maar Thomas is toch even met Andries, veilig, een stukje gaan fietsen. Hij zit al zolang binnen sinds hij zo verkouden is. Even naar buiten is juist goed.

Hij heeft nog wel een giga wit bekkie, haha

En ook nog even lekker spelen thuis natuurlijk.

En in de avond heerlijk Wie is de mol gekeken. Vaste prik met Amy en Fenna op de bank, lekkers erbij en de kaarsjes aan. Genieten!

Zondag

Vandaag lekker vrij! Een dagje waarin ik heerlijk heb gelezen, beetje heb gerommeld in huis en nog even lekker naar buiten ben gegaan met Thomas.

En voor Fenna kregen we vandaag een goede uitslag: geen Corona! Van Thomas helaas nog niet…

liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge